O yontem buraya gelecek..O göbek çatlamayacak arkadaş. .!!!

APRL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
26
2
86
İstanbul
Arkadaşlar hamileyim Allah ıma çok şükür.. ama hamileligimi sorunsuz geçirmek istiyorum.mesela hamilelerin en buyuk iki buyuk problemi 1.gebelikte catlaklik 2.bebek doğduktan sonraki emzirme donemi. Catlagin oluşumunu önleyecek krem yada yöntemi olanlar vede emzirme dönemini rahat geçirmek için meme ucunu çıkartan yöntemler vardır muhakkak deneyiminizi,bildiklerinizi anlatır mısınız?

Arkadaşlar hamileyim Allah ıma çok şükür.. ama hamileligimi sorunsuz geçirmek istiyorum.mesela hamilelerin en buyuk iki buyuk problemi 1.gebelikte catlaklik 2.bebek doğduktan sonraki emzirme donemi. Catlagin oluşumunu önleyecek krem yada yöntemi olanlar vede emzirme dönemini rahat geçirmek için meme ucunu çıkartan yöntemler vardır muhakkak deneyiminizi,bildiklerinizi anlatır mısınız?

Canim benmde ilk gebeliğim göbeğimde çatlaklar olusmaya başladı bi arkadaşım tavsye etti bio oil diye bi yag aldim iyi geliyor tavsye edrrim

Canim benmde ilk gebeliğim göbeğimde çatlaklar olusmaya başladı bi arkadaşım tavsye etti bio oil diye bi yag aldim iyi geliyor tavsye edrrim

Ya canim yaga karsi alerjim var galiba ne tur yag kullansam ben kizariklik basliyor surdugum yerde :(((

benim de ilk hamileliğim canım, şuan 24. haftadayım ve 20.haftamdan beri sebamed çatlak önleyici krem kullanıyorum ama öle her gün deil 2-3 günde bir falan, henüz hiç çatlağım olmadı ama tabi çok kilo almamak için gereksiz şeyler yememeye gayret ediorum, belkide fazla şişmediğimden böle oldu onu da tam bilmiorum, hepimize hayırlı hamilelikler diliorum..

Valla canım o biraz genetik ancak bebe yağı ve bepantene ampul ile masajın iyi geldiğini duymuştum bir araştır istersen.Kimisi de vazelin öneriyor ama İnan hiç bilmiyorum bunlar duyduklarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X