ocakta müjde vermek.isteyenler,haydi beraber verelim !

kivircikkuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.917
1.130
88
38
Selam 1 kizim var 4 yasinda ikinci Bebegimizi istiyoruz d u suk yaptım hafta sonu ama ben.umutluyum bebeklerimiz gelecek hepimizin bir bir...haydi birlikte.yaşayalım bu tedirgin heycanli kah hüzünlü kah sevincli günleri müjdeyi de hep beraber verelim...

bu ay ben çok istemiştim ancak olmadı adetim 2 gün gecikti normal tarihinden iyice heveslenmiştik eşimle 12. ve 14. günler birlikte olmuştuk ancak 3. gün öğleden sonra adet oldum bu ay olur inşllh nasip hayırlısı olsun hepimizin hakkında..:anneadayı:

yarın bat günüm bakalım neler olacak çok istiyorum 1,5 yıldır evliyim ama umudum azalıyor sanırım doktor yolu görünmeye baslıyor bu ay da olmazsa hayırlısı rabbimden ama annelik duygusunu yasamak istiyorum :)

bende bu ay çatlatma iğnesi oldum az biraz ümitliydim ama olmadı Ocak ayına kaldı artık ümitler

Baslik hayirli olsun kizlar benimde batim icin son iki gun.surekli buradaki konukarda belirtileri okuyup kendimle ozdeslestiriyorum daha ilk denemem ama bir kac gun sonra umarim ben de mujdeli haberler veririm beklemek zormus gercekten.

ay içinde hiç aklıma getirmiyorum ama bata üç gün kala psikolojik baslıyorum malesef kaç kere kan testi kan kere idrar testi yaptım bilmiyorum bi sürü para harcadım bide o testlere ama hala yok çok istiyorum bu ay da yine psikolojik sanırım midem bulanıyo :) bakalım yarın bat günüm neler olcak insallah iii haberler veririz hepimiiz

bu ay ben çok istemiştim ancak olmadı adetim 2 gün gecikti normal tarihinden iyice heveslenmiştik eşimle 12. ve 14. günler birlikte olmuştuk ancak 3. gün öğleden sonra adet oldum bu ay olur inşllh nasip hayırlısı olsun hepimizin hakkında..:anneadayı:
Olur kuzum merak etme rabbim.nasip eder insallah ama uzulmek.yok hayirlisi buymus diyoruz kendimizi yipratmiyoruz en guzeli bu

ay içinde hiç aklıma getirmiyorum ama bata üç gün kala psikolojik baslıyorum malesef kaç kere kan testi kan kere idrar testi yaptım bilmiyorum bi sürü para harcadım bide o testlere ama hala yok çok istiyorum bu ay da yine psikolojik sanırım midem bulanıyo :) bakalım yarın bat günüm neler olcak insallah iii haberler veririz hepimiiz
Tatlim ne oldu merajtayim.ne alemdesin varmi gelen.giden

Bugun adet gunumdu henuz bir hareketlilik yok kizlar hamile miyim neyim:) agrilarim hala devam ediyo 1 haftadan fazladir. Sik sik idrara cikma , usume hali ve halsizlik de cabasi, bugun artik test yapsam cikar herhalde degil mi?

Bugun adet gunumdu henuz bir hareketlilik yok kizlar hamile miyim neyim:) agrilarim hala devam ediyo 1 haftadan fazladir. Sik sik idrara cikma , usume hali ve halsizlik de cabasi, bugun artik test yapsam cikar herhalde degil mi?

inşallah öylesindir canım.Rabbim gönlüne göre versin

Yapsana test kuzummm inşallah hamisinisr

Back
X