• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2013 tüp bebek tedavi süreci ve gelişmeler

alperay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
128
1
46
İstanbul
Selam arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem ve yarın kan tahlilim yapılacak bu güne kadar yaşadıklarımı ve sonrasındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmak isterim.umarım hepimizin gönlünce olur herşey.....

geçmişte 6 kez normal yollarla hamile kalıp düşük yaşadım ve hiçbir hamileliğimde kalp atışını duyamadım.düşük sebebimi net olarak hiç tespit edemediler iki kez mol gebelik diğerleri sebebpsiz düşük ...8 yıl bir sürü test birsürü müdahele ve ensonunda tüp bebek kararı benim sürecim böyle başladı.anadolu sağlık merkezinde 31 aralık 2012 ilk muayene 1 ay doğum kontrol hapı sonrası 24 ocak ilk iğnelerim başladı bu süreçte evde yatılı misafirlerim vardı resmen istanbul turu yaptık hiç evde oturmadım 6 yumurtam oldu. yumurta toplamada bunlardan 3 tanesi sağlılı embriyo oldu toplamadan sonra 3. gün yani 8 şubatta transferim oldu 1 saat hastanede yattım o kadar sonrasın bankada işlerim vardı eve akşam gidebildim 10 gün rapor aldım ama hiç yatmadim diyebilirim yani normal hayatımın devam ettirdim.transferin 3.günü kasık ağrılarım başladı ara ara hep ağrıdı ama asıl dünden beri çok şiddetli kasık ağrılarım var 20 şubat yani yarın kan tahlilim var bakalım ne olacak işte böyle kızlar ne diyelim HAYIRLISI.....

hayırlısı olsun, Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. inş yarın güzel haberlerle gelirsin.

TEŞEKKÜREDERİM İNŞALLAH süreci çok kolay atlatmıştım fakat bu gün gerçekten geçmek bilmiyor..

ya çok zor günler geçirmişsin benim tübbebekte ilk denemem testi salı günü yaptırcam inşallah hepimiz seviniriz yarın güzel haberini bekliyoruz

geçmişte 6 kez normal yollarla hamile kalıp düşük yaşadım ve hiçbir hamileliğimde kalp atışını duyamadım.düşük sebebimi net olarak hiç tespit edemediler iki kez mol gebelik diğerleri sebebpsiz düşük ...8 yıl bir sürü test birsürü müdahele ve ensonunda tüp bebek kararı benim sürecim böyle başladı.anadolu sağlık merkezinde 31 aralık 2012 ilk muayene 1 ay doğum kontrol hapı sonrası 24 ocak ilk iğnelerim başladı bu süreçte evde yatılı misafirlerim vardı resmen istanbul turu yaptık hiç evde oturmadım 6 yumurtam oldu. yumurta toplamada bunlardan 3 tanesi sağlılı embriyo oldu toplamadan sonra 3. gün yani 8 şubatta transferim oldu 1 saat hastanede yattım o kadar sonrasın bankada işlerim vardı eve akşam gidebildim 10 gün rapor aldım ama hiç yatmadim diyebilirim yani normal hayatımın devam ettirdim.transferin 3.günü kasık ağrılarım başladı ara ara hep ağrıdı ama asıl dünden beri çok şiddetli kasık ağrılarım var 20 şubat yani yarın kan tahlilim var bakalım ne olacak işte böyle kızlar ne diyelim HAYIRLISI.....

canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz insallah... ama yazdıklarını okuduğumda "neden bu kadar kendini yordu ki" diye düşündüm????bu arada bu kadar düşük yapmana rağmen genetik araştırma yapmadılarmı hiç? insallah tüp bebeğin tutar da çektiklerini unutursun

canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz insallah... ama yazdıklarını okuduğumda "neden bu kadar kendini yordu ki" diye düşündüm????bu arada bu kadar düşük yapmana rağmen genetik araştırma yapmadılarmı hiç? insallah tüp bebeğin tutar da çektiklerini
unutursun

eşim ve ben genetik test yaptırmıştık sorun çıkmamıştı düşen gebeliğimde de genetik test yapıldı ve bir sonuş alınamadı anlıcan tıbbın çözemediği çok şey var hala....
ama bu gün test yaptırdım ve hamileyim beta hcg 22.66 çıktı biraz düşük ama önemli olan iki gün sonraki değerlerin ikiye katlanması ve yükselişin sağlıklı ilerlemesi imiş doktorum bu şekilde söyledi bakalım

ben yinede mutluyum

eşim ve ben genetik test yaptırmıştık sorun çıkmamıştı düşen gebeliğimde de genetik test yapıldı ve bir sonuş alınamadı anlıcan tıbbın çözemediği çok şey var hala....
ama bu gün test yaptırdım ve hamileyim beta hcg 22.66 çıktı biraz düşük ama önemli olan iki gün sonraki değerlerin ikiye katlanması ve yükselişin sağlıklı ilerlemesi imiş doktorum bu şekilde söyledi bakalım

ben yinede mutluyum

canim bugun kacinci gunun test gunundee

ben yinede mutluyum

tatlım tebrik ederim inşallah miniğin tutunur sana, zaten sen pozitifken bırakmayacak insallah seni. bende tekrarlayan düşüklerde falan LENFOSİT AŞISI diye birşey öğrendim dün, onu araştırıyorum, ama insallah senin ihtiyacın kalmadı. bir sonraki sonucunu da merakla bekliyorum

tatlım tebrik ederim inşallah miniğin tutunur sana, zaten sen pozitifken bırakmayacak insallah seni. bende tekrarlayan düşüklerde falan LENFOSİT AŞISI diye birşey öğrendim dün, onu araştırıyorum, ama insallah senin ihtiyacın kalmadı. bir sonraki sonucunu da merakla bekliyorum

inşallah her şey gönlümüzce olur cuma günü sonuçtan sonra yine yazarım size sende aynı sorunlarımı yaşadın

ben yinede mutluyum

ya çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarsın hamileliğini ve bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın(amiiiiinnnnn)

inşallah... yok biz 3,5 senelik evliyiz ilk tüp bebek tedavimiz negatif sonuçlandı. erkek faktörlü bizimki

umutsuzluğa kapılam sakın ayrıca erkek faktöründe çözüm olasılığı daha yüksek kadın faktöründe tıbben çözümsüz kalabiliyorlar.umarım en kısa zamanda çocuklarımızı kucaklarımıza alabiliriz :)

Back
X