O TARTI BENİ 54 KG GÖSTERECEK!!!!

angelic2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
851
523
133
İstanbul
Merhaba kızlar..bugün diyetimin 3.günü ve gayet güzel gidiyor.kararlıyım ve heyecanlıyım.daha şimdiden moralim düzeldi çünkü artık zayıf hayal edebiliyorum kendimi. kocaman bir valiz olmayan kıyafetim var.zayıflayıp onları tıktığım valizden çıkaracağım..

Uyguladığım diyete gelirsek' mevsimleden roma' bloğunda mehtap hanımın hazırladığı listeyi uyguluyorum.motive edici bir çok yazısı ve mesajları var onları okuyorum.tavsiye ederim.sanki yanımda bir beslenme uzmanı var gibi hissttiriyor bana.günlük olarak yiyip içtiklerimi paylaşacağim günlüğümde ..takip ederseniz hatta yoldaş olursanız sevinirim..
3 eylülde tartıldım 83.2 kg ım.on beş gün tartılmamamızı istiyor mehtap hanım ben de tartılmıyorum.bakalım on beş gün sonra neler olacak..

Daha kahvaltı mı etmedim sonraki mesajlarımda menümü paylaşacagım..hepimize kolay gelsin ..

Son düzenleme:
dün yediklerimi yazamadım bir türlü giripte şimdi yazıyorum:

sabah
2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynir ve domatesli tost
maydonoz salatalık 3 zeytin
çay

öğle
ızgara tavuk,salata,1 dilim ekmek.
1 ayran

akşam
önce kavun yedim
pek aç olmadığım için 5 tane sunta püskevit ve yarım tabak baharatlı yoğurt yedim.püskevitleri kırarak yoğurda karıştırdım güzel ve doyurucu oldu.

bugün ki menüm

sabah

yine kepekli ekmekle tost
çay ,2 zetin,maydonoz

benim yavaş yavaş iştahım yok olmaya başladı.iyi gidiyor..

Konu basligin cok hosuma gitti. Onemli olan motive olman ve ne olursa olsun devam etmeyi surdurmen. Kolay gelsin.

Konu basligin cok hosuma gitti. Onemli olan motive olman ve ne olursa olsun devam etmeyi surdurmen. Kolay gelsin.
eheü teşekkür ederim canım.inşallah böyle devam ederim.hani doktorlar hep derler ya yediklerinizi yazın diye.ben deftere yazmayı sevmiyorum .burada paylaşmak ve kayıtların kalması güzel oluyor.defter kayboluyor buradakiler duruyor..arada uğra beklerim.saolasın lucky

Aynen kayit altinda tutmak ise yariyor bir de motive oluyorsun, birde eski tarihlere bakip hehe diyorsun. Bugunlerde sikintili bir donemdeyim, hastahane sonuclarini bekliyorum ama sonra ugrarim tabi. 75 ten 65 lere dustum. Sirlarimi paylasmam lazim.

Aynen kayit altinda tutmak ise yariyor bir de motive oluyorsun, birde eski tarihlere bakip hehe diyorsun. Bugunlerde sikintili bir donemdeyim, hastahane sonuclarini bekliyorum ama sonra ugrarim tabi. 75 ten 65 lere dustum. Sirlarimi paylasmam lazim.
eçmş olsun canım.bak şimdi merak ettirdin beni..iki cümlede olsa söyle bari yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…