" O Kızla evlenilir mi ? "" demiş biri.

CeryLia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
39
0
16
Eskişehir
7 aydır çok güzel bir ilişkim var. Yazın sözlenmeyi düşünüyoruz aile arası. Bugün akşam dolmuştan indiğimizde bir tanıdığını gördü selam verdi. Selam verdiği kişi selamını almadı. Beni eve bıraktıktan sonra bir daha görmüş o kişiyi. O kişi benim için o kızla evlenirlir mi hiç. falan demiş. kötülemeye çalışmış , erk arkadaşım izin vermemiş. Bilmem gereken bir şey var mı diye sordu bana. Herşeyimi biliyorsun ne oldu dedim. Söylemedi , zor zar söylettirdim. Çocuk bir şeyler imaa etmeye çalışmış . Bana güvenmiyor musun dedim , sana güvenmiyor olsam çocuğun ağzını arardım dimi falan dedi. Ben o kişiyi hiç tanımıyorum , Hiç kötü bir şeyimde yok. Çok moralim bozuk , ağlamaktan gözlerim şişti. Erkek arkadaşımın kafasını karıştırmıştır kesin, her ne kadar bana yansıtmada.

hiçbişeyim yok dıyorsan korkacak bişi yok erkek arkadaşının senı hiç tanımayan bırının sözlerıyle kafası karışacaksa işin var demektir çünkü iş resmıyete bindiğinde bunun kaynanası var görümcesi var eltisi var bunlar laf ettiğinde hep kafası karışcaksa ne olur bunun sonu
erkek arkadaşın o kişiye neden böyle söyluyorsun dememişmi merak etttim

Bana dediği tek şey , milletin ne dediği umrumda değil, bir şeyler söylecek gibiydi söyletmedim dedi. Gayet iyi davranıyor şuanda bana. AMa çok merak ediyorum kişiyide. sormak istiyorum sonuçta namusuma atılan laf var ortada. onu anladım ben.

yerinde olsam mutlaka sorardım bunun hesabını o kişiyle erkek arkadaşımı yüzleştırırdım nedemekmiş ne bılıyormuş açıklasın

Bence kendine güveniyorsan olayın peşini bırakma kendini akla..Yarın öbürgün sevgilin en ufak bir şeyde tepene kakabilir söylemedi deme..Erkek milleti böyleler çünkü.Hem o nasıl bir hadsizliktir ne demek '' O kızla evlenilmez?''

Eğer kendinden eminsen kızmadan güzelce o kişiyle yüzleşmek istediğini söyle.. "ben bunu kendime yakıştıramam,açığa çıkmasını istiyorum" de,"çamur at izi kalsın olmaz öyle" de... Muhtemelen biriyle karıştırdı..

birlikte bir yerde oturun konuşun,ikinizin de içi rahat etsin....

Tövbe tövbe!Ne haset insanlar var!O zat-ı muhteremi görünce lafınızı esirgemeyin.

kendinden eminsen neden telaş ediyorsun başkasınız sözüyle ayrılacaksa senden yolu acık olsun bence

kendinden eminsen neden telaş ediyorsun başkasınız sözüyle ayrılacaksa senden yolu acık olsun bence

Aynen!
Tanımadığınız adamın pis laflarına mı ağlıyorsunuz?
Gülüp geçmek varken...

insanın içine kurt düşmeyegörsün.
Benim yanımdaki adam için deseler nedir, ne değildir öğrenmek isterim.
Olay neki yanınızdayken selamını bile almıyor.
İftira gibi birşey bu.
Peşini bırakmayın.

Canım sen kendini biliyosan üzülmeni gerektircek bişey yok.
Hadi diyelim bişyler yaşadın ona ne?
Ama yerinde olsam, bunu çözerdim zira denilmiş zaten ilerde başına kakılmasın..

Canım sen kendini biliyosan üzülmeni gerektircek bişey yok.
Hadi diyelim bişyler yaşadın ona ne?
Ama yerinde olsam, bunu çözerdim zira denilmiş zaten ilerde başına kakılmasın..

ilginç ne demekmiş verdiği selamı almamak.kaldı ki yanındaki kişi o. bile olsa alır insanlar selamı.sende bu kişinin gözü olmasın, kıskançlık gibime geldi

Keşke erkek arkadaşınız bunu dile getirmeseydi.. Her ne kadar güvense de ''bilmem gereken bir şey var mı'' cümlesi onunda içine kurt düştüğünün belirtisi bence.. Dediğim gibi bunu size söylemeseydi, yersiz bir üzüntüye kapılmazdınız siz de. İnsanlar düşünmeli, acaba bunu söylersem üzer miyim diye iki kez düşünüp öyle söylemeli söyleyeceği şeyi...
Ama sizin vicdanınız rahatsa üzülmemelisiniz.. Ama haklısınız ben size hak veriyorum. Sevgilim bana da böyle bir şey söylese ben de endişeye kapılırım. Çünkü her ne kadar içimin rahat olduğunu bilsem de, çamur atma gibi bir durum var... İnsanlar ne yazık ki çok karektersizler..
İçinizi ferah tutun, sevgiliniz size güveniyorsa zaten o adamın söylediği deli saçmalıklarına aldırış etmez...

ikinizin güvenleri tam olduktan sonra gerisi hikaye :)

Bence peşini bırakmayın suçsuz yere yarın bir gün lafını isitmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…