• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşım

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Bütünlemeler dolayısıyla yurtta kalıyorum.yeni bir oda arkadaşım geldi ve samimi olduk ama bu kişi ne zaman ben odada ders çalışsam ki birlikte çalışıyoruz sürekli konuşturuyor ama ben konuşunca odak noktami bozma diyor.ki bu yüzden de sinirliyim çünkü bir tane bütünleme gecesi öncesi sürekli dikkatimi dağıttı.etut odası doluydu gidemedim küçükzaten etüt odası.
Neyse kendisinin ailevi sorunları var babası vefat etmiş ve ben hani ders çalışırken kendime de ona da çikolata aldım verdim gözümde değil.ama.kendisi bana çikolata parçasının tek bir karesini Verdi zoruma gitti.bugün.kendisiyle.alisverise çıktık.ayri şeyler aldık.karttan para çekerken kırtasiyeci birlikte.mi olsun dedi öyle bir hayır dedi ki kırtasiyeci ve ben şaşırdık. yarın kutuphaneye gitmek istiyorum bana diyor ki gitme yanımda kal ama kalırsam ofkemden korkuyorum.bu insana nasıl yaklasmaliyim

Bütünlemeler dolayısıyla yurtta kalıyorum.yeni bir oda arkadaşım geldi ve samimi olduk ama bu kişi ne zaman ben odada ders çalışsam ki birlikte çalışıyoruz sürekli konuşturuyor ama ben konuşunca odak noktami bozma diyor.ki bu yüzden de sinirliyim çünkü bir tane bütünleme gecesi öncesi sürekli dikkatimi dağıttı.etut odası doluydu gidemedim küçükzaten etüt odası.
Neyse kendisinin ailevi sorunları var babası vefat etmiş ve ben hani ders çalışırken kendime de ona da çikolata aldım verdim gözümde değil.ama.kendisi bana çikolata parçasının tek bir karesini Verdi zoruma gitti.bugün.kendisiyle.alisverise çıktık.ayri şeyler aldık.karttan para çekerken kırtasiyeci birlikte.mi olsun dedi öyle bir hayır dedi ki kırtasiyeci ve ben şaşırdık. yarın kutuphaneye gitmek istiyorum bana diyor ki gitme yanımda kal ama kalırsam ofkemden korkuyorum.bu insana nasıl yaklasmaliyim
Bugün makyaj yaptim ki zaten uzun süre makyajdan uzak kaldım.bir fondöten sürdüm bana gelip diyor ki ay fondöten sürsem daha güzel olurum

O size odak noktami bozdun diyorsa 1-2 kere konuştuğunda da sen dersten sonra konuşalım odaklanamiyorum de , mesafeli ol

Ben verdim o da versin diye kafana takma öncelikle. İçinden geldi ona da aldın, o da içinden geldiği kadar verdi. Bunu böyle düşün. Herkesin maddiyatı aynı değil malum.
Diğer türlü de mesafe koy. Sert yapma sakın. Huzurun bozulur. Bir kaç defa davetini çevirsen anlar zaten.

Bir süre sonda hayatında bile olmayacak biri kızoş senin derslerine asılman şart durumun farklı. Hiç odağını bunlara harcama

Ee siz de hayir demeyi, "dikkatimi dağitiyorsun, şuan konuşamam, veremem" demeyi öğrenin bir zahmet. 🤷 Siz kendi sinirlarinizi çignetiyorsunuz, izin veriyorsunuz ciğnemesine, O cignetmiyor.

Biraz örnek alin
Haklısınız ben hayır demeyi bilmiyorum ama üslubunuz biraz sert

Ders çalışırken siz de dikkatim dağılıyor diyebilmelisiniz. Eğer hala devam ederse de kulaklık takın konuştuğunda da duymazlıktan gelin kendi kendine susar zaten. Benim oda arkadaşım da sizinkine benziyor biraz bu huyu ama mesafe koymalısınız dışarıya çıkmayın örneğin her gittiğiniz yeri de söylemek zorunda değilsiniz anneniz babanız değil sonuçta. İnsan zaten bir şeye kafasını takınca o insana otomatik olarak gıcık olmaya başlıyor. Uzak durun bir süre, ayrı takılın siz tam tersini yapıyorsunuz böyle devam ederseniz daha çok sinir olursunuz.

Azarlayin gecin gözu korkar

Senin başkasına hayır deme ve sınır çekme problemin var. Biriyle sohbet edince hemen samimi oluyorsun. Şimdi sana iki defa beraber yapalım gidelim dediyse üçüncüye gitme. İşim var de açıklama yapma. Bundan sonra tanıdığın insanlar için. 24 saat beraber olma. Her şeyini güvenip anlatma.

Senin başkasına hayır deme ve sınır çekme problemin var. Biriyle sohbet edince hemen samimi oluyorsun. Şimdi sana iki defa beraber yapalım gidelim dediyse üçüncüye gitme. İşim var de açıklama yapma. Bundan sonra tanıdığın insanlar için. 24 saat beraber olma. Her şeyini güvenip anlatma.
Haklısınız kendimden çok veriyorum benden bir alt sınıftaki bir çocukla konuşuyordum bundan aylar.once hayatımı anlattım bunlar ağır şeyler dedi ben kaldırmamam dedi gitti

Back
X