Aşılama ocak ayında aşılama yaptıran arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Su perisi86

Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
7.366
16.727
448
kızlar ben ocak ayında ıkıncı aşılamam yapılacak hayırlısıyla benım gıbı ocak ayında aşılama yaptırcak arkadaşlar burda toplanalım neler yapmalıyz mesela ben kafaya taktım preseed dıye bır ılaç varmış spermlerı beslıyormuş yumurtaya ulaşmasını saglıyormuş aşılamadan sonra onu kullanacagım eczanelerde yokmuş sıparışle gelıyormuş gebelık bolumunden okudum hamıle kalan var denemek istıyorum:dance::dance::dance:

mrhb canım bende ocak ayında aşılama düşünüyorum.bende pko var eşimde sorun yok sizin sorununuz neydi acaba.burda paylaşalım aşılama sürecimizi.

iyi akşamlar kızlar bende ocak ayında aşılama yaptıracam aşılam yapılırken ağrı oluyomu ben ilkez yaptıracam bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun amin

canım bende ilk kez yaptırıcam ama kendimi çok kastığım için anestezi istedim dr.umdan

Arkadaşlar ben de aşılama yaptırıcam bu ay. Şu anda iğnelerimi oluyorum. 29-30 aralık gibi de transfer yapılacak. Anestezili istedim ben de doktorumdan. Hayırlısı inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız buradan.

kızlar ben ocak ayında ıkıncı aşılamam yapılacak hayırlısıyla benım gıbı ocak ayında aşılama yaptırcak arkadaşlar burda toplanalım neler yapmalıyz mesela ben kafaya taktım preseed dıye bır ılaç varmış spermlerı beslıyormuş yumurtaya ulaşmasını saglıyormuş aşılamadan sonra onu kullanacagım eczanelerde yokmuş sıparışle gelıyormuş gebelık bolumunden okudum hamıle kalan var denemek istıyorum:dance::dance::dance:

35sevi35 canım bende ocak ayında 2.ci aşılamamı yaptıracağım hayırlısıyla bu sabah dr a gitcem iğnelere başlıcaz yine inşallah bu sefer tutar sadece benim değil bebek isteyen herkesin muradı olur inşallah ben bu ilacı hiç duymadım dr verecekmi peki bu ilacı sana dr a danışmadan kullanma bence ama yinede sen bilirsin

iyi akşamlar kızlar bende ocak ayında aşılama yaptıracam aşılam yapılırken ağrı oluyomu ben ilkez yaptıracam bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun amin

selam canım ben 35sevi35 aşılama yaptırırken ağrı olmuyor canım korkma sakın ben ilk defa yaptırdım tutmadı inşallah seninki tutar benim 2.cisi ocak ayında olacak hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah allah herkesi bebişlerine kavuştursun canım kaydirigubbakcemile5

canım bende ilk kez yaptırıcam ama kendimi çok kastığım için anestezi istedim dr.umdan

selam bircan 35sevi 35 ben aşılamadan korkmana gerek yok acı olmuyor anestezi yaptırma bence gerek yok ne zaman olacak aşılaman haber verirsin bize merak ediyorum inşallah tutar ben ilk defa yaptırdım ama tutmadı 2.cisi ocak ayında olacak bu sefer tutar inşallah bebişlerimize kavuşuruz canıma.s.

gunaydın kızlar aşılama surecını ve yaşadıklarımızı burda paylaşalım gunlerımızı beraber sayalım hepımızın yuzunu guldursun rabbım ben daha ignelere başlamadım ocak 4 5 gıbı regl olcam öptum hepınızıkaydirigubbakcemile5

selam bircan 35sevi 35 ben aşılamadan korkmana gerek yok acı olmuyor anestezi yaptırma bence gerek yok ne zaman olacak aşılaman haber verirsin bize merak ediyorum inşallah tutar ben ilk defa yaptırdım ama tutmadı 2.cisi ocak ayında olacak bu sefer tutar inşallah bebişlerimize kavuşuruz canıma.s.

canım ben pkelum takılırken kendimi elimde olmadan kasıyorum o yüzden istedim drum çok anlayışlı saolsun olur dedi.ocak 14 regl tarihim ocak sonu olur herhalde.bende pko var.sende sorun ne acaba.a.s.

canım ben pkelum takılırken kendimi elimde olmadan kasıyorum o yüzden istedim drum çok anlayışlı saolsun olur dedi.ocak 14 regl tarihim ocak sonu olur herhalde.bende pko var.sende sorun ne acaba.a.s.

bende yumurta yok denecek kadar azmış dr öyle dedi o yüzden aşılama yaptı ama tutmadı artık tedaviyi bugün bıraktım çünkü dr ssk nın karşılamadığını söyledi bugün özel yaptırmam gerkiyormuş aldığımız ilaçların parasını ödeyeceğiz bunu bize daha önce söylemedi iş işten geçtikten sonra söyledi çok moralim bozuldu maddi durumumuz düzeldiğinde tüp bebek deneyeceğiz inşallah allah izin verirse senin tutar inşallahda tekrar deneme durumu olmaz hayırlısıyla canım:teselli:

selam kızlar bana geçen ay aşılama yapıldı tutmadı .Bu hafta regl olacağım.Reglimin 2.günü 2.aşılama için ilaç tedavisine başlayacağız kısmetse .Ocak gibi 2.aşılamam yapılacak bi aksilik olmazsa. Bu arada çok kolay bi işlem.Hiç canınız yanmıyor.

bende yumurta yok denecek kadar azmış dr öyle dedi o yüzden aşılama yaptı ama tutmadı artık tedaviyi bugün bıraktım çünkü dr ssk nın karşılamadığını söyledi bugün özel yaptırmam gerkiyormuş aldığımız ilaçların parasını ödeyeceğiz bunu bize daha önce söylemedi iş işten geçtikten sonra söyledi çok moralim bozuldu maddi durumumuz düzeldiğinde tüp bebek deneyeceğiz inşallah allah izin verirse senin tutar inşallahda tekrar deneme durumu olmaz hayırlısıyla canım:teselli:

canım boşver bozma moralini herşeyin bi zamanı vardır.ben inanıtorum ki hepimiz vakti zamanı gelince anne olucaz sende buna inan canım.hadi inş. hepimiz güzel haberlerle.

selam kızlar bana geçen ay aşılama yapıldı tutmadı .Bu hafta regl olacağım.Reglimin 2.günü 2.aşılama için ilaç tedavisine başlayacağız kısmetse .Ocak gibi 2.aşılamam yapılacak bi aksilik olmazsa. Bu arada çok kolay bi işlem.Hiç canınız yanmıyor.

mrhb eevcimen nasılsın.sorununuz neydi sizde canım.

kızlar gunler geçmıyor çok sabırsızım anlatamam sızlere burda kımse yokmu şuan yazısalım

:nazar:bısmıllahırrahmanırahım :nazar:ocak ayı lıstemız 1serenalar kullanacagım ılaç puregon

kızlar hadı ama kendımıze bır lıste yapalım topıgımıze hadı nerdesınız lısteyı hazırlayalım canlarım ugur getırsın lıstemız:nazar::nazar::dance::dance::dance:

slm kızlar ben fazla gıremıyorum kk igneye başlayan arkadaşlarımız lıstemızı hazırlayabılır ben daha regl bıle olmadım yanı canlarım lıstemızı hazırlayabılırsınız :nazar: topıgımız hayırlı olsun hadı bakıyım:nazar::nazar:a.s.

mrb kızlar bende adetimin 3. günü iğnelerime başlayacağım yani 29 aralık iğnelerim yapılacak inşallah ocak ayındada aşılamam yapılır allah kısmet edersede şubata hamileyim inşallahhhh. böyle yazayımda belki hamiş olurumda bu yazıyıda okudukça gülerim.allah isteyen herkeze versin.benim 1.aşılamam yapılacak menegon kullanacağım benide listeye ekleyin. liste yapan arkadaş.dualarım sizlerle allahım kucaklarımızı doldur yarabbim.

Back
X