o suçsuz da ben aptal mıyım

nileri

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
275
107
628
35
kızlar az önce benden hoşlandığını sandığım değil bildiğim çocuk başkası ile nişanlanmış onu öğrendim. aylarca gözümün içine baktı, beni için önemsiz biri iken kendine karşı ilgimin uyanmasını sağladı.. aylarcca böyle devam ettik. hiç ileri adım atmıyordu. bugün de face den nişanlanmış onu öğrendim.
haa üzüldüm mü zerre kadar üzülmedim. ama şaşırdım nasıl yani. bana kalsa dermansız derde tutulmuş gibi beni seviyordu da cesaret edemediği için açılamıyordu. ama adam gitmiş başka birini bulmuş demiyorum demek ki aylardır başka sevdiği vardı. aman allahım..
ya ben aptal mıyım o mu karaktersiz.. . bi garip oldum. şahsen ben birini seviorsam seviyorumdur onun dışındakilerle ilgilenmem. demek ki bu çocuğun aylardır başkası ile ilişkisi varmış. iş yerinde de benimle oynaşmaya çalışıyor.
düşünün ki ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım allahtan ki çok kaptırmadım kendimi. neden mi? daha önce de aynısının bir değişik versiyonu başıma gelmişti de akıllanmıştım:41:
valla ne diyeceğimi bilemiyorum. sadece şunu söyleyeyim biz insanların en büyük zaafı herkesi kendimiz gibi zannetmemiz.

konuyu açarken sorduğum sorunun cevabını buldum galiba. ben aptalım. hatta çok akıllı olduğunu sanan bir aptal.

başından aynısı geçen var mı arkadaşlar.

kızlar bir şeyler söyleyin de içim ferahlasın..
bu yaşımda kendimi 15 lik ergenler gibi safdirik hissediyorum..:5::5::5::5:

Ne alaka aptal olmakla? Alem kurnazligi, tilkiligi, iki yuzlulugu birsey zannediyor, sen oyle degilsin diye aptal mi olacaksin? Sag gosterip sol vuran, guvenilmez sahsiyetsizin tekiymis.. kurtulduguna sevin!

Benim basima gelmedi ama bir erkek arkadasim ortak bi kiz arkadasimizdan senelerce hoslandi. En sonunda gecen sene bana baya bi baski yapiyordu aramizi yap iste (kizin ismini atiyorum) Nilay benim kapanmayan yaram falan hep boyle derdi dururdu. Kizi yakin takibe almisti surekli bulusma ayarlamaya calisiyordu. Ve sonra? Bir gun bi baktim bu cocuk facete baskasiyla iliskide yapmis durumunu. Sok oldum. Ne tebrik ettim ne bisey sordum. Aylar sonra bana yazdi tomvejerry napiyorsun? falan diye. O zaman sorabildim sahsiyetsize "sen senelerdir nilayi sevmiyormuydun, nasil oldu da baskasiyla ciktin?" diye. Bana verdigi cevap "ohoo bu kizin aylardir pesindeydim en sonunda kabul etti" oldu! Yani adam birine deli divane asik gibiyken, oburunu de bi taraftan tavlamaya calisiyormus! Bu erkekler cok pislik, cok iki yuzlu. Saf aska inancim kalmadi bunlarin yuzunden!

bence çok şanslısın aptal olduğunu düşünme.
O çocuk hayatını birleştirmek istediği kızı sana ilgi göstererek aldatmışsa kimbilir daha sonra neler yapar.:20:
Ya o kızın yerinde sen olsaydın??? yani aldatılan:19:

bence çok şanslısın aptal olduğunu düşünme.
O çocuk hayatını birleştirmek istediği kızı sana ilgi göstererek aldatmışsa kimbilir daha sonra neler yapar.:20:
Ya o kızın yerinde sen olsaydın??? yani aldatılan:19:

haklısın.
büyüklerimin bir duası var.. allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye..ne kadar doğru bir dua.

hayır çocuğu tanısan, konuştuğu laflara falan baksan sanırsın ki adam gibi adam..
şaşırdığım ben de öyle kolay kolay kanacak biri değildim böylelerine..
hep kendimi överim ben adamı gözünden tanırım diye..
yaa o kadar komik duruma düştüm ki
vallahi iyi ki burası var da derdimi yazdım.

arkadaşlar ben vallahi pes diyorum pesss.. yani beni de kundeye getirdi ya.. diyecek bir sözüm yok..

kızlar bir şeyler söyleyin de içim ferahlasın..
bu yaşımda kendimi 15 lik ergenler gibi safdirik hissediyorum..:5::5::5::5:

İnsanlar birkaç çeşittir canım. Bazıları herkesi mavi boncuk dağıtmaktan zevk alır…bazıları ego olayından dolayı göz çapkınıdır…iki seçenek var ya bakışlarını sen yanlış anladın o insanın.. tanıyor musun belki de herkese karşı öyledir yaradılış şeklidir yani. İkincisi de bakışma tarzı oyunlar hoşuna gidiyor olabilir. Eğer ikinci seçenek doğruysa yani herkese öyle değil belirgin şekilde sana farklı bakıyorsa….bence bundan sonra belli bir mesafe koy ortaya..hatta göz göze gelme o şahışla..

İnsanlar birkaç çeşittir canım. Bazıları herkesi mavi boncuk dağıtmaktan zevk alır…bazıları ego olayından dolayı göz çapkınıdır…iki seçenek var ya bakışlarını sen yanlış anladın o insanın.. tanıyor musun belki de herkese karşı öyledir yaradılış şeklidir yani. İkincisi de bakışma tarzı oyunlar hoşuna gidiyor olabilir. Eğer ikinci seçenek doğruysa yani herkese öyle değil belirgin şekilde sana farklı bakıyorsa….bence bundan sonra belli bir mesafe koy ortaya..hatta göz göze gelme o şahışla..

işte olay bu. o herkese mavi boncuk dağıtmayı seven biriydi. ben de daha önce bu tür insanlarla karşılaşmadığım için acemiydim.
şu anda kendimi kaptırmadığım için o kadar dua ediyorum ki.. rabbim esirgedi.

onun davranışlarının yanlış mı anlıyorum diye inan kendime binlerce kez sordum. bu çocuğun bana her bakışında kendime kendime şöyle derdim: bu çocuk ya bana deli gibi aşık ya da uyuşturucu falan kullanıyor.. düşünün artık hal ve hareketlerini.

ama tam tersi olduğunu anladım. itiraf ediyorum çok feci keklenmişim.
lütfen herkes ibret alsın. insanlara güvenmeyin.

işte olay bu. o herkese mavi boncuk dağıtmayı seven biriydi. ben de daha önce bu tür insanlarla karşılaşmadığım için acemiydim.
şu anda kendimi kaptırmadığım için o kadar dua ediyorum ki.. rabbim esirgedi.

onun davranışlarının yanlış mı anlıyorum diye inan kendime binlerce kez sordum. bu çocuğun bana her bakışında kendime kendime şöyle derdim: bu çocuk ya bana deli gibi aşık ya da uyuşturucu falan kullanıyor.. düşünün artık hal ve hareketlerini.

ama tam tersi olduğunu anladım. itiraf ediyorum çok feci keklenmişim.
lütfen herkes ibret alsın. insanlara güvenmeyin.

Kötü olmuş ama yara almamışsın… en azından sana açılarak oyunu daha uzatmamış. Biraz eğlenmiş arkadaş kendi çapında… her yaşadığımız olay bizi olgunlaştırıyor işte. Nişanlı olduğunu bilmediğine göre samimi değilsin, takma bence o kadar..

Kötü olmuş ama yara almamışsın… en azından sana açılarak oyunu daha uzatmamış. Biraz eğlenmiş arkadaş kendi çapında… her yaşadığımız olay bizi olgunlaştırıyor işte. Nişanlı olduğunu bilmediğine göre samimi değilsin, takma bence o kadar..
şimdi bu çocuk bir senedir benim iş arkadaşım. her gün yüzyüze görüştük. masanın aynı tarafında oturduk. beraber yedk içtik.

ve alllah seni inandırdın o kadar konuştuk ta bir kere ne kızdan bahsetti ne ben bir telefon konuşması ya da ne bileyim bir ipucu asla yaklayamadım.
demek ki özellikle sakladı. yoksa valla cin gibiyimdir.

işin garibi kızlar öyle yara almadım ama size çok garip gelecek ama ben bu çocukla evleneceğiz galiba diye düşünüyordum. şimdi burda uzun uzun nasıl yazsam bilmem ama çok sevdiğimden falan değil de ne bileyim aramızda değişik garip bir bağ var gibiydi. ama ben çok koyvermedim çünkü çoğu kriteri eksikti o yüzden ona soğuk davranıyordum, içimden bir ses bu çocukla evleneceksin dediği için kaçıyordum ondan ben soğuk davrandıkça ççocuk deliye dönüyordu anlıyordum. herhalde ben istemesen de bu iş olacak gibi duygular yaşıyordum. ama nişanlandığını duyunca bıöak gibi kesildi bu ses.

şimdi asıl şaşkınlığım içimden geldiğini sandığım bu sesin haksız çıkması. halbuki bir yengeç burcu olarak iç güdülerime güvenirim.

bu da bir şey mi?
2 senelik erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Aradan geçen 2 sene boyunca hiç konuşmadık. Sonra bir gün telefonum çaldı, arayan eski erkek arkadaşımdı. Beni çok özlediğini görüşmek istediğini söyledi. Bu zamanda bir kız arkadaşı olduğunu biliyordum ama ayrıldığını söyledi. Hiç aklımda yokken, istemiyorken, okuduğum üniversiteye geldi, orada görüştük. Ağladı, beni sevdiğini, başka kimseyle yapamayacağını, bir daha denemek istediğini, evlenmek istediği kişinin ben olduğumu söyledi. Bir iki gün sadece telefonda konuştuk, ona güvenemiyordum, iyi ki de güvenmemişim. Telefonlarını açmamaya başladım, mesajlarına da cevap vermedim. İki sene boyunca başaramadığımız bir ilişki vardı ortada, 2 sene sonra ne değişecekti? Sadece bir hafta sonra facebook ta eski kız arkadaşıyla nişanlandığını gördüm. Meğer hiç ayrılmamışlar ki... :) Ben neden salak olayım? Ya da sen? Asıl onlar kendini akıllı sanıyorlar. Yalan söylemenin, karaktersizce davranmanın nesi akıllılık? Çok şükür ki nişanlandığı kız sen değilsin. Ya o sen olsaydın?

aptal olan siz değil,kendisini yalanlar zincirine bağlamış o insan aptal...siz şanslısınız ama şansız olan nişanlandığı kız.olan ona olacak,aldatabilecek kapasiteye sahip birisiyle nişanlanmış..allah yardımcın olsun o kızında yardımcısı olsun.o insanıda Allah ıslah etsin..

bu da bir şey mi?
2 senelik erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Aradan geçen 2 sene boyunca hiç konuşmadık. Sonra bir gün telefonum çaldı, arayan eski erkek arkadaşımdı. Beni çok özlediğini görüşmek istediğini söyledi. Bu zamanda bir kız arkadaşı olduğunu biliyordum ama ayrıldığını söyledi. Hiç aklımda yokken, istemiyorken, okuduğum üniversiteye geldi, orada görüştük. Ağladı, beni sevdiğini, başka kimseyle yapamayacağını, bir daha denemek istediğini, evlenmek istediği kişinin ben olduğumu söyledi. Bir iki gün sadece telefonda konuştuk, ona güvenemiyordum, iyi ki de güvenmemişim. Telefonlarını açmamaya başladım, mesajlarına da cevap vermedim. İki sene boyunca başaramadığımız bir ilişki vardı ortada, 2 sene sonra ne değişecekti? Sadece bir hafta sonra facebook ta eski kız arkadaşıyla nişanlandığını gördüm. Meğer hiç ayrılmamışlar ki... :) Ben neden salak olayım? Ya da sen? Asıl onlar kendini akıllı sanıyorlar. Yalan söylemenin, karaktersizce davranmanın nesi akıllılık? Çok şükür ki nişanlandığı kız sen değilsin. Ya o sen olsaydın?

tahmin edeyim muhtemelen senin ki seninle şansını son kez denemiş. olmayınca da kız arkadaşı ile nişanlanmış.
ama emin ol seni aklından çıkaramayacak.
çünkü erkeklerin elde edemedikleri kadın içlerine oturuyor..

basımıza ne gelırse hep masum gorunenlerden yok bu yapmaz dedıklerımızden gelmıyormu kızlar

ya o kızın yerinde sen olsaydın senide başkasıyla aldatcaktı bende otur şükret haline
off bende sözlüyüm benimkinin öle şeylerde bezi yoktur ama konuyu okuyunca mahfedesim geldi erkekleri:47:

ya o kızın yerinde sen olsaydın senide başkasıyla aldatcaktı bende otur şükret haline
off bende sözlüyüm benimkinin öle şeylerde bezi yoktur ama konuyu okuyunca mahfedesim geldi erkekleri:47:

şu anda o kıza o kadar acıyorum ki..
aradan bir gün geçince olay gözümde daha netleşti.şaşkınlığımı attım yani.
ben çocuğun bana karşı hislerinden eminim ve bu şekilde gidip başkası ile nişanlandı.
yazık kimse böyle bir muameleyi haketmiyor bence..

tahmin edeyim muhtemelen senin ki seninle şansını son kez denemiş. olmayınca da kız arkadaşı ile nişanlanmış.
ama emin ol seni aklından çıkaramayacak.
çünkü erkeklerin elde edemedikleri kadın içlerine oturuyor..

işin kilit noktası da burada ya :)
bu saatten sonra aklından çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur? :) bu arada o kızla geçtiğimiz kış evlenmiş :) inan hiç üzülmüyorsun bile. ilk resimleri gördüğümde kan beynime sıçramıştı, bir insan nasıl bu kadar çift kişilikli olabilir diye. Sonuçta ben 2 senemi geçirdim bu insanla, nasıl bunu yapabileceğine ihtimal vermem diye. Ama sinirin geçince ne sevgi kalıyor, ne hatıralar, binlerce kez şükür ediyorsun kurtulduğuna... Senin böyle bir avantajın var, en azından bir birliktelik söz konusu değil.
Aslında biliyor musun en üzücüsü hiçbir şeyden habersiz o kızın yerinde olmak işte...
Senin adına çok sevindim, dilerim ki doğru kişi çok yakın zamanda kapını çalar ;)

aptallıkla alakası yok adamın kendi karaktersizliği

insan olmanın doğası seninle ilgilendiğini düşündüğün için zamanla hoşlanmış olabilirsin ama inan bu duygu yanılması gül geç gerçekten seviyorsa da gidip başkasıyla nişanlandıysa böyle aciz bir adam için üzülmene değmezmiş demek ki

siz neden aptal olasınız ki?
aptal olan tek kişi hem size bakıp hemde başkasıyla ilişkisini yürüten o şahıs...

her kadın ilgi gördüğü yere ısınmaya başlar...

hiç kendinize yakıştırmalarda bulunmayın... karaktersiz değip geçmek lazım :19:

teşekkür ederim kızlar. gerçekten artık sadece beni seven ve sayan bir erkekle tanışmak istiyorum. hala zamanı gelmedi mi...:17::17:

Back
X