• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kızdan soğuyunca bana geri dönebilir mi?

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
gerek olmadığını düşünüyorum ilginize teşekkürler.Hayatımda yeni sayfa açtım bunları görmek istemiyorum

Son düzenleme:
arkadaşım ben söyle diyeyim benim yorumum. seni seviyor bence bu çocuk ki 2 yıllık bir süreden bahsediyoruz sevmeseydi bu kadar süre seninle olmazdı.. senin terketmen canını yakmış olabilir sen arkadaş kalmak istiyorsun ama o sana arkadaş gözüyle bakamıyordur(haklı doğal olarak) ve seni unutmak için birlikte olabilir o kızla

2 yıl bırlıkte olduk fakat yenı ayrılmadık.6 ay fılan oluyor. ama görüşmedğiğmiz gün olmadı. Beni tamamiyle silmiş olamaz ama o kıza bağlanmış gibi. Msnde slm bile vermiyor artık. Yüzyüze görüşmeden o kıza bu kadar bağlanamaz. Benden neden rahatsız oluyor. 2 Günde değişti bu. Ne yapmam lazım onu hayatımda istiyorum ama...hemm o kızla birlikte asla olamaz. Yılbaşında kızın yanına gitmeyi planlıyor.Ve msnde kızın resimlerini bana attı gösterdi yorum yapmamı istedi. Bende çok güzel yakışmıssınız dedi. kız çirkindi yanlış anlamasın diye güzel dedim:(( Onunlayken mutsuzum ama onsuzkende cok mutsuzum.Biri hayatıma girinceye kadar onu kafamdan çıkaramayacağım. Napabilirim???

Selam kızlar. 2 Yıldır bır bırlıktelıgım oldu.Ben o kısıyı sevıyordum fakat ben memurum kendısı lıse mezunu ve meslegı yok.Benım aılem karsı cıktı bende evlenınce mutsuz olacagımı düşündüğüm için terkettim onu.Fakat o da benı seviyordu. Daha sonra arkadas olarak görüşmeye başladık ben ona herşeyimi anlatıyordum.Bütün duygularımı paylaşıyordum. Ta ki kendisine internernetten bir kı ayarlayıncaya kadar. Bana soğuk davranmaya başladı.. Aramıyor ben aradıgımdada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Birlikte olmak istemiyorum. Ama her zamanda telefonda konuşmak ve birlikte vakit geçirmek istiyorum..Off napıcam ben Bir insan nasıl 180 derece dönüş yapabilir.Beni merak eden biriydi gerçekten seven bir insan nasıl bi kalemde silebilir...Peki o kızdan soğuyunca bana dönebilirmi????

iyi ama sorun yaşayacağınızı düşünerek ayrılmışsınız zaten. ne kadar arkadaş olarak görüşseniz de ayrıldığınıza göre herkes kendi hayatına bakacaktır
size dönmesini bekleyecekseniz neden ayrıldınız? yada ben mi meseleyi tam anlayamadım

Bana sevgili olarak dönmesini değil tekrar eskisi gibi görüşebilirmiyiz dedim.Eğer benimle zamanını geçirmiş ve bu kızı bulmuşsa kızdan soğuyunca benimle arkadaş olabılırmı ??? Onun arkadaşlığını nasıl kazanabilirim.

Birde benden nasıl rahatsız olur daha iki gün öncesine kadar beni merak ederken...Acaba kızı bunu kendine bağladı.Kız demişki Sana hayranım ,altımda arabam var. Sen benim yanıma gel dönüş biletini ayarlarım.masrafları ben karşılarım demiş.O da bunları hayal ediyor bambaşka düşlere dalmış:((((

seviyorsan gidip konuş bence bu yaptıklarımız ne de yani kız arkadaşını sana göstermesi senden yorum yapmanı istemesi amacı ney yani seni mi kıskandırmak acaba ama bnce hiç iyi şeyler değil. onu seviyorsan herşeyiyle kabulleneceksin arkadaşım onu unutmak istiyorsan eğer değişik etkinliklere katıl dans kursuna mesela yada daha farklı kurslara kafanı dağıtacak şeyler yap birşeylerle uğraş zamanla biraz biraz aklından çıkar ama seviyorum unutamıyorum dersende gidip konuş ne yapmak istediğini sor

Hem benim yanımda olsun diyorsunuz hemde uzak dursun diyorsunuz duygusal anlamda..

Tabiiki hayatına birileri girecek, tabiiki mutlu olmanın yollarını arayacak..

Ne olacaktı, sizin hayatınız dolana kadar yani size uygun birini sevene kadar size eşlik mi edecekti ? Haksızlık olur böyle düşünmeniz..

Belliki duygusal boşluk yaşıyorsunuz..

Döner mi diye beklemektense, yüreğinizi bu konuda çok derinleştirmemeye gayret edin.
Yoksa platonik bir duruma dönebilir duygularınız.

Evet sırf haksızlık olmasın ona diye evlilik olmayacağı için ayrılmak istedim.Zorlanacağımı biliyordum.Belki bu kızı sölemeden mesafe koysaydı takmazdım bu kadar. zoruma gidiyor şimdi.ama öfke ve kıskançlık oluştu içimde bir zamanlar benim sevgilimken şimdi başkasının olmasına katlanamıyorum...Düşünmim diyorum ama msnde görüyorum. Keşke bu kızı söylemeseydi bana dayanamıyorum. Şimdi ben bunu duygularımdan bahsetsem o başkasına bağlanmış benden rahatsız oluyor benide anlamaz. Başka napabilirim

İçimi döksem ona rahatlarmıyım acaba...Ben seni çok seviyorum başkasıyla olmana katlanamıyorum...Lütfen bana o kızdan bahsetme.Seninlede görüşmeyelim desem..Umursarmı acaba.. sadece bilsin istiyorum ne dersiniz kızlar..

Ya da umursamazmı davransım .O arayana kadar hiç aramasam sormasam...

napsam:( Bu kıskançlıktan başka birley olamaz

sen cocugu terk et sonra baskası ıle yoluna devam edınce cocuk kıskanclıga basla madem bukadar umrundaydı neden basta dusunmedın cocugu yuz ustu bıraktın arkadaşlıgı seçtın bırakda o barı hayatına devam etsın sende takılı kalmasın senın ıcınde onun ıcınde en ıyısı o dıye dusunuyorum (kıskanclık derken ılgısınden bahsedıyorum aramıyo feln dıyosunya ondan yanlış anlaşılmasın)

Son düzenleme:
madem evlilik yok, tekrar bir araya gelseniz bile günün birinde yine ayrılacaksınız. o zaman daha çok acı çekeceksin. dediğim gibi zamana bırak. kaldı ki senin yaşadığın tam olarak ayrılık acısı da değil, önceden birlikte olduğun insanın şu anda başkasıyla birlikte olması seni üzmüş ve biraz kıskandırmış. bu da senin mantıksız düşünmene sebep oluyor. tekrar birlikte olup bu üzüntü ve kıskançlığı üstünden attığında yine mantığın devreye girecek ve yine "o lise mezunu ve mesleği yok, biz evlenemeyiz." diye düşüneceksin. sonrası yine ayrılık, yine üzüntü...

tekrar birlikte olup kıskançlığı ve üzüntüyü kafandan atamasan daha kötü, bu sefer de ilişkiniz boyunca "nasıl benden hemen vazgeçti, başkasını buldu." diye üzüleceksin. her iki seçenek de sana ancak daha fazla üzüntü getirir. artık önüne bakmalısın, kesinlikle iyi ve onu unutturacak biri karşına çıkacaktır. hayat sandığın kadar acımasız değil.

kusura bakmayın ama sırf memur değil diye sevdiğinizi terk etmişsiniz sonrada o başka kızla hayatına devam edince rahatsız olmuşsunuz..bırakında devam etsin yoluna..

kusura bakmayın ama sırf memur değil diye sevdiğinizi terk etmişsiniz sonrada o başka kızla hayatına devam edince rahatsız olmuşsunuz..bırakında devam etsin yoluna..

Memur değil diye değil... Berber olsaydı elektrikçi olsaydı keşke.. Ama mesleği yok napabilir...

Ayrıca neden böle düşünüyorsunuz..Kıskanıyorum ben onu sevmiyor değildim. Arkadaşlığı seçtim ama ondan kopamadığım için.Şimdi bu durum beni üzüyor..

Peki nasıl unutabilir beni?? Arkadaşlığını çekip nedne mesafe koydu bırdenbıre:S Yıne 1 hafta oncesi gibi davransa yine ıyı Anıden değişti. Bu da beni çok üzüyor...

Kız ayarlayana kadar sıcak arkadaşlığına devam etti beni kullandı.Şimdi bıraktı beni :(

Memur değil diye değil... Berber olsaydı elektrikçi olsaydı keşke.. Ama mesleği yok napabilir...

Ayrıca neden böle düşünüyorsunuz..Kıskanıyorum ben onu sevmiyor değildim. Arkadaşlığı seçtim ama ondan kopamadığım için.Şimdi bu durum beni üzüyor..

arkadaşlığı seçsen bile zamanla biri girmeyecekmiydi hayatına..hem senle konuşup hemde biriyle çıkacaktı canın daha çok acıyacaktı..belirsizlik kötüdür ayrıca sevgiliden asla arkadaş olmaz..bence ya hayatına al yada bırak gitsin..hem senle olamıyor hemde sevgilisinin olmasını istemiyorsun garip bi durum yanii...

sen cocugu terk et sonra baskası ıle yoluna devam edınce cocuk kıskanclıga basla madem bukadar umrundaydı neden basta dusunmedın cocugu yuz ustu bıraktın arkadaşlıgı seçtın bırakda o barı hayatına devam etsın sende takılı kalmasın senın ıcınde onun ıcınde en ıyısı o dıye dusunuyorum (kıskanclık derken ılgısınden bahsedıyorum aramıyo feln dıyosunya ondan yanlış anlaşılmasın)

katılıyorum:emir_bebek: seninkisi sadece beni sevsin hala ben onla arkadaş olsamda beni tatmin etsin gibilerinden bırak çocuğu mutlu olsun ...

Ama sevgılısı olduktan sonra niye değişti.Eskisi gibi devam edebilirdi zamana bırakabilirdi mesafeyi. Ama bir anda kesti.ben buna üzülüyorum.Bundan 1 hafta öncesine kadar iyi hoşta ...Kız bulduktan sonra neden ama ...ben birisini bulsam kendisinden görüşmemi hemen kesecekmıydım hayır... pekı onun yaptıgı acımasızlık değilmi)

Back
X