O komsu benim :(

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Selam kizlar.
Su an utanc icinde yaziyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacim var.
Malum her hafta bi yatak odasi sesi konusu aciliyor.
Meger ben o konulardaki failmisim :(
Gecen hareketli gecen gecenin sabahinda esim alt komsuyla karsilasmis. (Orta yasli ,avrupali, bir cift oturuyor altimizda ) Adam parmagini kaldirmis seni gidi kotu komsu seni demis kahkaha atmis.
Esim bana bunu soylemedi. Dun gece yine ben biraz sesimi yukseltince esim agzimi kapatti sonrasinda da olayi anlatti.
Oyle utandim ki, su an adamla yuzyuze geliriz diye korkuyorum resmen :(
Adam gulumsese baska seye yorucam.
Rezil bi durumdayim anlayacaginiz. Buraya yazip yazmama konusunda da kararsiz kaldim. Biliyorum gelebilecek yorumlari. Ama icim icimi yiyor cidden. Ben asagidan hic ses gelmeyince bizden de oraya gitmiyor saniyordum :KK61:

rezil durumdayız derken? sevişiyosunuz bunun neresi rezil? duvarlar inceyse sizin suçunuz mu?
Ya sevismek suc degil tabii ama adam bunu soyledigine gore(2 yildir altimizdalar) ve biz hep bu sekilde oldugumuza gore kesin tatli bi dille uyarmak istedi diye dusundum . yuzyuze bakiyoruz sonucta :(

Genç insanlarsınız neticede sevişmediğinizi kimse düşünmüyordur heralde.Duvarlar da zar gibi olunca olur böyle şeyler . Takma kafana bence

Ya sevismek suc degil tabii ama adam bunu soyledigine gore(2 yildir altimizdalar) ve biz hep bu sekilde oldugumuza gore kesin tatli bi dille uyarmak istedi diye dusundum . yuzyuze bakiyoruz sonucta :KK43:

iyi de bence adamın uyarmak istemesi saçma. yani insan ne kadar yüksek sesle sevişebilir ki? ya da ne kadar uzun süre sevişebilir? uyaracak ne var?

Bence abartılacak bir durum yok.Gülmüş geçmiş adam da.Rahatsız olsa farklı bir dil kullanırdı.
Siz de gülüp geçin,sevişiyorsunuz yahu adam mı bıçaklıyorsunuz sanki,ses gitmişse gitmiş ne var.
Ama 2 senedir duyuyor bunlari :(

Utanılacak bir sey yok. Kendi evimizde sevdiğimiz insanla sevisirken de kendimizi mi kontrol edecegiz ya allalla. :işsiz: rahatsiz olmasinlar bir zahmet. Neyse ki komsunuz avrupaliymis. Cok sanslisiniz. Turk olsa kapiniza dayanmisti. :işsiz:
Sagolun. Bu yorumlar biraz rahatlatti dogrusu

iyi de bence adamın uyarmak istemesi saçma. yani insan ne kadar yüksek sesle sevişebilir ki? ya da ne kadar uzun süre sevişebilir? uyaracak ne var?
Ben de sizin gibi dusunup yorum yapiyordum o konulara. Ama not yazin yonetici arayin apartmanda imza toplayin falan ne yorumlar yapiliyor. Demek ki rahatsiz oluyorlar bazi insanlar

Back
X