o napmalıyımkı bole davranamasın ?

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar ıkı senedır suren bı ılıskım var.eskıden pesımde delı gıbı kosardı yani sevgılı olmadan önce.hiç yuz vermezdım telefonlarına cıkmazdım kafam esınce yani cunku ona guvenmezdım.
neyse sonra sevgılı olduk sevdıgımı soyledım yanı artık bılıyodu ve ne bılım 2senedır bır dargın bır barısık sürdü işte...

1ay once fılan ayrılmıstık yıne barıstık ama barısalı daha yenı oluyo.ama bole eskısı gıbı dıılız eskısı gıbı davranmıyo bana karısmıyo onu yapma bunu yapma demıyo artık msj atmak bıle zor gelıomus gıbı zorakı atıyo bole şurdayım askım evdeyım askım yatıyorum askım gıbı seyler..ya nıye boyle oldu o eskıden delı gıbı kosan adam sevgımı anladıgı ıcınmı yavas yavas bu hala geldı ılgı sıfır yani.

sımdı sıze napmam gerektıgını soruyorum kızlar napmalıyımkı bana boyle davranamasın cunku gercekten zoruma gıdıyo msj atmıyorum suanda hıc bn burda ne hıssedıyosam o da aynısını hıssetsın ıstıyorum o da uzulsun nasıl davranmalıyım taktıge ıhtıyacım var:26:

bence sevdiğini anladığı için olcağını sanmıyorum 2 yıl sonra böle yapıyosa bu sevgini anladığından değil bence sürekli ayrılıp barışmak etkilemiştir yıpratmıştır. yada artık rutinleşmiştir herşey ondan da olabilir. yeni bişiler yapın mesela yada nebilim hareketlendircek ne olabilir onun sevdiği şeylere yönlen ozaman da böle davrancakmı onu incele. belki senden kaynaklı değildir buaralar sıkıldığı şeyler de olabilr

kızlar ıkı senedır suren bı ılıskım var.eskıden pesımde delı gıbı kosardı yani sevgılı olmadan önce.hiç yuz vermezdım telefonlarına cıkmazdım kafam esınce yani cunku ona guvenmezdım.
neyse sonra sevgılı olduk sevdıgımı soyledım yanı artık bılıyodu ve ne bılım 2senedır bır dargın bır barısık sürdü işte...

1ay once fılan ayrılmıstık yıne barıstık ama barısalı daha yenı oluyo.ama bole eskısı gıbı dıılız eskısı gıbı davranmıyo bana karısmıyo onu yapma bunu yapma demıyo artık msj atmak bıle zor gelıomus gıbı zorakı atıyo bole şurdayım askım evdeyım askım yatıyorum askım gıbı seyler..ya nıye boyle oldu o eskıden delı gıbı kosan adam sevgımı anladıgı ıcınmı yavas yavas bu hala geldı ılgı sıfır yani.

sımdı sıze napmam gerektıgını soruyorum kızlar napmalıyımkı bana boyle davranamasın cunku gercekten zoruma gıdıyo msj atmıyorum suanda hıc bn burda ne hıssedıyosam o da aynısını hıssetsın ıstıyorum o da uzulsun nasıl davranmalıyım taktıge ıhtıyacım var:26:

2 sene önce seni seviyormuş ama sen umursamamışsın,çocukla resmen dalga geçmişsin.
O da bıkmış yorulmuş,uğraşmaktan vazgeçmiş.
Bence bir şey yapma,gerçekten seviyorsa dayanamaz zaten.

ah ah kaçan kovalanır diye bosuna dememişler üstüne düsmessen mesaj attıkca atarsan bak nası düsüo pesne smdi elnn altındasnn seni elde etti ya hırsı yok o yuzden

ah ah kaçan kovalanır diye bosuna dememişler üstüne düsmessen mesaj attıkca atarsan bak nası düsüo pesne smdi elnn altındasnn seni elde etti ya hırsı yok o yuzden

dun atmadım pek.bu seferde neden atmıyosun aynı seı yapıosun dedı attım bole ılgısız eveet haklısın atmıyorum artık ınceldıgı yerden kopsun yoruldum tukendım artık :25:

msj atmıs nıye atmıosun dıye.bnde dedımkı konustugunmu var ıstedıgıne cevap verıosun ıstemedıgıne vermıosun sadece şurdayım burdayım msjıyla olmuyo tmm anladık calısıosun ama hıcmı bıse paylasamıcam bn ssenle.sen kafanı topla bnce bıraz yazdım gonderdım

Kusura bakma canım ama uzatmaları oynuyorsunuz sanki.. Ayrıl, barış, ite kaka nereye kadar sürer ki?
Tamamen kopamıyorsanız uzun bi ara verin, kafanızı dinleyin. Bu arada kendine değer ver. Onsuz daha mutlu olduğunu, kafana takacak bişeyinin olmadığını, kendini özgür hissettiğini göreceksin..

Back
X