1.5 yıllık süren bi ilişkimiz var.. Fakat ona gelince hersey serbest.. bana gelince hic bisy yok.. O istediği zaman gezebilir hep dışarda.. Bense arada bir.. Hayır o beni cok değiştirdi.. Ben hayatı deli dolu yasayanlardandım.. Onun icin deiştirdim kendimi.. Tamam kendimi değiştirmeyi gectim onda değilim ben.. Ama o .. hic değişmedi.. Bi yere giderken benden izin almak yok.. Ben almasam kıyametler kopar .. O erkek ya istediiğini yapabilicek.. Hayır bende buna gelemiyorum işte .. o sürekli kafasına göre yasadıkca katlanamıyorum.. Dün ayrıldık . Ama yine barıstık.. 1.5 yıllık ilişkiyi ağır konustum diye bitirebildi.. Bu akdar kolaymıydı onun icin . dayanamadım dedi bana. Ben onun yaptıklarına dayanıp bitirmiyordum ama ! Ona kalsa hep ben sucluyum hep ben.. napıyorum sanki ! onun icin kendimi ne kadar değiştirmişim ve hala bana değişmiceksin sen diyor.. Offf napıcam ben.. Sucu hep bende arıyor kendinde aramıyorki.. Kendi yaptıklarınıda biraz göz önüne getirse.. Ben haklıyken beni haksız duruma düşürüp hemen haklı oluveriyor.. napmalıyım ben artık ya.. Ayrılsam olmaz onsuz yapamam .. Ama o varkende çoğunlukla mutsuz oluyorum..