O Sürekli Arabada Slov, Arabesk, Türkü Dinliyor

dilarasym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
75
9
1
47
Sevdicegim sürekli Slov, Arabesk ve türkü. Yani öyle Azer, muslum degilde boyle secme sarkilari var bu tür. Sürekli dinliyor bazende uzaklara daliyor gibi..

Yani insanin aklina turlu sey geliyor gecmiste unutamadigi biri mi var diye.. garip.. bu sefer bende dinleyince gecmise gidiyor aklim..

Siz olsaniz ne dusunurdunuz ? Hareketleri oyle maco degil girisken, konuskan saygili birisi ama surekli arabesk, turku

Bazı insanların müzik zevkiyle alakalı bir durum bu. Bir dertleri olmasa bile kendilerini müziğe çok kaptırabiliyorlar.:KK53:
Çok takılmayın bence, ya da canınızı çok sıkıyorsa gülerek " hayırdır canım dertlendin bir anda ne oldu?" Diyin

Sevdiceğinizin müzik zevki böyle demek ki. Dinlediği müzik ruhuna işliyor. Kalkıpta göbek atamaz ya böyle şarkılar çalarken :KK70:

Ay askim burasi dolmus gibi oldu deyin:KK48:, olmadi siz de ortama uyun, eline tesbih, arabasina CD alin cama assin diye:spor:

Ooo müzik zevkinden ne sonuçlar çıkarttınız kim bilir.:KK48:

Erkeklere biraz nefes aldırın.:rapci:

Bu arada yukarida saka yaptim, ama abartmissiniz, muzik zevkinden nerelere baglamissiniz meseleyi.Takilmayin gecin.

bizde surekli arabada o tarz seyler dinliyoruz. bir kere oyun havasi actik ben arkada oynamaktan duramadim sonra dedimki allahtan sofor ben degilim ....

Yok canım daha neler, sürekli Demet Akalın dinlese eller havaya, kimseyi umursamam, lay lay lom kafasında biri olduğunu mu düşünecektiniz? :) Her şeye anlam yüklemeyin.

Benim eşim de sürekli türkü dinler,
pop filan sevmez öyle..
Zevk meselesidir,bence büyütmeyin..
Neden geçmise gidiyo ki aklınız?
yarım kalan birşeyler mi var?

Arabada beş evde onbeş.( serbest çağrışım)
Arabada arabesk evde klasik müzik takılıyor olmasın:işsiz:
Adamın müzik zevkinden karakter analizi mi yapıyorsunuz?

Benim sevgilim'de bir tuhaf.. hem pop, hem arabesk dinler, galiba en cokta arabeski seviyor.. dinlediklerinide teker teker bana atmayi ihmal etmez.. sonrada bu bizim sarkimiz der, sabaha kadar bu calacak der sonrada kapatir konuyu.. zaten onun tuhafliklarina asik oldum ben.. :işsiz:

Allah başka dert vermesin.
Buna da karışmayın bir zahmet.
Zevk meselesi, tartışmaya açık bile değil.
Arabesk müzikte de hoş parçalar var mesela.
Hele türküler! Laf edilecek şey mi türkülerimiz.
Tavrın yanlış, karışmamalısın, fazla anlam yüklememelisin.

Benden once esim hep pop dinlerdi .ben baglama caldigim için iyi derecede bu sefer surekli turku dinlemeue basladi bende ayni sekildeyim turkulere aşığım guzel olan herseyi dinlerim ..unutamAdığım kimse olmadı:) simdi bana dinleyip bunuda cal hadi diye bekliyor..zevk meselesi takilmayin..

Oyin havasi da dinleyebilrdi :D
Halinize sukredin.
Bence bahsettiginiz durum unutamayacagi bir durum olmasi değil müzik zevki ile ilgili.
Rap dinliyorsa rap sarkinin sözleri de gayet icli o zaman da ki ayni tepkiyi verecektiniz.
Bence müzik zevklerine karismayalim adamlarin...
Baska davranışlarindan çıkarım yapilabilir belki ama adam nihayetinde sizi yanibasinizda su an.

Back
X