• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Merhaba aralıkta Bnde tedavi ye başlıcam siz memnun kaldınız mı sonuç ne oldu inş görüp cevap verirsiniz
Merhaba😊 Benim ilk tedavim tutmadı, ikincisi kimyasal oldu. Histeroskopi yapildi ve rahime çizik atıldı şuan 3. Transfer için hazırlık surecindeyim. Ilk 2 transferde tek embriyo transfer edildi bunda 2 embriyo transfer edilecek inşallah. Ben doktor ve tedavi sürecinden memnunum.

Merhaba😊 Benim ilk tedavim tutmadı, ikincisi kimyasal oldu. Histeroskopi yapildi ve rahime çizik atıldı şuan 3. Transfer için hazırlık surecindeyim. Ilk 2 transferde tek embriyo transfer edildi bunda 2 embriyo transfer edilecek inşallah. Ben doktor ve tedavi sürecinden memnunum.
Ay çok teşekkür ederim bende bir çok yerle görüştüm . Aşırı kalabalıktı gittiğim hastaneler medlcana boş birde fiyatı diğer yerlerin 5 bin 3 bin altında açıkçası şüphe duydum birde bakıyorum çok yorum yok . Ama oradan da güzel bir enerji aldım tavsiye etmeniz bile bna mutluluk verdi inş sizde güzel sonuç alırsınız

Ay çok teşekkür ederim bende bir çok yerle görüştüm . Aşırı kalabalıktı gittiğim hastaneler medlcana boş birde fiyatı diğer yerlerin 5 bin 3 bin altında açıkçası şüphe duydum birde bakıyorum çok yorum yok . Ama oradan da güzel bir enerji aldım tavsiye etmeniz bile bna mutluluk verdi inş sizde güzel sonuç alırsınız
Benimde hem iş yerime evime yakin diye gittim görüşmeden de memnun kaldım hemde dediğiniz gibi fiyat konusunda sagolsun yardımcı oluyorlar. Hakkımızda hayırlısı inşallah 🥰

Merhaba kızlar dün ilk defa progestan iğneye başladım tüp bebek için çarşamba transfer var fakat dün iğneyi olduğumdan beri ateşim 37.5.38.2 dolaylarında böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Back
X