Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. 2 Yıldır bır bırlıktelıgım oldu.Ben o kısıyı sevıyordum fakat ben memurum kendısı lıse mezunu ve meslegı yok.Benım aılem karsı cıktı bende evlenınce mutsuz olacagımı düşündüğüm için terkettim onu.Fakat o da benı seviyordu. Daha sonra arkadas olarak görüşmeye başladık ben ona herşeyimi anlatıyordum.Bütün duygularımı paylaşıyordum. Ta ki kendisine internernetten bir kı ayarlayıncaya kadar. Bana soğuk davranmaya başladı.. Aramıyor ben aradıgımdada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Birlikte olmak istemiyorum. Ama her zamanda telefonda konuşmak ve birlikte vakit geçirmek istiyorum..Off napıcam ben Bir insan nasıl 180 derece dönüş yapabilir.Beni merak eden biriydi gerçekten seven bir insan nasıl bi kalemde silebilir...Peki o kızdan soğuyunca bana dönebilirmi????
kusura bakmayın ama sırf memur değil diye sevdiğinizi terk etmişsiniz sonrada o başka kızla hayatına devam edince rahatsız olmuşsunuz..bırakında devam etsin yoluna..
Memur değil diye değil... Berber olsaydı elektrikçi olsaydı keşke.. Ama mesleği yok napabilir...
Ayrıca neden böle düşünüyorsunuz..Kıskanıyorum ben onu sevmiyor değildim. Arkadaşlığı seçtim ama ondan kopamadığım için.Şimdi bu durum beni üzüyor..
sen cocugu terk et sonra baskası ıle yoluna devam edınce cocuk kıskanclıga basla madem bukadar umrundaydı neden basta dusunmedın cocugu yuz ustu bıraktın arkadaşlıgı seçtın bırakda o barı hayatına devam etsın sende takılı kalmasın senın ıcınde onun ıcınde en ıyısı o dıye dusunuyorum (kıskanclık derken ılgısınden bahsedıyorum aramıyo feln dıyosunya ondan yanlış anlaşılmasın)