• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşım

Bunları anlatma sadece uzmana ve buradakilere anlat kimse normal hayatınla ilgili detay bilmesin veredavi sonrası bunları kabul et hastaydım bu gerçek ben değil de ve at gitsin. Kesinlikle kendine yük yapıp kendi kendine etiket yapıp ileride engel oluşturma. Geçip gidecek. Sen ilk olarak okula odaklan. Namazını kıl. Allah’a dua et. Rutin oluştur ve bu rutini kimse için bozma

Bunları anlatma sadece uzmana ve buradakilere anlat kimse normal hayatınla ilgili detay bilmesin veredavi sonrası bunları kabul et hastaydım bu gerçek ben değil de ve at gitsin. Kesinlikle kendine yük yapıp kendi kendine etiket yapıp ileride engel oluşturma. Geçip gidecek. Sen ilk olarak okula odaklan. Namazını kıl. Allah’a dua et. Rutin oluştur ve bu rutini kimse için bozma
Evet yeni hayatımda şükürler olsun ♥️bana şifa geldiniz hayatınızdaki insanlara bağışlasın sizi.psikologum da öyle dedi ben küçükken köye gitmiştim annaannemgile.ki.ailemi bu durumda sucluyorum beni o yaşta tel başıma köye gönderdiler ve o zaman anneannemgilden kuzenlerime.giderken yolda.kayboldum bir adam beni karokala götürecekti ama. Ben o adamdan korktum.kactim bana kötü birşey yapacak diye.pskilog dedi sen o hala kendini koruyan o küçük kızsın ve aileme kızdı çocuğu ihmal etmişsiniz dedi

Bütünlemeler dolayısıyla yurtta kalıyorum.yeni bir oda arkadaşım geldi ve samimi olduk ama bu kişi ne zaman ben odada ders çalışsam ki birlikte çalışıyoruz sürekli konuşturuyor ama ben konuşunca odak noktami bozma diyor.ki bu yüzden de sinirliyim çünkü bir tane bütünleme gecesi öncesi sürekli dikkatimi dağıttı.etut odası doluydu gidemedim küçükzaten etüt odası.
Neyse kendisinin ailevi sorunları var babası vefat etmiş ve ben hani ders çalışırken kendime de ona da çikolata aldım verdim gözümde değil.ama.kendisi bana çikolata parçasının tek bir karesini Verdi zoruma gitti.bugün.kendisiyle.alisverise çıktık.ayri şeyler aldık.karttan para çekerken kırtasiyeci birlikte.mi olsun dedi öyle bir hayır dedi ki kırtasiyeci ve ben şaşırdık. yarın kutuphaneye gitmek istiyorum bana diyor ki gitme yanımda kal ama kalırsam ofkemden korkuyorum.bu insana nasıl yaklasmaliyim
Neden kırtasiyede sizin aldıklarınızi o ödesin ki . Kırtasiyeci bence siz şaşırdınız diye şaşırmıştır 🤭

Sınırınızı koruyarak ancak.
Üniversitede, yurtlarda menfaatçi çok insanla karşılaşırsınız. Dengeyi kurmak kişinin kendi elinde.

Neden kırtasiyede sizin aldıklarınızi o ödesin ki . Kırtasiyeci bence siz şaşırdınız diye şaşırmıştır 🤭
Hayır tabiki de odetmem zaten sadece çok büyük tepki verdi elhamdülillah ihtiyacım yok

Back
X