occasion magazasindakiler orjinal mi?

fasulyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
52
0
86
Ankara
Ankara nata vega avm de Burberry iceberg lacoste ck gibi markalarin seri sonunu satan Occasion magzasi acaba orjinal mi satiyor? Gecen sene panora burberry den 580 tl ye aldigim kazagin benzerini(kumas sanki daha kalitesiz) 150tl ye satiyorlardi. Londradaki indirimde bile bu fiyata inmeyen kazak ankarada nasi bu fiyata satiliyor anlamadim. Eren holdingin magzasiymis buda gerci ama ne bileyim insanin icine kurt dusuyor. Gomlekler fln gercekten kalitesiz.

cnm şimdı ınceledım siteyı..tam emin olmamakla beraber,bızım patron lacoste hastası yanı sitede olan gömleklerın nerdeyse yarısı kendısınde var ama sitedekıler gerçekmı deılmı çıkartamadım

zaten çoğu indirim sitesinde karşılaştığımız fiyatlar bunlar 500 den 150 düşmüş vs, dikkat ettiyseniz pek çok markada dükkan fiyatlarıyla aynı mesela sw.t.h marka saatler piyasayla aynı fiyata ki o marka hiçbiryerde indirim yapmaz, mesela 350 lik saati 250 ye satsa şüphelenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…