Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben clinoleic olanı seçmiştim. Benimki 8 doz olacak. Octagam için 3 doz yeterli demişlerdiOctagam Serum kullanan varmı? Ne zaman kullandınız kaç defa ?
Merhabalar bu serum ne işine yarıyor acaba bende merak ettim hiç duymadığım birseyOctagam Serum kullanan varmı? Ne zaman kullandınız kaç defa ?
Banada 2 doz dedıler 1 yapdırdım birde kalp atışında dedıler anlamdımkı vallaBen clinoleic olanı seçmiştim. Benimki 8 doz olacak. Octagam için 3 doz yeterli demişlerdi
Intralipid serumMerhabalar bu serum ne işine yarıyor acaba bende merak ettim hiç duymadığım birsey
Anladım. Çok teşekkür ederim cnmIntralipid serum
Bağışıklık için kullanılıyorMerhabalar bu serum ne işine yarıyor acaba bende merak ettim hiç duymadığım birsey
Belki kişiye göre değişiyor olabilirBanada 2 doz dedıler 1 yapdırdım birde kalp atışında dedıler anlamdımkı valla
Valşa bilemıyorum karışık oldu baya o konu pazartesı 2 cı takeırcam kalp atışı duydumBelki kişiye göre değişiyor olabilir
Selam teşekytler , acı badem maslakda acilde takdırdım , 2 sınde , ben transferde 5 gun once ve kalp atışınduydugımda 2 tane takdırdım , hepsı için ayrıca ücret odedım 3nede ayrı ayrı ücret ödedımMerhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin. Octagam'ı nerde taktirdiniz hastanede kendileri mi takıyor bana da önerildi transfer hazirligindayim. Bir de embriyoglue için ayrıca ucret ödediniz mi yapıldı mı? Gebelik aşısı,embriyoglue,kasılma için ilaç her bir aşama için ayrıca ücret söylediler.
4 saat suruyor, tabıkı alıyorlar 3 cude 3 aylık olunca takdırcam dedıker , ilkde olmamışdı , bu defa yorgunluk mıde bulanması oldu belkı hamıleyım ondamıbbılemedom , sabhası bogazım agırdı sora geçdıCevabınız için teşekkür ederim. Acilde taktırmak için ekstra bir ücret alıyorlar mi ? Bir de ne kadar sürüyor serum suresi uzun diye duymuştum herhangi bir yan etki oldu mu acaba?
Çok teşekkürler bilgiler için. Şifa olsun inşallah size ve bebişe4 saat suruyor, tabıkı alıyorlar 3 cude 3 aylık olunca takdırcam dedıker , ilkde olmamışdı , bu defa yorgunluk mıde bulanması oldu belkı hamıleyım ondamıbbılemedom , sabhası bogazım agırdı sora geçdı
Amın canım sizde iiyi geçirin bu surecı moral ve umut gerektıren bir sureç buÇok teşekkürler bilgiler için. Şifa olsun inşallah size ve bebişe![]()