Aslında haklısınız, kim olsa aynısını düşünürdü. Fakat bakış açısı çok önemli.
Bir çok arkadaşımız böyle düşünüyor (doğru veya yanlış onu tartışmıyorum):
1) BENİM evim, eşimin ablasıda olsa bana sormadan, benden habersiz, hatta aramız kötü olduğu halde benden gizlice evime almış!
2) Nede olsa eşimin ablası, ben görümcemle görüşmek zorunda değilim, fakat eşimin görüşmesine engel olamam!
Her iki düşünce de aslında doğru değilmi? Siz eşinizle hayatı paylaşmaya, aynı evi paylaşmaya evet demişsiniz. O yüzden evlisiniz.
Eşiniz sizden habersiz tanımadığınız bir bayanı eve almış olsa, %100 haklısınız. Fakat gelin görün ki, belki de görümceniz eşinizi tlf arayarak, karın evde yokken bi geliğim falan demiştir, eşinizde hayır diyememiştir. Sonuçta eşinizin ablası. Sanki sizin arkanızdan iş çeviriyormuş gibi görünse de, birdahakine eşinizi tatlı bir dille uyarabilir, evimize geldiğinde lütfen kısa dan beni bilgilendir diyebilirsin.
Eşinde ablasının huyunu biliyor, fakat onun her dediğine evet ablacım tamam ablacım demediği sürece sorun olmamalı diye düşünüyorum.
Bunları niçin söylüyorum biliyormusun, yarın birgün görümcene birşey olduğunda, eşin vicdan azabı çekecektir. Sen onunla anlaşamıyorsun diye, ablasını hiçemi saysın.
Aynı şekilde eşin, senin erkek kardeşin veya ablanla geçinemeseydi, sen arada kalmazmıydın?? O zaman kardeşin veya abin ablan, eşin yokken senin ziyaretine hiç gelemiceklermi??
Yapmayın lütfen, eşinizle aranız böyle bozulur. İdare etmeniz gerekecek. Eşiniz ablasına kanmadıkca sorun yok![/QUOTE
ben o görüşmesin demiyorum görüşsün ama kadının ısrarla yaptıgı herşeye ramen benimle görüşme cabasıda neyin nesi onu çözemiyorum eşim aramaz ben ara kızım konuşsun halasını bilsin der zorlarım ama ben deyil onunla aynı evde nefes almaya tahammülüm yok
Ozaman görümcen dahiiiii seni kimseler üzemeyeceğini onun kafasına sok. o huzursuzluk verdiğini sende gördükce, bundan zevk alıyor.
Sen eşinle tartışınca bundan zevk alıyor. Mağdem görümcen kötü diyebiliyorsun, o zaman onun istediği zevk alacağı şeyleri yapma.
Bu sefer tersini yap, bakalım ne olacak.
Eşine de yok ablanı ara, yok cocğumun halasıdır gibi bir davette bulunma!!! Halasını bilmesin daha iyi değilmi. Sonuçta küçücük cocağa kötü bir örnek.
Kendi öz kardeşine doğru yolu değilde, kötü yolu gösteren bir abla, sanıyormusun ki, iyi bir HALA olacak!??????
EŞİNİ ABLANDAN UZAKLAŞTIRAMAZSIN (KARDEŞLER) fakat evladını ondan uzak tut. Eşine de deki, siz istediğinizi yapabilirsiniz bundan sonra, cocuğumu karıştırmayın.
Bırak ne halleri varsa görsünler. Sen cocuğuna odaklan.
mesela sen evdeyken mahsustan size geliyorsa, cocuğu al, eşini kapıya gelmesine ricada bulun, geldiğinde de kullağına dışarı çıktığınızı, 1 saat içerisinde eve döndüğümde, görmek istemiyorum falan birşeyler dersiniz. Sakın görümcenize birşey belli etmeyin, ve hatta tam aksine, KOCACIĞIM BİZ COCUĞUMUZLA DIŞARI ÇIKIYORUZ BİRAZ OYUN PARKINA GİTMEK İSTİYOR, SENİ SEVİYORUZ BABAMIZ dersin, görümcenin duyacağı şekilde, sonra çıkarsın :))
Ayıplanacak hiçbirşey yok, bu sefer pimi çeker, bombayı görümcene atarsın :) Bırak ondan sonra o kahrolsun :)))
Bukadar basitt!!!!!