ocagimin lekesi

narcicegi63

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
56
0
36
İstanbul
Arkadaslr beyaz esya bolumune de baslik actm.simfr set ustu ocagm var ustu cam kenarlari gri.gri yerleri damla damla leke oldu ckmyo.yag sokucudn olablr.ne yapablrm

gri lekelerin cinsi nedir. eğer yağ yemek lekeleriyse spray yağçözler var onlardan deneyin ve sonra iyice durulamayı unutmayın.

Yag dgl kendinden bi leke su lekesi tarzinda.yag sokucudn snra oldu zaten cikmadi camasir suyu denedm.sehpalarda uygulanan kolonya ates denedm oda olmadi

Bendede cam ocak var bikaç tane su lekesi oldu ne denediysem çıkmıyor. En son telle azcık ovaladım bu seferde çok ince çizikler oluştu. Çözümü olan varsa bende çok merak ediyorum.

Arkadaslr beyaz esya bolumune de baslik actm.simfr set ustu ocagm var ustu cam kenarlari gri.gri yerleri damla damla leke oldu ckmyo.yag sokucudn olablr.ne yapablrm

Gri damvulumbazım var imkanım olsa söküp atıcam , hiçbir çöZümü yok . Özel spreyini bile aldım . Herşeyi denedim . Metalinden kaynaklanıyor. Kötü malzeme . Buzdolabımda öyleydi sırf o lekeler yüzünden dolap aldım . Geçmiş olsun /:

Benimde fırınım gri keşke almasaydım beyazdan şaşmayın kızlar berbat birşey ne lekesi çıkıyo ne de temizleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…