• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayında aşılama yaptıracaklar..buradan paylaşalım

Germinal

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
1.720
1.566
333
Arkadaslar esimdeki morfoloji sıkıntısı dolayisiyla ocak ayinda asilama yaptiriyorum.hsg yi bu cektirdim açık kanallarim şükür..deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşın lütfen..

Arkadaslar esimdeki morfoloji sıkıntısı dolayisiyla ocak ayinda asilama yaptiriyorum.hsg yi bu cektirdim açık kanallarim şükür..deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşın lütfen..
Ben de bu ay ilk aşılamamı olucam çok heycanlıyım.

bu gece ovitreelyi yapacağım perşembe 3te aşılama olacak. ne eşimde ne de bende görünürde bir sıkıntı yok. 17 aydır bir sonuç elde edemedik. 2 kere çatlatma iğnesiyle normal yoldan denedik olmadı. 22 mm yumurtam var. inşallah bu sefer rabbim nasip eder. hepimiz için hayırlısı.

bu gece ovitreelyi yapacağım perşembe 3te aşılama olacak. ne eşimde ne de bende görünürde bir sıkıntı yok. 17 aydır bir sonuç elde edemedik. 2 kere çatlatma iğnesiyle normal yoldan denedik olmadı. 22 mm yumurtam var. inşallah bu sefer rabbim nasip eder. hepimiz için hayırlısı.
Merhaba igneyle mi yumurta cogaltildi bugun doktor bana klomen verdi...

Merhaba igneyle mi yumurta cogaltildi bugun doktor bana klomen verdi...
klomen kullandım ben de. 3. gün başladım günde bir tane. bende yumurtlama sıkıntısı yok aslında. sebebsiz infertilite bizimki. 4. kere klomen kullanıyorum 1 kaliteli yumurtam oluyor. ama bebek yok henüz.

klomen kullandım ben de. 3. gün başladım günde bir tane. bende yumurtlama sıkıntısı yok aslında. sebebsiz infertilite bizimki. 4. kere klomen kullanıyorum 1 kaliteli yumurtam oluyor. ama bebek yok henüz.
Bizde esimden kaynakli sıkıntı var...morfoloji ve sayı az...ilaçlarla sayi biraz artti ama..

İnşallah. Bütün her şeyimiz aynı bugün aşılama yapıldı ama yarın tekrar yapılacak çift aşılama olcak.

bu aşılamam ilaçla değil iğneyle büyütülen yumurtayla yapıldı. Daha kaliteli elde ediliyormuş. Dr dediğine göre kaliteliymiş yumurta o yüzden çift aşılama yapıp daha da garantilemek istedi. Bir gün arayla aşılama olacak . İnşallah :anneadayı::KK46: gelişmeleri yazarak destek olalım

Arkadaslar bende dün akşam aşılama yaptrdm geçen hafta 7 gün göbektn igne yaptrdm ve pazartesi kontrole gittigimde 1yumurtam olsms ve yeteri kadar büyümüş hemen 1 saat içinde çatlatma iğnesini yaptrdm ve ertesi gün yani dün akşam asilamam oldu ins tutar allah hepimizin yüzünü güldürsn

kızlar istanbulda iseniz aşılamanızı nereye yaptırdığınızı yazabilir misiniz? teşekkür ederim şimdiden

slm arkadaşlar. ben menogon iğne kullandım 10 gün. bu gün dr a kontole gittim çarşamba aşılama yapacağız dedi. allahaım isteyen herkeze versin. inşallah tutar. daha önce 2.. kez hamile kaldım. 1 tane kilomen ile. 1 tanesi kendiliğinden 2 senedir uğraşıyoruz. inşaalah bu son olur. isteyen herkeze versin allahaım..

ilk seferde aşılaması tutanlar var mı benımde ılk aşılamam ve 1 hafta oldu beklemedeyım :KK43::KK43::KK43:

Back
X