İnşallah çarşamba günü randevu aldım özele gidecegim bakalım ne diyecek. Henüz 3 aylık evliyim ama tedirgin oldum bana çocugun olmaz dediler. Pskolojim bozdularPr
Prolaktin yuksekmis canim.doktor birseyler vermedimi dusmesi icin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çarşamba günü randevu aldım özele gidecegim bakalım ne diyecek. Henüz 3 aylık evliyim ama tedirgin oldum bana çocugun olmaz dediler. Pskolojim bozdularPr
Prolaktin yuksekmis canim.doktor birseyler vermedimi dusmesi icin.
Canim prolaktim sut hormonu. Tahlil yaptiramadan önce bir gun once de olabilir goguslerini uyarma.birde oyle yaptırtahlili.İnşallah çarşamba günü randevu aldım özele gidecegim bakalım ne diyecek. Henüz 3 aylık evliyim ama tedirgin oldum bana çocugun olmaz dediler. Pskolojim bozdular![]()
Nasıl anladım bir daha yazarmısınızCanim prolaktim sut hormonu. Tahlil yaptiramadan önce bir gun once de olabilir goguslerini uyarma.birde oyle yaptırtahlili.
Valalha ne dense yapacak konumayım. Düşsünde enfeksiyon umda geçer inşallahCanim prolaktim sut hormonu. Tahlil yaptiramadan önce bir gun once de olabilir goguslerini uyarma.birde oyle yaptırtahlili.
Sıkıntı yapma. Stres enfeksiyona sebep oluyorValalha ne dense yapacak konumayım. Düşsünde enfeksiyon umda geçer inşallah