Aşılama ocak ayında Klomen ve Pregnyl iğnesi kullanıp beklemede olanlar.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi moram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

moram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
46
5
36
Ankara
selam arkadaşlar bu ay klomen tedavisine başladım 5 gün klomen içtim adetimin 12 nci günü pregnyl iğnesi vuruldum şu an beklemedeyim beklenmeyen adetim 19 ocak çok zor beklemek ..gelin beraber geçirelim bu günleri

slm canım bende pregnyl iğnesi arıyorum bulamadım sen satınmı aldın yoksa merkezdemi vurdular iğneyi

selam ben eczaneden aldım ama çok aradım hiç bi yerde yok sonra eczanenin bi tanesi depodan getirtti

selam ben eczaneden aldım ama çok aradım hiç bi yerde yok sonra eczanenin bi tanesi depodan getirtti

canım bugün ankarayı taradım nerdeyse sen bana adresini verebilirmisin nerden getirttiğini hepsi yok diyolar :(

tabi verebilirim ama acaba site için bi sakıncası varmı adres vermenin

buarada konunu mahvettim çok özür ama buna çok ihtiyacım vardı inşalllah emeğinin karşılığını görürsün canım inşallah ayın 19 unda hamile olduğunu öğrenirsin dua edicem sana bana çok güzel bir iyilik yaptın

canım inşallah çok teşekkür ederim olurmu öyle şey zaten konuyu birbirimize yardımcı olalım diye açtım umarım almışsındır msj

tekrar tekrarrr çokkkkkkkkkk tşk ederim inşallah hamilesindir :) ayy çok mutlu oldum sabahtan beri çırpınıyodum

canım inşallah çok teşekkür ederim olurmu öyle şey zaten konuyu birbirimize yardımcı olalım diye açtım umarım almışsındır msj

bende sana cvp yazdım canım özeline bulursam mucize olacak karşıma çıkman :)

ne zaman başladın tedaviye

kaan hocayı duydun mu canım 3 gün önce rapor yazdı bize tedavi eşim için reçetede 2 ilaç var biri bulunuyor kolayca ama pregnyl sabahtan beri bulamadım bulursam haftada 2 kez kullanması gerekiyor 3 aylık tedavi sürecindeyiz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.. Bugün doktorum bana da klomen yazdı. Adetimin 2. günü bugün, 5. günü başlıcam. günde 3 tane yazdı. 5 gün kullanıcakmışım. 12.günde kontrole gidicem.. Sizler günde kaç tane alıyorsunuz?

mrb canım hoş geldin ben de adetmin 5ci günü başladım günde 1 tane sana

Hoşbulduk canım.. Benim de ilk denemem olacak. 3 ay cyclo progynova kullandım ama sonuç nafile olunca doktor klomene geçti. Ama bir anda bana 3 tane verince şaşırdım valla bende.. çok geldi gibi ama doktoruma da güveniyorum. Ay inşallah hayırlısı olur ya.. Herhangi bir yan etki yaşadınız mı?

Merhaba arkadaşlar.. Bugün doktorum bana da klomen yazdı. Adetimin 2. günü bugün, 5. günü başlıcam. günde 3 tane yazdı. 5 gün kullanıcakmışım. 12.günde kontrole gidicem.. Sizler günde kaç tane alıyorsunuz?

canım sen ne zaman başladın klomen tedavisine

Back
X