Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanatçı Gülşen'in fan sitesinden tanıyorduk birbirimizi..
Ama sohbetimiz yok denecek kadar azdı.. Onun kendi arkadaşları var sitede benim ayrı..
2009 sonları iki tane gülşen fan sitesi var.. Kavgalarla ikiye ayrılmıştı gülşenciler..
Tabi bizde ayrı sitelerdeydik.. O fan sitesinden ayrılıp diğerinde takılıyorum diye banlamıştı hatta beni kocam
Aklımıza geldikçe güleriz hala
Neyse sonra gülşen forumları kapandı.. Bizde msn'de arkadaşça konuşmaya başladık sonra mesajlaştık telefonla..
Bu arada ben o'na aşık olmuştum![]()
Ama ne fayda ayrı şehirlerdeydik.. O İstanbul ben Burdur.. İmkansızdık yanii..
Sonra o kendine bi kız arkadaş buldu ordan..
Kız kıskanmış bizi falan sürekli mesajlaşmamızı aramız açıldı benle mesajlaşmamaya başladı..
Ben mesaj atıodum kısa cevaplar veriyodu arıyodum soğuk konuşuyodu :2:
Sonra tamamen bitirdik dostluğumuzu..
Aylar sonra bana faceden mesaj attı.. Ben sana aşığım, sensiz yapamıyorum diye
Bende tabi ona hala aşık olduğum için affettim.. Sevgili olduk..
Bu sefer ayrı şehirlerde olmamız sorun oldu.. Yapamadık ayrıldık tekrar.. 2010 sonlarında..
2011 Temmuz'da tekrar konuşmaya başladık.. Bu sefer kararlıydı tabii ne olursa olsun ayrılmıcaz dedi oraya gelicem görüşcem dedi..
Ve geldi böyle başladık.. Devam ettik..
2012 Ocak'ta evlendik
Ve mutluyuz çok şükür![]()
Bende üyeydim gülşenin iki fan sitesine de
Ben de burdurda yaşıyorum bu arada. Öyle yazmak istedim, sevgiler
Sanatçı Gülşen'in fan sitesinden tanıyorduk birbirimizi..
Ama sohbetimiz yok denecek kadar azdı.. Onun kendi arkadaşları var sitede benim ayrı..
2009 sonları iki tane gülşen fan sitesi var.. Kavgalarla ikiye ayrılmıştı gülşenciler..
Tabi bizde ayrı sitelerdeydik.. O fan sitesinden ayrılıp diğerinde takılıyorum diye banlamıştı hatta beni kocam
Aklımıza geldikçe güleriz hala
Neyse sonra gülşen forumları kapandı.. Bizde msn'de arkadaşça konuşmaya başladık sonra mesajlaştık telefonla..
Bu arada ben o'na aşık olmuştum![]()
Ama ne fayda ayrı şehirlerdeydik.. O İstanbul ben Burdur.. İmkansızdık yanii..
Sonra o kendine bi kız arkadaş buldu ordan..
Kız kıskanmış bizi falan sürekli mesajlaşmamızı aramız açıldı benle mesajlaşmamaya başladı..
Ben mesaj atıodum kısa cevaplar veriyodu arıyodum soğuk konuşuyodu :2:
Sonra tamamen bitirdik dostluğumuzu..
Aylar sonra bana faceden mesaj attı.. Ben sana aşığım, sensiz yapamıyorum diye
Bende tabi ona hala aşık olduğum için affettim.. Sevgili olduk..
Bu sefer ayrı şehirlerde olmamız sorun oldu.. Yapamadık ayrıldık tekrar.. 2010 sonlarında..
2011 Temmuz'da tekrar konuşmaya başladık.. Bu sefer kararlıydı tabii ne olursa olsun ayrılmıcaz dedi oraya gelicem görüşcem dedi..
Ve geldi böyle başladık.. Devam ettik..
2012 Ocak'ta evlendik
Ve mutluyuz çok şükür![]()
süper ya valla Allah mesut etsin![]()