O nasıl geldi?

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
Kızlar sevgiliniz,eşiniz nasıl hayatınıza girdi.nasıl nerede tanıştınız?
anlatırmısınız dinlemek istiyorum güzel hikayeleri..
:31::31:

Hani derler yaa öyle bir anda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın... İşte o öyle bir anda geldi ki ... En dibe vurduğum anda tuttu elimden ve beni çekti... Romeom benim ;):21:

Gece gece canım da sıkılmışken uzun uzun anlatmak istedim :)

Yıl 2008. Eşimle tanışmama vesile olan şey Beşiktaş. Üniversite kampüslerinde açılan kampüslerden, dişi kartallar için yapılan etkinliklerden bahsediyor bana ve her seferinde davet ediyor. Facebooktan fotoğraflarına bakıyorum, çevresi geniş. İğne atsan taş hatunlardan yere düşmez. E bende bebeyim daha o zamanlar, kendimde hiç cesaret bulamıyorum hiç yüzyüze gelmiyorum onunla. Çekiniyorum sanırım.
:17:

Yıl 2009. Hala beni davet ediyor standlara, görüşmek istiyor. Hatta bana yavaştan asılıyor. Ama ben pas vermiyorum. Hala çekiniyorum beyefendiden. Ve o sıralar kendime uygun zannettiğim bir öküzle tanışıyorum:27:. Canım eşimin pabucunu dama atıyorum yani.:78: Ahhh ne aptalmışım hala kızıyorum kendime. :1:

Yıl 2010. O da kendine bir sevgili buluyor.:5: Beraber maçlara gidiyorlar, şehir şehir dolaşıyorlar. Mekanlarda onlarca fotoğraf paylaşıyorlar. :19: Artık muhabbetimiz yok denecek kadar az ama ben hala kendimi onu izlemekten alıkoyamıyorum. Ve ilk kez yolda karşılaşıyoruz. Gününü bile hatırlıyorum. 26 Mayıs 2010. Bakakalıyorum. Yanında sevgilisi, o da beni farkediyor ama görmezlikten geliyor.:20: Benim yanımda ise bir arkadaşım. Gösteriyorum ona, bak bahsetmiştim bu o çocuk diye. Biz istifimizi bozmadan yürüyoruz, bir bakıyoruz yanımızdan ışık hızıyla kolkola sevgilisiyle geçiyor. Kıskanıyorum içten içe. Ve bağımız bundan sonra kopuyor. Kendime uygun zannettiğim şahsiyet, telefonumdaki ve face imdeki tüm erkekleri temizliyor. Ne ben onu görüyorum, ne o beni.:47:

Yıl 2011, hala ne sıfatla bahsedeceğimi bilemediğim erkek arkadaşımla ayrılıyorum. Ama o benden ayrılamıyor. Bir gün tehdit ediyor, bir gün beni sevdiğini söylüyor. Ama aramızda bi iletişim kalmadığı için mail atarak ahkam kesiyor bana. Psikolojim bozulmuş, berbat bi dönemden geçiyorum. Bir gün aklıma düşüyor canımın içi eşim.:3: Ne yapıyor acaba diye face ten aratıyorum. Eklemek istiyorum ama zannetmiyorum kabul etsin. Sonra dayanamıyorum ekliyorum. Konuşmaya başlıyoruz. Sevgilisinden ayrılmış o da, üzgün kırgın benim gibi. Elini uzatıyor bana. Yok diyorum, yeterince kırılmışız zaten. Olsun diyor, ve bende elimi uzatıyorum ona. Rüya gibi günlerimiz başlıyor. Ne depresyon kalıyor, ne kırgınlık ne üzgünlük.:69:

Yıl 2012, Mart ayında nişanlanıyoruz. 24 Haziran da da ömrünü ömrüme katıyor. :103:

Üniversite ikinci sınıfa yeni başlamıştım.Birinci sınıfta oda arkadaşım olan X isimli bir arkadaşın sınıfından bir çocuk evleniyordu.Arkadaşım sınıftaki en yakın arkadaşı o gün olmadığı için gitmeyecekti düğüne,ama ben ''Olur mu öyle şey ne kadar ayıp''dedim.O da ''Yalnız gitmek istemiyorum dedi.''Ben de onunla gidebileceğimi söyleyince çok sevindi ve gittik.

Kimseyi tanımıyordum.Sessizce oturdum kızların masasında,havadan sudan falan sohbet ettik.Bi ara bütün kızlar oyuna kalktı ama ben kalkmadım.Hem oynamayı hiç sevmem,hem de tanımadığım etmediğim yer,hem de oynamayı beceremem.Velhasıl kelam oturdum işte,oynamadım.

Meğersem sözlüm ilk orda görmüş beni.Kim bu diye sormuş soruşturmuş ama tanıyan çıkmamış erkeklerden,arkadaşıma da sormaya utanmış.

Gel zaman git zaman...Dört ay geçti. Düğüne birlikte gittiğim arkadaşımın tiyatrosu vardı,sözlüm de onun sınıfındaydı. Arkadaşımı izlemeye gittim.Nerden bileyim hayatımın aşkını orada bulacağımı.İlk defa orada gördüm onu,içim kıpır kıpır oldu.Adını da orada öğrendim sahneye çağrılırken.Ama ağzımı açıp kimseye bir şey demedim.Kimseyi aracı etmek istemedim.Olacağı varsa olur dedim,sabrettim bekledim.

Son sınıftaydı.Alttan dersi varmış,not arıyormuş.En yakın arkadaşım facede oyun oynarken karşılaşmış onunla.Tabi o ne arkadaşımı biliyor ne beni,tek derdi not. :D Arkadaş hemen bana haber verdi böyle böyle diye.Ben de tamam okul açılsın bakarız falan dedim geçiştirdim.

Üniversite okuduğum şehre yarıyıl tatilinden dönmüştüm.Ben de bi gireyim şu face deki oyuna dedim.Girdim baktım.Orda. :D Cesaretimi topladım girdim oyuna. Havadan sudan muhabbet açtık,konuşuyoruz.Ne oldu nasıl oldu muhabbet o çocuğun düğününe geldiğimi öğrendi yani o gün hoşlandığı kızın ben olduğumu anladı.

Üç beş gün geçti.Birbirimize boş değiliz.Baktım itiraf edemiyor.Ben de topladım cesaretimi ve söyledim...

İyi ki de yapmışım. :)

İmkansız hikayeler hoşuma gidiyor benimde henüz kendimin öyle bir hikayesi yok :31:

internette bir sohbet sitesinde tanıştık.. 2-3 sene arkadaşça sohbet ettik. daha sonra bazı olaylar gelişti ve birbirimizden hoşlanmaya başladık. ben izmirdeyim, o eskişehirdeydi. beni görmek için izmire otogara geldi. merhaba demeden "aşık oluyorum galiba" dedi ve ilk kez görüşmemize rağmen 3-5 senelik bi çift gibi sımsıkı sarıldık elele oturduk. o gün aşık olduk. 6 ay sonra benim için izmire yerleşti. şuan burada, yanımda. 2 senelik bi ilişkimiz var cok ama cok mutluyumm.. zaman zaman berbat ötesi tartışmalar olsa da birbirimizi çok üzsek de bi o kadarda mutluyuz.

bu parçadan çıkarılacak sonuç: ASLA YAPMAM DEME !
internetten hele ki sohbet sitesinden asla sevgili edinmem derdim :)))))))

:9: :9:

Sanatçı Gülşen'in fan sitesinden tanıyorduk birbirimizi..
Ama sohbetimiz yok denecek kadar azdı.. Onun kendi arkadaşları var sitede benim ayrı..
2009 sonları iki tane gülşen fan sitesi var.. Kavgalarla ikiye ayrılmıştı gülşenciler..
Tabi bizde ayrı sitelerdeydik.. O fan sitesinden ayrılıp diğerinde takılıyorum diye banlamıştı hatta beni kocam
:52:
Aklımıza geldikçe güleriz hala :37:
Neyse sonra gülşen forumları kapandı.. Bizde msn'de arkadaşça konuşmaya başladık sonra mesajlaştık telefonla..
Bu arada ben o'na aşık olmuştum :17:
Ama ne fayda ayrı şehirlerdeydik.. O İstanbul ben Burdur.. İmkansızdık yanii..
Sonra o kendine bi kız arkadaş buldu ordan..
Kız kıskanmış bizi falan sürekli mesajlaşmamızı aramız açıldı benle mesajlaşmamaya başladı..
Ben mesaj atıodum kısa cevaplar veriyodu arıyodum soğuk konuşuyodu :2:
Sonra tamamen bitirdik dostluğumuzu..
Aylar sonra bana faceden mesaj attı.. Ben sana aşığım, sensiz yapamıyorum diye :17:
Bende tabi ona hala aşık olduğum için affettim.. Sevgili olduk..
Bu sefer ayrı şehirlerde olmamız sorun oldu.. Yapamadık ayrıldık tekrar.. 2010 sonlarında..
2011 Temmuz'da tekrar konuşmaya başladık.. Bu sefer kararlıydı tabii ne olursa olsun ayrılmıcaz dedi oraya gelicem görüşcem dedi..
Ve geldi böyle başladık.. Devam ettik..
2012 Ocak'ta evlendik :16::16:

Ve mutluyuz çok şükür :nazar:

öyle bir zaman da karşıma çıktı ki, işte bu tesadüf değildi.:31::31:

anlatsam roman olur ..ama anlatmam:1:

Son düzenleme:
ilk ben gördüm, ölüyorum sandım.. hoşlanmıştım. gıttım tanımaya çalıştım
sevgılım var dedı sepetledı benı eşşek herıf...

aradan ıkı sene geçtı, benım hayatıma bırı gırdı, o hala eskı manıtasıyla beraberdı
yazları görürdüm onu, ama cesaret edemedım, herıf bı kere olmaz dedı ya, cesaret edemedım ışte..

pıercıng dövme felan yapıyor benımkı, yazları mutlaka kulağımı deldırcem dıye bahane eder gıderdım,
baktım kulağımda 11 delık, burnuma geçtım, onun yanına gıdebılmek ıçın ıkı kere burnumu deldırdım düşünün..
ıkısınıde o yaptı bırer sene arayla, ne kadar zaman geçtı adam hala pas vermıyor sevgılısı var dıye..

2010un hazıran ayı, ben ılışkımı bıtırelı bı kaç ay olmuş, kafayı dınlemeye yazlığa gıdıyorum
ama o aklımda hıç yoktu, artık olmıcak ış bellıydı

gördü benı, şapşal bı ıfadeyle gel burnunu delelım demez mı :27: uyuz..
bı akşam buluştuk, oda benımle aynı zamanlarda sevgılısınden ayrılmış..
bu sefer asılan, teklıf eden o oldu
hıç beklenmedık bı anda herşeyım oluverdı :nazar: kısa kestım ama bı şekılde bız olduk

Ama sohbetimiz yok denecek kadar azdı.. Onun kendi arkadaşları var sitede benim ayrı..
2009 sonları iki tane gülşen fan sitesi var.. Kavgalarla ikiye ayrılmıştı gülşenciler..
Tabi bizde ayrı sitelerdeydik.. O fan sitesinden ayrılıp diğerinde takılıyorum diye banlamıştı hatta beni kocam
Neyse sonra gülşen forumları kapandı.. Bizde msn'de arkadaşça konuşmaya başladık sonra mesajlaştık telefonla..
Kız kıskanmış bizi falan sürekli mesajlaşmamızı aramız açıldı benle mesajlaşmamaya başladı..
Aylar sonra bana faceden mesaj attı.. Ben sana aşığım, sensiz yapamıyorum diye :17:
Bu sefer ayrı şehirlerde olmamız sorun oldu.. Yapamadık ayrıldık tekrar.. 2010 sonlarında..
2011 Temmuz'da tekrar konuşmaya başladık.. Bu sefer kararlıydı tabii ne olursa olsun ayrılmıcaz dedi oraya gelicem görüşcem dedi..

Bende üyeydim gülşenin iki fan sitesine de :37:

Ben de burdurda yaşıyorum bu arada. Öyle yazmak istedim, sevgiler :55:

Bende üyeydim gülşenin iki fan sitesine de :37:

Ben de burdurda yaşıyorum bu arada. Öyle yazmak istedim, sevgiler :55:

Aa çok şaşırdım ve sevindim :) Biliyosun her zaman Burdur'dan birine rastlamak öyle kolay değildir. Malum küçüktür memleketimiz :16:
Ve de Gülşenciyiz ne güzel.. Sevgiler :)

süper ya valla Allah mesut etsin:16:

Back
X