ocakta tup bebek tedavisine basliyorum

sssp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
1.602
771
248
Cok dusundum ve kararimi verdim ocakta hic asilamaya girmeden tup bebek tedavisine basliyorum. Merak ettigim bu yumurta toplama islemi nasil oluyor? Izmirde ahmet seckin onogluna yaptiricam.kendisine tup bebek yaptirtan varmi.ben izmiri gezdim tek kendisine guvendim

selam ben de ocakbasiciyim :) istanbulda sisli memorialde yaptiricam ben de :) sordugun konularda bilgi sahibi degilim ama sans dilemek istedim sana :) Allah gonlune gore versin arkadsim

Tedavi şimdiden hayırlısı olsun canım umarım sonunda pozitifi görürsün adetinin 2 günü ilaçlara basliyosun yumurtaların durumunu görmek için arada kontrole çağırıyor yumurta toplama islemide anestezi altında oluyo zaten hiçbi şey hissetmiyosun o arada eşinden de sperm alıyorlar daha sonra size 1 3 ve 5 gün embriyolarin durumunu bildiriyolar genelde 3 gün donduruyolar ya da transfer edilecekse dondurmadan embriyonun durumuna göre transfer yapılıyor

selam ben de ocakbasiciyim :) istanbulda sisli memorialde yaptiricam ben de :) sordugun konularda bilgi sahibi degilim ama sans dilemek istedim sana :) Allah gonlune gore versin arkadsim
Cnm hamileymisin cok sevindim:)benim tup bebege gerek kalmadi,onca zaman bekledim olmadi son ay reglimi bekledim gelmedi hamile kalmisim:)Allah seninde kucagina almayi nasip etsin insallah,benimde:)

Cnm hamileymisin cok sevindim:)benim tup bebege gerek kalmadi,onca zaman bekledim olmadi son ay reglimi bekledim gelmedi hamile kalmisim:)Allah seninde kucagina almayi nasip etsin insallah,benimde:)
Amin canim Allah razi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…