Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu ay kimler hamile kalmayı bekliyor ben gibi
İlk bebis için mi ve regl tarihin ocağın kacibennnnnnnn
İlk bebis için mi ve regl tarihin ocağın kaci
Yazarsin buraya da inş hamissindirBendeee...
ilk bebek 2 yıllık evliyim aşılama yaptırdım ..aşılamada 13.cü günüm .
(Takvim totem için)
Yumurtlamaya göre adet günüm dündü aşılamaya göreyse yarın hayırlısı bakalım
Benim 13 ocak ıns hayırlı haber alırsınilk bebiş için regl tarihi 23 ocak benım durum bıraz farklı tedavı aşamasındayım nasıp artık heyecanla beklıyoruz
İnşş saolunYazarsin buraya da inş hamissindir
Oo süper cnm hamilesin cnmtenrikler 2 günyani 48 saat sonra tekrarladınöı sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine dairSelam arkadaşlar 5 yıllık evliyim yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. Geçen sene kimyasal gebelik geçirdim. Bu adet tarihimde aşılama olacaktım ki adetim 3 gün gecikti testte ikinci çizgi silik çıktı. Kan testi yaptırdım 60.2 çıktı sizce nasıl?
Oo süper cnm hamilesin cnmtenrikler 2 günyani 48 saat sonra tekrarladınöı sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine dair
O konuda bi fikrim yok ama 27 bile değeri olan var sanırım 3 haftalıktı arttık katlandı 48 günde bir test yap 2 katına çıkması önemliTeşekkür ederim. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için tedirginim. Yaklaşık 3 haftalık olmuş oluyo değerler 3 haftalık için düşük mü..
BennnnnKızlar bu ay kimler hamile kalmayı bekliyor ben gibi