o kadını evimde istemiyorummmm

ervaebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
88
1
26
Tokat
senelerdir görümcemin sokmaya çalıştıgı laflardan yorulmuştum evlenmeden kısırolduguma karar verdi bunun gibi bir çok şey en son 1,5 sene önce eşime fecebook tan yazdıgı yazıları yakaladım kız ayarlamaya çalışıyordu estim gürledim eşim hak verdi o kadın bu eve girmeyecek dedim 1 sene sonra evde ben yokken geldi yine estim amaaraya nifak sokmak için yaptıgını fark ettim ve eşime yüklenmeyi bıraktım şimdi annesini falan arayıp yaptıklarını özledim diyor ya ben o kadını evimde ve hayatımda istemiyorum kardeşiyle görüşsün yigenini görsün ama ben görmüyüm görüşmeyim bunu nasıl anlatırım bilmiyorum

aaaaa böyleleri de mi var
ben olsam o kadının hiç abartmıyorum saçını başını yolarım evimden de s.kt.r ederim defolsun gitsin terbiyesiz ahlaksız
sabah sabah sinirlerim hopladııııııııı :20:

ne görümceler var böyle abisinin mutsuzluğunla mutlumu oluyorlar acaba? bence böyle insanların psikolojik sorunları var kendi ailesi içinde mutlu olamadığı için abisininde mutlu olmasını istemiyor heralde Allah böyle art niyetli kıskanç insanları etrafımızdan uzaklaştırsın...

görümce değil böbrek taşı mübarek :53:

bence de görüşme,eşine kız ayarlamaya çalışması zaten son nokta olmuş.eğer abisini özlüyorsa dışarılarda görüşüsün.

ne terbiyesiz bir kadınmış öyle!

senelerdir görümcemin sokmaya çalıştıgı laflardan yorulmuştum evlenmeden kısırolduguma karar verdi bunun gibi bir çok şey en son 1,5 sene önce eşime fecebook tan yazdıgı yazıları yakaladım kız ayarlamaya çalışıyordu estim gürledim eşim hak verdi o kadın bu eve girmeyecek dedim 1 sene sonra evde ben yokken geldi yine estim amaaraya nifak sokmak için yaptıgını fark ettim ve eşime yüklenmeyi bıraktım şimdi annesini falan arayıp yaptıklarını özledim diyor ya ben o kadını evimde ve hayatımda istemiyorum kardeşiyle görüşsün yigenini görsün ama ben görmüyüm görüşmeyim bunu nasıl anlatırım bilmiyorum

şaka gibi ne mezhebi geniş insanlar var yahuu

Evine istememekle haklısın.
Eşin de görüşmemeli bence :20:
Evli barklı abisine kız ayarlamaya çalışan edepsizin önde gidenidir.
Sen varken de yokken de alma evine.
Bu kadından herşey beklenir valla :18:

arkadaşlar istemedigimi söyledim onada abisinede ama inatla ben evde yokken eve girmenin ve hiçbirşey yokmuş gibi davranmanın peşinde ben yapamıyorum istedigi gibi at koştursun hakaret etsin sonra benim içimde kötülük yok ben kin tutmayı bilmiyorum ben yaklaşıyorum ama o adım atmıyor pozlarında eşim zaten görüş demiyor ama habersizce kapıyı çalınca ne yapıyım kardeşim evden nasıl kovarım diyor eşime bişey söyliyemem ama onun yüzsüzlügü öldürüyor beni

Evine istememekle haklısın.
Eşin de görüşmemeli bence :20:
Evli barklı abisine kız ayarlamaya çalışan edepsizin önde gidenidir.
Sen varken de yokken de alma evine.
Bu kadından herşey beklenir valla :18:

:) kardeşidir görüşsün ben o kadarına karışamam benim yek yırtındıgım konu benim hayatıma girmeye çalışmasın eşim görüşme diyor bizi bir araya getirmeye hiç çalışmıyor ama o yaptıgı yemekleri özledik diye gönderdigi haberler dogru eşşek vardı artık yok bunu eşimi kırmadan anlatmak istiyorum onu kırmadan

görümce değil böbrek taşı mübarek :53:

bence de görüşme,eşine kız ayarlamaya çalışması zaten son nokta olmuş.eğer abisini özlüyorsa dışarılarda görüşüsün.

ne terbiyesiz bir kadınmış öyle!

bacııımm böbrek taşı sancılıda olsa düşüyor bu adamın yakasından düşmüyor

arkadaşlar istemedigimi söyledim onada abisinede ama inatla ben evde yokken eve girmenin ve hiçbirşey yokmuş gibi davranmanın peşinde ben yapamıyorum istedigi gibi at koştursun hakaret etsin sonra benim içimde kötülük yok ben kin tutmayı bilmiyorum ben yaklaşıyorum ama o adım atmıyor pozlarında eşim zaten görüş demiyor ama habersizce kapıyı çalınca ne yapıyım kardeşim evden nasıl kovarım diyor eşime bişey söyliyemem ama onun yüzsüzlügü öldürüyor beni

Evli abisine kız ayarlamaya çalışmak içinde kötülük olduğunu gösteriyor zaten.
Bunun savunması bile olamaz ki...
Sen istediğin kadar cadı gelin ol.Gene de olmaz.
Eşin ne tepki verdi peki bu kız bulma meselesine?

kız ayarlamaya çalışmasının sebebi biz tartışmışız allah benim belamı versinmiş (konuyu bile bilmiyor) elini sallasa ellisiymiş ben derdime yanacakmışım onun etrafında varmış birsürü ölüp geberiyorlarmış eşime o istermiş onlar alırmış

Evli abisine kız ayarlamaya çalışmak içinde kötülük olduğunu gösteriyor zaten.
Bunun savunması bile olamaz ki...
Sen istediğin kadar cadı gelin ol.Gene de olmaz.
Eşin ne tepki verdi peki bu kız bulma meselesine?

konuyu kapatmaya çalışmış dur bi şimdi diyerek susturmaya çalışmış yazılanlarda öle idi ben o o........ diye sövmeye başlayınca beni zaptetmeye çalıştı :)

kız ayarlamaya çalışmasının sebebi biz tartışmışız allah benim belamı versinmiş (konuyu bile bilmiyor) elini sallasa ellisiymiş ben derdime yanacakmışım onun etrafında varmış birsürü ölüp geberiyorlarmış eşime o istermiş onlar alırmış

Yok artık.Bu ne fesat bir insan.Allah sabır versin valla böyleleri elinde kalır insanın.

nasıl anlatırım diye birşey yok açıkca burda dediğin gibi eşinede diceksin. itiraz etme hakkı yok kör değil sonuçta oda görüyor seni nekadar incittiğini

Evinize istememe konusunda haklısınız, hiç bir şey olmamış gibi davranacağına yaptıkları için sizden özür dileseydi, gönlünüzü almaya çalışsaydı hani bir nebze pişman diye düşünebilirdim ama hiç bir şey yokmuş gibi davranıp ben kin tutamam demesi ayrı bir saçmalık kin tutacak pozisyonda değil ki?

Eşin karışmıyormuş sana bu güzel, sen yokken eve geldiğinde kapıdan döndürememesini de anlayabiliyorum kardeş işte, amcam babamın başına o kadar çoraplar örmesine rağmen babam da silip atamadı. Siz istemiyorsanız görüşmemeye devam edin. Evinize gelmemesi içinde görümcenizle konuşmanız lazım, abisiyle dışarda görüşsünler.

konuyu kapatmaya çalışmış dur bi şimdi diyerek susturmaya çalışmış yazılanlarda öle idi ben o o........ diye sövmeye başlayınca beni zaptetmeye çalıştı :)

Konuyu geçiştirmiş yani dur bir diyerek..
Kusura bakma ama eşin de sütten çıkma değil bence.
Ben evli barklı adamım karımı seviyorum mutluyum sen ne hakla başka birini bulursun bana diyip ağzını kapayamamış.
Bacısı olması onun herşeyi yapma hakkına sahip olduğunu göstermez.

direk o kadını arayıp söylemelisin maden 2 kardeşi görüşmek istiyorlar eşin gider kardeşinin yanına , sen yokken evine gelmekde neymiş

görümcenin şu yaptığına başka birşey derler de neyse salon kadını çizgimden kaymayayım şimdi :ssz:

peki eşin ne diyor bu olana bitene? sessiz mi kalıyor?

Back
X