• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2011 Anneleri nasılız bugün...

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
41
İstanbul
Bebişlerimize Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşcaz inşallah o zamana kadar hamileliğimizle ilgili herşeyi yazalım birbirimize de yardımcı olalım nasıl olur?

Amin inş. hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimm :Saruboceq:

Benim ki Ocak değil ama yine de yazmak istedimmm =))) Mart a geliyor benim ki =)))

6 haftalık bebişim var :CüvCüv: Senin ki kaç haftalık nasıl gidiyor hamilelik =))

Amin canım benim cümlemize inşallah... olmayanlarada versin Rabbim..Biz 17. haftamıza girdik Allahın izniyle... daha yeni yeni kendini belli ediyo içimde büyüyo işte Allaha emanet ettim...

Amin canım benim cümlemize inşallah... olmayanlarada versin Rabbim..Biz 17. haftamıza girdik Allahın izniyle... daha yeni yeni kendini belli ediyo içimde büyüyo işte Allaha emanet ettim...

Maşallah maşallah :nazar:

Benden tecrübelisiniz soru yağmuruna tutayım =))

Midem çok bulanıyor canım hiç birşey istemiyor zorluyorum yemek için yiyorum yarım saat geçiyor sonra yine devam ediyor :bbo: nasıl atlattınız bu dönemi

İlk aylarda normal ama 2 yada bilemedin 3 aydan sonra kesiliyo merak etme sende atlatırsın..

inş. hiç bitmeyecek gibi geliyor.. :bbo: ..Öyle ki eşime sen al taşı diyorum mide bulantısı gidene kadar sabahları çok fena oluyordum uyanır uyanmaz şimdi 1 saate kalmadan başlıyor bütün gün durmuyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

doktoruna söyle bence birazda psikolojikdir bide yanında sürekli tuzlu çubuk kraker bulundurmayı dene her miden bulandığında bi kaç tane yee..

slm ocak anneleri öncelikle hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sizlere
bende ocak annesi olacağım ama sizin konunuz yanlış bölüme açılmış
aylara göre genel paylaşımda 2011 ocak anneleri var oraya gelebilirsiniz baya kalabalığız her konuda yardımcı oluyoruz birbirimize..

Back
X