Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok dua edinKanser ameliyati ozelinde degil tüm ameliyatlarda bu risk var diye biliyorum. Tlc'deki obez insanlarin katıldığı programlarda, mide ameliyati olabilmeleri için önden biraz kilo verdiriyorlardı. Sağ salim kalkar insallah. Tüm kalbimle diliyorum.
Çok geçmiş olsun, en kısa süre de sağlığına kavuşur inşallah annenizAnnem yoğun bakımda göre n herkesten dua beklerim
Amin inşaallah cümlemiziÇok geçmiş olsun, en kısa süre de sağlığına kavuşur inşallah annenizRabbim yardımcınız olsun.
Çok geçmiş olsun. Çabucak sağlığına kavuşur inşallah anneniz.Annem yoğun bakımda göre n herkesten dua beklerim
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah kaç saat sürdü ameliyatıGeçmiş olsun teyzem obez ve rahim kanseri ameliyatı oldu. Çok şükür umdugumuzdan daha çabuk toparlandi
Amin inşaallah cümlemiziÇok geçmiş olsun. Çabucak sağlığına kavuşur inşallah anneniz.
Amin çok sagolun.Kac saat sürdü bilmiyorum, inşallah anneniz de atlatır kısa süredeÇok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah kaç saat sürdü ameliyatı
ANNEM HALA YOĞUN BAKIMDA GÖZETİM DE TUTULUYOR ÇOK ZOR BİR SÜREÇ İÇİM PARÇALANIYORAmin çok sagolun.Kac saat sürdü bilmiyorum, inşallah anneniz de atlatır kısa sürede