Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu ay ilk aşılamamı olucam çok heycanlıyım.Arkadaslar esimdeki morfoloji sıkıntısı dolayisiyla ocak ayinda asilama yaptiriyorum.hsg yi bu cektirdim açık kanallarim şükür..deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşın lütfen..
bu gece ovitreelyi yapacağım perşembe 3te aşılama olacak. ne eşimde ne de bende görünürde bir sıkıntı yok. 17 aydır bir sonuç elde edemedik. 2 kere çatlatma iğnesiyle normal yoldan denedik olmadı. 22 mm yumurtam var. inşallah bu sefer rabbim nasip eder. hepimiz için hayırlısı.Arkadaslar esimdeki morfoloji sıkıntısı dolayisiyla ocak ayinda asilama yaptiriyorum.hsg yi bu cektirdim açık kanallarim şükür..deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşın lütfen..
Merhaba igneyle mi yumurta cogaltildi bugun doktor bana klomen verdi...bu gece ovitreelyi yapacağım perşembe 3te aşılama olacak. ne eşimde ne de bende görünürde bir sıkıntı yok. 17 aydır bir sonuç elde edemedik. 2 kere çatlatma iğnesiyle normal yoldan denedik olmadı. 22 mm yumurtam var. inşallah bu sefer rabbim nasip eder. hepimiz için hayırlısı.
Umarim olur...bilgilerini paaylasirsan seviniriz..Ben de bu ay ilk aşılamamı olucam çok heycanlıyım.
klomen kullandım ben de. 3. gün başladım günde bir tane. bende yumurtlama sıkıntısı yok aslında. sebebsiz infertilite bizimki. 4. kere klomen kullanıyorum 1 kaliteli yumurtam oluyor. ama bebek yok henüz.Merhaba igneyle mi yumurta cogaltildi bugun doktor bana klomen verdi...
Bizde esimden kaynakli sıkıntı var...morfoloji ve sayı az...ilaçlarla sayi biraz artti ama..klomen kullandım ben de. 3. gün başladım günde bir tane. bende yumurtlama sıkıntısı yok aslında. sebebsiz infertilite bizimki. 4. kere klomen kullanıyorum 1 kaliteli yumurtam oluyor. ama bebek yok henüz.
İnşallah. Bütün her şeyimiz aynı bugün aşılama yapıldı ama yarın tekrar yapılacak çift aşılama olcak.bu gece ovitreelyi yapacağım perşembe 3te aşılama olacak. ne eşimde ne de bende görünürde bir sıkıntı yok. 17 aydır bir sonuç elde edemedik. 2 kere çatlatma iğnesiyle normal yoldan denedik olmadı. 22 mm yumurtam var. inşallah bu sefer rabbim nasip eder. hepimiz için hayırlısı.
kızlar istanbulda iseniz aşılamanızı nereye yaptırdığınızı yazabilir misiniz? teşekkür ederim şimdiden