Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 34 haftalık hamileyim kısmetse 14 Ocakta gelecek..bebeğimin kilosu 2.800 olmuş .. sizlerin bebeklleri nekadar???
32 hafta 1800 gr 43 cm seninki pek bi tombalakmış maaşallah
Cananikiz senin sezaryen tarihin benimkinden ilerde doktor mu soyledi benim doktor 24 ocak diye tarih verdi bebek ancak 3 kilo dogar diye
Benim sat 26 nisan, dr hemen hemen 15-16 ocak demişti dün kontrolde 3000inin üzerinde doğar 3500 gibi dedi, boy olarak 50 52 cm olur dedi, iri bir bebek değil ama standartın üzeri dedi, benim döllenme 6 gün önce olmuştu yani adetimin 9. günü hamile kaldım o yüzden boyu 1 hafta ilerde
Beni sat da 25 doktor niye öyle dedi anlamadm bende saglikcym bildigim tek sey 39 40 hafta beyin gelisiminin anca tamamladgi. Bu arada cocuk kilo alsn diye ne yemeliyim bol proteinle beslendim ama bana yaryo
Doktorum bana bebeğin kilo almasıyla ilgili fındık fıstık ceviz dedi ama banada kilo yapıyor tabiki, 38 haftada tüm gelişimi bitiyor diye okudum ama yinede bilemiyorum, tabiki en güzeli 40 hafta durmasıdır
Canm zaten 40 kadar dayanamycm belim cok agríyo eger 3 kiloyo gecerse doktor alrz dedi ama gene ayn 20si falan olur.Bu arada mercimek corbasi kilo aldriyo diye duydum bu hafta 2 ogunde icecm kilo alr umarm
35+5 deyim 3200gr
İyi düşünelim iyi olsun, oğlumu 39+5 sezaryenle doğurmuştum belki 39 u bekler dokorum, kırmızı mercimekten mi bahsediyorsun![]()
35+5 deyim 3200gr
Canm benim bebek 33 haftalik ben kilo aldm da o daha 2 kilo ikinci gebeligim kzmda 2 850 dogmustu cok uzgunum sen ne yiyip icyon ben kiloda almak istmyom artk yazarsan cok sevinirim
benim bebeğimde 32+4 te 2300 gr![]()
benim bebek 33. haftada 2100 dı..drum çok iyi dedi gelişimi için..ama 1 haftada 700 gr almış 34+4 2800 olmuş
Masallah 33. haftada ilerdeymis
Peki bana kim asure yapacak annem burda degil komsular benden beter kaynvaldem sen yap ben yiyim diyo of of of .......of
amaan kuzum ne başkasından bekliyosun kendin yapmaya çalış. hee tabi çok ağır değilsen işlerini yapabiliyorsan. bak int.ten tarifine koy düdüklüye. azıcık yapsan yeter. ben kendim denemiştim gönlümü görmüştü ne bekleyecem başkasından![]()
Evde uyumaya vaktim yok kucuk kizim var ama haklsn bugün cok duygusalm da
Gece hic uyuyamadm