o kan neydi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çocukken tacize uğramıştım hemde neredeyse 60 yaşında bir adam tarafından.ben hala üstümden atabilmiş değilim. beni öpmeye çalışmasından öteye gitmemişti ama aileme söylemiştim.sen niçin söylemedin? hala geç değil ailenle paylaşmalısın.bekaretin zarar gördüğündü sanmam.öyle olsada o yaşlarda zar kendini toplayabiliyormuş.öyle duymuştum.

canım ben beni öpmeye çalışmasını bile hala kabus gibi görürüm hala atlatamadım ben !sen nasıl dayandın buna ne derin yaralar açmıştır ruhunda.!!
lütfen ailenle paylaş ve bir uzmana git.senin suçun değil bütün bunlar...

aynen beni de boylr yasli bi adam opmeye kalkismisti agzimi acip bisi diyememistim bizim bi komsu gormustu avazi ciktigi kadar bagirmisti da adam kacmisti sonralari bizim evin onunde cok dolanmisti annemle merhabalari olmustu surekli gozumun icine bakardi cocuklugum ondan korkmakla gecti resmen. pis herif.

lutfen bi doktora gorun..

hemen bozulacagını dusunumuyorum bıraz kan geldıyse bıle yıne kaynamıstır malum cocuksun
bır sey olmaz
ayrıca yapmamıs olman bıle bakıre oldugun manasına gelır bana kalırsa

parmakla falan ne işim var canım,durup dururken varsa da gidecek Allah korusun.ya nişan gibi bişey söz konusu olabilir her an ama cesaretimi kıran tek şey bu.aslında bende bi sorun olacağını düşünmüyorum ama insanın aklına takılıyo yine de.neyse şu sınavlar falan bi geçsin ilk iş doktor . Alllah'ım ne olur bi sorun olmasın :Saruboceq: ilk gece iki damla da olsa kan gelse bilmiyorum bendeen mutlu biri olacak mı o an.

hemen bozulacagını dusunumuyorum bıraz kan geldıyse bıle yıne kaynamıstır malum cocuksun
bır sey olmaz
ayrıca yapmamıs olman bıle bakıre oldugun manasına gelır bana kalırsa

bakirelik konusunda katılıyorum sana.yapıp yapıp diktirip bakire diye geçinenlerden çok çok daha bakireyim.hiç olmazsa namusum şerefim yerinde.bi de kaynamıyo diye biliyorum ama ?

bekaret zarı tekrar kaynamayan bir yapıdır bayanlar. ececim sen bi doktora görün, duruma göre konuşalım. Allah esirgesin durum istemediğin yöndeyse doktoruna durumu anlat, belki anlaşılabiliyorsa zorla ve küçük yaşta bozulduğuna dair bir rapor al, bildiğimden değil ya anlaşılıyordur belki.

Back
X