O nu unutmam ne kadar zaman alır?

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
55 gündür ayrıyız
Dün evi tamamen boşalttım hepsini ihtiyac sahibi 3 aileye dağıttım
O evi boşalt anahtarı gönder diye yoruyordu
Her an aklımda ne face ne instagram kullanmiyorum hepsini sildim
Canım acıyor o beni unuttu ve büyük ihtimal biri var yada olacak çünkü 1 hafta önce evli ibaresi ni kaldırmış sosyal medya hesaplarından
Ve ısrarlı şekilde anahtar istemesi de ve bosanmak istemesi de anormal geliyor
Şok tayım hala
Sadece tamamen unutmak istiyorum
Ama hep o konusuluyor evde akraba arasında unutmak na mümkün
Ben birsey diyincede hep onu konusuyon yeter diyip azar işitiyorum
Annem bana nankör dedi ve kırgınım 4 gündür
Kızkardeşim saf bu bugün cagirsa gider diyor
Telefon karti alamiyorum izin yok parada
Face vs kullanamiyorum yasak
Ve internete giremiyorum annem izin verirse ancak bakabiliyorum
Bunaldim

Acil iş bul canım benim sen, evde kalma iyi kötü ne iş olsa başla kafan dağılır hem o evden de aileden de bir nebze kurtulmuş olursun. Geçmişi düşünüp üzülme gelecek hayalleri kur, arkadaşlarına git psikoloğa git gerekşrse terapi al. Şakın üzülme her insanın bir imtihanı oluyor bu hayatta kiminin eş kiminin çocuk. Rabbim yardımcın olsun

Bir işe girin kafanız dağılır kendinize bi düzen kurun hemen olmaz belki yavaş yavaş rayına otiracaktir hersey

Bosanmaya kadar gitmiş olay demekki bi bağ sevgi kalmamış devam ettirmenin manasida yokmuş hayırlı olmuş böylesi ondan bahsetmemeye çalışın ev ortamindada ilk böyle başlasın sonrada zihinsel ve kalbi kopmalar başlar
Eminim zordur yaşamayan bilemez ama hicbise kalıcı değil geçiyor. .
Bol bol dua zaman sabır

Baban biraz daha akılcı bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam, bence otur karşısına açıkça konuş, babacım neler düşündüğünü biliyorum ama bak benim de sorumlu olduğum bir evladım var, benim çalışmam dimdik ayakta olmam lazım, evdeki durumları görüyorsun, annemin kardeşlerimin tavrı malum, benim kafamı toplamam evladım için hayatımı kurmam lazım de, bir ömür bu evde başım eğik boynu bükük yaşayamam de, yine de izin vermezse yaşının 30 olduğunu hatırlat, diret, diretebildiğin kadar diret canım benim ama mutlaka bir işe gir çalış, sonrası yavaş yavaş olur, evini de ayırırsın hayatını düzene de oturtursun, bi bakmışsın adını bile hatırlamıyorsun... hepsi geçecek

Baban biraz daha akılcı bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam, bence otur karşısına açıkça konuş, babacım neler düşündüğünü biliyorum ama bak benim de sorumlu olduğum bir evladım var, benim çalışmam dimdik ayakta olmam lazım, evdeki durumları görüyorsun, annemin kardeşlerimin tavrı malum, benim kafamı toplamam evladım için hayatımı kurmam lazım de, bir ömür bu evde başım eğik boynu bükük yaşayamam de, yine de izin vermezse yaşının 30 olduğunu hatırlat, diret, diretebildiğin kadar diret canım benim ama mutlaka bir işe gir çalış, sonrası yavaş yavaş olur, evini de ayırırsın hayatını düzene de oturtursun, bi bakmışsın adını bile hatırlamıyorsun... hepsi geçecek
Babam bu evde ben yaşadıkça sen başımda tacsin daha iyilesmedin oğlun ufak diyor

Babam bu evde ben yaşadıkça sen başımda tacsin daha iyilesmedin oğlun ufak diyor
Hah işte bak bunu kullanabilirsin, baba bu iyileşmem için şart evde daha da kötüleşiyorum diyebilirsin ya da, kendini iyi hissettiğinde artık iyiyim evde olmak istemiyorum tekrar hasta olmadan işe girmeliyim diyebilirsin canım, baban da senin iyiliğini düşünüyor belliki ama aslında o ev sana hiç iyi gelmiyor, bunu farkettirmen gerek

Hah işte bak bunu kullanabilirsin, baba bu iyileşmem için şart evde daha da kötüleşiyorum diyebilirsin ya da, kendini iyi hissettiğinde artık iyiyim evde olmak istemiyorum tekrar hasta olmadan işe girmeliyim diyebilirsin canım, baban da senin iyiliğini düşünüyor belliki ama aslında o ev sana hiç iyi gelmiyor, bunu farkettirmen gerek
Aynen canım

Back
X