hiçbişeyim yok dıyorsan korkacak bişi yok erkek arkadaşının senı hiç tanımayan bırının sözlerıyle kafası karışacaksa işin var demektir çünkü iş resmıyete bindiğinde bunun kaynanası var görümcesi var eltisi var bunlar laf ettiğinde hep kafası karışcaksa ne olur bunun sonu
erkek arkadaşın o kişiye neden böyle söyluyorsun dememişmi merak etttim
Bana dediği tek şey , milletin ne dediği umrumda değil, bir şeyler söylecek gibiydi söyletmedim dedi. Gayet iyi davranıyor şuanda bana. AMa çok merak ediyorum kişiyide. sormak istiyorum sonuçta namusuma atılan laf var ortada. onu anladım ben.
Bana dediği tek şey , milletin ne dediği umrumda değil, bir şeyler söylecek gibiydi söyletmedim dedi. Gayet iyi davranıyor şuanda bana. AMa çok merak ediyorum kişiyide. sormak istiyorum sonuçta namusuma atılan laf var ortada. onu anladım ben.
7 aydır çok güzel bir ilişkim var. Yazın sözlenmeyi düşünüyoruz aile arası. Bugün akşam dolmuştan indiğimizde bir tanıdığını gördü selam verdi. Selam verdiği kişi selamını almadı. Beni eve bıraktıktan sonra bir daha görmüş o kişiyi. O kişi benim için o kızla evlenirlir mi hiç. falan demiş. kötülemeye çalışmış , erk arkadaşım izin vermemiş. Bilmem gereken bir şey var mı diye sordu bana. Herşeyimi biliyorsun ne oldu dedim. Söylemedi , zor zar söylettirdim. Çocuk bir şeyler imaa etmeye çalışmış . Bana güvenmiyor musun dedim , sana güvenmiyor olsam çocuğun ağzını arardım dimi falan dedi. Ben o kişiyi hiç tanımıyorum , Hiç kötü bir şeyimde yok. Çok moralim bozuk , ağlamaktan gözlerim şişti. Erkek arkadaşımın kafasını karıştırmıştır kesin, her ne kadar bana yansıtmada.
kendinden eminsen neden telaş ediyorsun başkasınız sözüyle ayrılacaksa senden yolu acık olsun bence
kendinden eminsen neden telaş ediyorsun başkasınız sözüyle ayrılacaksa senden yolu acık olsun bence
Canım sen kendini biliyosan üzülmeni gerektircek bişey yok.
Hadi diyelim bişyler yaşadın ona ne?
Ama yerinde olsam, bunu çözerdim zira denilmiş zaten ilerde başına kakılmasın..
ikinizin güvenleri tam olduktan sonra gerisi hikaye :)
Yorum yapmadan önce tarihlere baksanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?