anterior prezentasyonda, ölçümleri uyum içerisinde, aktivasyonların canlı şekilde izlendiği 15 + 5 haftalık gelişim gösteren intrauterin hamilelik bulgusu. fetal distresse uyan bulgu mevcut değildir.
plecenta homojendir. umbilikal kordta iki arter tek ven görülmüştür.
anterior karın duvarı intacttur.
obstetrik ultrason sonucunda bunlar yazmış yorum olarak şuan 18 haftalıgım ama aklıma takıldı nette baktım ama bulamadım bişeyler.. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
yazanlar normal, herhangi bir problem yok fakat sen 18 haftalığım demişsin, usg 15 hafta 5 günlük demiş, hep geriden mi takip ediyordu geç döllenmemiydi,?
15 +5 günlükken yapılmış bir ultrason bu şuan 18 oldum jetonum yeni dank etti sordum. anormal bir durum olmadıgına sevindim. bu doktrlar cünkü absürt konusup insanın içine kurt düşürüyorlar.
doktoruma güvenmiyorum doktorumdan hoşlanmıyorum doktorumla anlaşamıyorum ama genede gidiyorum.. neden bilmem nedeni yok.. ayrıca doktorum yada gittiğim herhani bir doktor sonuçlara bakınca şöyleymiş böyleymş demiyor doktrum kendi bakıyor anlamadıgım dilden kousuyor ve gönderiyor. nette bakmazsam kendim yada bebeğim yada gelişimi vs hakkında zerre fikrim olmuyor .. çünkü doktorlar sağolsunlar açıklama gereği duymuyorlar sordugumuzdada cevap alamıyoruz.. hı özele gitsen belki cevap verirler ama buda her aile için mümkün olamayabiliyor.
aa süper .. nerde görev yapıyorsun? ne doktorusun? sağoll Allag isteyen herkese nasip etsin..
doktoruma güvenmiyorum doktorumdan hoşlanmıyorum doktorumla anlaşamıyorum ama genede gidiyorum.. neden bilmem nedeni yok.. ayrıca doktorum yada gittiğim herhani bir doktor sonuçlara bakınca şöyleymiş böyleymş demiyor doktrum kendi bakıyor anlamadıgım dilden kousuyor ve gönderiyor. nette bakmazsam kendim yada bebeğim yada gelişimi vs hakkında zerre fikrim olmuyor .. çünkü doktorlar sağolsunlar açıklama gereği duymuyorlar sordugumuzdada cevap alamıyoruz.. hı özele gitsen belki cevap verirler ama buda her aile için mümkün olamayabiliyor.
valla güvenmediğiniz doktora gitmeyin
devlet hastanesinde de çok iyi doktorlar var rica edin açıklama yapsınlar
belki doktorunuz çok yoğundur o yüzden yeteerince açıklama yapamıyodur
ayrıca gerçekten internetten araştırmayın
bi baş ağrısı yazın bakalım mesela
beyin tümöründen menejite çok alakasız her şey çıkabilir
o yüzden gereksiz yere panik olmayın
valla güvenmediğiniz doktora gitmeyin
devlet hastanesinde de çok iyi doktorlar var rica edin açıklama yapsınlar
belki doktorunuz çok yoğundur o yüzden yeteerince açıklama yapamıyodur
ayrıca gerçekten internetten araştırmayın
bi baş ağrısı yazın bakalım mesela