Ocak ayinda hamile kalmak isteyenler

İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım heyecanla sonucunu bekliyorum
Canım dün yanı iğnenin 14. Günü hcg testi yaptım 9,73 çıktı, testi bir hafta sonra tekrarlamak lazım dedi doktor, kesin olmadan eşime müjde veremedim, sende durumlar nasıl

Canım benim de bugün ignemin 15. Günü, dün hcg testim 9,73 çıktı. Doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim ama var gibi görünüyor bir hafta sonra testi yenilemek lazım dedi. Sende durumlar nasıl??
Ben adet tarihimi bekliyorum canım boşuna umutlanmamak için. Ama iki gündür karnım çok ağrıyor içimden bir ses adet olacağımı söylüyor :(

Ben adet tarihimi bekliyorum canım boşuna umutlanmamak için. Ama iki gündür karnım çok ağrıyor içimden bir ses adet olacağımı söylüyor :KK43:
Hayırlısı canım ya, bu ay olmazsa öbür ay olur, ben 6 buçuk yıllık evliyim iki kez kimyasal gebelik oldu malesef, ama şimdi sağlıklı bir bebegim olacak gibi hissediyorum. Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.

Hayırlısı canım ya, bu ay olmazsa öbür ay olur, ben 6 buçuk yıllık evliyim iki kez kimyasal gebelik oldu malesef, ama şimdi sağlıklı bir bebegim olacak gibi hissediyorum. Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.
İnşallah canımm.. Bizim de yaklaşık 1 yıldır olmuyor işte :(

ben de istiyorum Allah nasip ederse ancak benim değil Rabbimin dilemesi önemli.İnşallah bebeğim benimledir. :) sizlerin de gönlünden geçeni Allah hayırlısıyla versin :)

Kızlar merhaba,başım ne zaman sıkışsa buraya koşuyorum ben özellikle bu aralar üye olmak yeni aklıma geldi ama neysee Bende bu ay bebek bekliyorum o kadar heycanlıyım ki anlatamam regle 13 gün var sabırla bekliyoruz

Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim 722 beta hcg ama ne kadarlik bilmiyorum Dr randevum perşembe kese görmek için cagirdi buarada 5 yillik evliyim 3 yildir istiyordurduk 2 asilama yaptirdik tutmadi buay tup bebege basliyacaktik dogal yolla hamile kaldim inanilmaz bir sekildeAllahım isteyen herkese nasip etsin..

Kızlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim 722 beta hcg ama ne kadarlik bilmiyorum Dr randevum perşembe kese görmek için cagirdi buarada 5 yillik evliyim 3 yildir istiyordurduk 2 asilama yaptirdik tutmadi buay tup bebege basliyacaktik dogal yolla hamile kaldim inanilmaz bir sekildeAllahım isteyen herkese nasip etsin..
Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin ne güzel Allah demekki şimdiye nasip etmiş

Tebrik ederim canım, ben de bu ay müjdeli haberi aldim, hcg testim 9 çıktı iki gün sonra da 17 çıktı, biz de altı buçuk yıllık evliyiz ilk bebegimiz olacak nasipse.

Çok sevindim canıım kucağına almayı nasip etsin Rabbim..benimde bat 10 erken belirtilerini paylaşır mısın ?

Aslında çok belirtim olmadı göğüs ağrısı fazla oldu ve adet öncesi akintim olurdu 5 gun önceden o yoktu adet gecikmesiyle sarı akintim başladı ve sürekli adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıdı özellikle sağ kasigim canıminsallah bebisiniz sizinledir

Hayırlısı olsun @gelbebiciksen ne zaman öğrendin ne kadarlik tahmini :)@bozkurt28 teşekkürler:)
Cuma günü öğrendim canım ilk 9 çıktı, pazar günü de 17 çıktı, ama hâlâ net bişey söylemiyor doktorlar yarına da tekrar randevum var, 60 falan çıkar diye bekliyorum, yanı daha kesenin görülmesine var canım,burdaki yazilari okuya okuya öğrendim bir çok seyi

Merhaba arkadaşlar
Bende aranıza yeni katıldım 7 aylık evliyim.hiç korunmadık ama hamile kalamıyorum.geçen ay doktora gittim reglim 40 günde bir oluyordu tüm testler normal çıktı.bana miyostil positive verdi ve matofin verdi.1 Aydın kullanıyorum bu ay gebe kaldım mı bilmiyorum.ovülasyon kiti aldım silik çıkıyor 2. Çizgi.ben anlamıyorum ya bu gurbetten gelen sonra geri giden karısı hamile kalan nasıl oluyor.ya bu işte bir sorun var yada bizde.hep mi denk gelir

Back
X