artık atanmak için 2022de 90-95 arası birşey almak lazım sanırım.birde vekalet ücreti dolan bir yere atama olması lazımki maaşı tatmin edici olsun.birçok faktör var valla bu kpss çok zorlu birşeymiş.ales,yds bir şekilde halledilir benim kişisel fikrim ama kpss sanki üniversite sınavı gibi daha çok emek gerektiriyor.biz stajı başlattık zaten o kısımda sorun yok.
evet ben facebooka baktım.insanlar her dersten konu,video,5 soru bankası falan bitiriyormuş.yani aşırı kasmışlar öyle olduğunu görünce dedim heralde bu sınava tamamen odaklanmadan yapılamaz.adliye stajı zaten boş geçiyor.benim daha adliye stajımın bitmesine birkaç ay var buarada bende yds,ales çalışıyorum.zaten büroda başlayınca sıkıntı olur gibi.orada sürekli koşturmayla geçtiği için bence en fazla haftaiçi günde 3-4 saat sınava bakılır.bu yeterli olur mu bilmem.siz hukuk mezunusunuz anladığım kadarıyla avukatlık yapmıyor musunuz?
herşey iyi bir matematik kötü zaten.90+ almak gerekiyormuş.
yds için herkes aynı şeyi söylüyor ben bir kitap seti aldım ondan çalışıyorum kelime ezberlemek zamanı iyi kullanmak falan gerekiyormuş.kitap setide sağolsun reading ayrı kelime ayrı gramer ayrı bir sürü kitap var.olacak gibi bakalım daha yeni başladım

kpssde bizim atanmamız için 90+ gerekiyormuş valla siz çok şanslısınız.ben hiçbir sınava video izleyerek çalışmadım acaba konu kitabından kendim mi çalışsam daha iyi olur yoksa videolar ve onların notlarının olduğu kitaplar var ondan mı emin değilim.gerçe ben kpssye girsem mi emin değilim de neyse.arkadaşım daha çok istiyor kpss

öneriniz için teşekkür ediyorum.yds için kaynak önerisi varsa yazarsanız sevinirim.