Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy insaAllahMerhaba kızlar
Yeni yıl, yeni ay ve en güzel umutlarla yepyeni başlangıçlar getirsin inşallah![]()
Varmı bir belirti bende öyle tahmin ediyorum batıAyyyy insaAllahbat 2 Ocak insaAllah olmam hediyemi ilk günlerde alırım umarım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
![]()
Sadece göğüslerime dokununca hafif bir ağrı var birde yine sağ göğsümde böyle ele gelen çok minik bir yumru gibi birsey olustu gebelik belirtisi mi bilmiyorum süt bezesi olabilir dedim ama regl olursam ve geçmezse genel cerrahiye gideceğim. Ben korkuyorum yapmaya LH de testte yalanci pozitif çok gördüm sizde var mı belirti ?Varmı bir belirti bende öyle tahmin ediyorum batıLh pozitife yakın gördüm dün akşam
Benimde göğüslerimde var dolgunluk ve dokununca ağrı ara ara regl ilk günü olan ağrı gelip gidiyor gibi bir deSadece göğüslerime dokununca hafif bir ağrı var birde yine sağ göğsümde böyle ele gelen çok minik bir yumru gibi birsey olustu gebelik belirtisi mi bilmiyorum süt bezesi olabilir dedim ama regl olursam ve geçmezse genel cerrahiye gideceğim. Ben korkuyorum yapmaya LH de testte yalanci pozitif çok gördüm sizde var mı belirti ?
İnsaAllah vardır insaAllah hamilesindirBenimde göğüslerimde var dolgunluk ve dokununca ağrı ara ara regl ilk günü olan ağrı gelip gidiyor gibi bir de
İnşallah canım benim güzel haberlerini bizimle burdan paylaşmak nasip olsun inşallahAyyyy insaAllahbat 2 Ocak insaAllah olmam hediyemi ilk günlerde alırım umarım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim
![]()
İnşallah vardır çok istiyorum ikinci olacak inşallahİnsaAllah vardır insaAllah hamilesindirolursa ilk bebek mi ?
Hadi bakalım inşallah hepimiz için güzel bir ay olsunPozitif düşünmeye bayılıyorum her zaman, inşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırızBenim bu ay erken yumurtlamam oldu, normalde bat 8 Ocak gibiydi, yumurtlama erken olduğu için 4-5 Ocak’a çekti. Bugün dpo 8. Dün akşam afedersiniz aşırı ama aşırı bir akıntı yaşadım hem çamaşırımı hem peçeteyi çok ıslatacak derecede. Birde gaz krampı gibi karnıma gelip gidiyor. İnşallah güzel haberler alırım bu hafta
![]()
ÂminnHadi bakalım inşallah hepimiz için güzel bir ay olsun![]()
Ovulasyon testinde hangi günleri değerlendirdin canım üç gün üst üste mi yoksa ara verdin mi inşallah olumlu sonuçlar alırsinBat 3 ocak. İlk kez ovulasyon testi kullandim. Net yumurtlama ve çatlama gördük, tarihleri iyi degerlendirdik. Cok umutlanmak istemiyorum ama yine de durduramiyorum kendimi. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi her gun![]()
Ben önceleri kullanmiyordum ovulasyon testi. Ama 10 aydır seri bir şekilde kullanıyorum. Bu döngümde de kullanicam ama sonrası almayı düşünmüyorum tahmini biliyorum gunlerimi zaten . Dediğin gibi olacağına inanarak akışına bıraktım bendeİnşaallah bu topikteki hatta bu uygulamadaki hamile kalmaya çalışan Herkes o mucizeye şahit oluruz hepimiz de. 2026 da hamilelik olacak diye hayal edelim güzel düşünelim güzel olsun. Adetim yeni başladı benim de bitince yeniden baştan yeni umutlarla başlayacağım dongume stressiz bir şekildeovulasyon testi deneyeceğim bayadir denemedim onunla da olmazsa tamamen akışına bırakmak istiyorum artık aylari saymayı bırakacağım şu kadardır olmuyor yerine birgün olacagina inanarak yoluma devam edeceğim
![]()
Az kalmış zaten dayan benceeeBat 3 ocak. İlk kez ovulasyon testi kullandim. Net yumurtlama ve çatlama gördük, tarihleri iyi degerlendirdik. Cok umutlanmak istemiyorum ama yine de durduramiyorum kendimi. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi her gun![]()
Dpo 9 çok erkenki.. ben geçen ay 11 dpo'da negatif görmüştüm 13dpoda test pozitif oldu ama kimyasal oldu.Benim de 31 Aralık'ti regl fakat çok geç yumurtlama oldu 19unda o yuzden 2-3 ocağa kaldı dpo9da negatifi gördüm belirtilerimin de hiçbiri kalmadi inşallah bir sonraki döngüye diyelim. Umarım tez zamanda güzel haberler alırız kızlar
Evet canım en güzeli yoksa bazen bitkisel şeyler denemekte evde malesef hormon dengesini bozabilirBen önceleri kullanmiyordum ovulasyon testi. Ama 10 aydır seri bir şekilde kullanıyorum. Bu döngümde de kullanicam ama sonrası almayı düşünmüyorum tahmini biliyorum gunlerimi zaten . Dediğin gibi olacağına inanarak akışına bıraktım bende