- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
Kasım ayında tedaviye başladım. Aralıkta yumurta toplandı. 3 ocakta transfer yapıldı. 12-13 ocakta gebelik testi yapılacak. Bu durumda bu topic'e de yazabilirim değil mi :)
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasım ayında tedaviye başladım. Aralıkta yumurta toplandı. 3 ocakta transfer yapıldı. 12-13 ocakta gebelik testi yapılacak. Bu durumda bu topic'e de yazabilirim değil mi :)
Hayirlisi güzel haberler insanlahYok canm.hepimiz bi çare arıyoruz. İstanbul dayız Süleymaniye kadın doğum hastanesinde tedaviye başladık.bakalım
.
Canim gittinmi kontrole erak ettimHmm.bizde morfoloji sorunu var.inşallah hepimizin gönlüne göre olur...
Canim gittinmi kontrole erak ettim[/QUOTE
gittim canm.3 gün iğne kullandım iğnelere devam.pazartesi tekrar gidicem...inşallah büyüler..acaba takviye çörekotu bal tarçın mı yesem?
Bakalim bana neler dicek yarin gonalf kulaniyorum 187.5 unite buyumuslermi nasilmis durumu eger buyuyorsa bence karistirma baska seylerle
Bakalim bana neler dicek yarin gonalf kulaniyorum 187.5 unite buyumuslermi nasilmis durumu eger buyuyorsa bence karistirma baska seylerle
Benimde aklima takildi herkese bir iki cesit ilac veriliyo bana neden hic birsey vermedi bir anlik sinirle gazla gittim ama insanlah yanis secim yapmamisimdir tek cesit ilac verdi banainşallah güzel şeyler söyerler..öyle çok bişey söylemedi 10 civarı dedi sayımı yoksa büyüklüklrimi anlamadım.çokda sorup kafa karıştımak istemiyorum...ben 225 ünite kullanıyorum.bide bi iğne daha var femare diye bi hap günde 2 kez yarın son.bide omega 3 bi vitain.bu arada düzenli besleniyorum.yani aslında düzenli beslenmekle alakası varmı bilmiyorum.bu kadar sigara içen insanın bebişi var,bizimde olur inşallah...
1 tane verdi yaniBenimde aklima takildi herkese bir iki cesit ilac veriliyo bana neden hic birsey vermedi bir anlik sinirle gazla gittim ama insanlah yanis secim yapmamisimdir
1 tane verdi yani
Canım sonucun ne oldu . Pozitiftir ınş.Kasım ayında tedaviye başladım. Aralıkta yumurta toplandı. 3 ocakta transfer yapıldı. 12-13 ocakta gebelik testi yapılacak. Bu durumda bu topic'e de yazabilirim değil mi :)
kimyasal gebelik oldu maalesefCanım sonucun ne oldu . Pozitiftir ınş.
Hadi ya. Üzülme bidaba dene . Ol ucak buna inankimyasal gebelik oldu maalesef![]()
Sizin ikinci bebek galiba. Çok şanslısınız umarım isteyen herkes bebeklerine kavusurMerhaba arkadaslar;
Doğumu 2017 eylül ayına gelenler
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebekle-2017-eylul-anneleri.983388/
Linke tıklayın. Doğuma kadar beraber takip edelim