eheü teşekkür ederim canım.inşallah böyle devam ederim.hani doktorlar hep derler ya yediklerinizi yazın diye.ben deftere yazmayı sevmiyorum .burada paylaşmak ve kayıtların kalması güzel oluyor.defter kayboluyor buradakiler duruyor..arada uğra beklerim.saolasın luckyKonu basligin cok hosuma gitti.Onemli olan motive olman ve ne olursa olsun devam etmeyi surdurmen. Kolay gelsin.
eheü teşekkür ederim canım.inşallah böyle devam ederim.hani doktorlar hep derler ya yediklerinizi yazın diye.ben deftere yazmayı sevmiyorum .burada paylaşmak ve kayıtların kalması güzel oluyor.defter kayboluyor buradakiler duruyor..arada uğra beklerim.saolasın lucky
eçmş olsun canım.bak şimdi merak ettirdin beni..iki cümlede olsa söyle bari yaa:)Aynen kayit altinda tutmak ise yariyor bir de motive oluyorsun, birde eski tarihlere bakip hehe diyorsun. Bugunlerde sikintili bir donemdeyim, hastahane sonuclarini bekliyorum ama sonra ugrarim tabi. 75 ten 65 lere dustum. Sirlarimi paylasmam lazim.
eçmş olsun canım.bak şimdi merak ettirdin beni..iki cümlede olsa söyle bari yaa:)
peki hadi bakalım öyle olsun..bekliyorum..:)Kurtulduktan sonra soylesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?