Oda arkadaşımın ayakları kokuyor:(

Teşekkür ederim kızlar hepinize.Konuştum arkadaşımla konuyu açtıktan sonraki gün şimdi çok iyiyiz üstelik evi de toplamış odanın dekorunu değiştirip güzelleştirmiş.Bazen koku oluyor yine ama evden ilk geldiği ayakkabılarını çıkardığı anda oluyor.Onun haricinde problem yok çok şükür:9:

Ben de ayakkabılık alıcam haftasonu kendime ayrı yerlere koyucaz artık ayakkabılarımızı böylesi daha güzel olucak:9:

Ben de bu tür konularda hep açık açık konuşmaktan yanayımdır ama arkadaşımın bir çok ailevi problemleri vardı bu yüzden konuşmaktan çekinmiştim ama iyi ki konuşmuşum:10:

Ya kızlar bu sene yeni bir kızla yaşamaya başladım.Sürekli odada kötü bir koku seziyordum ama tam olarak kızla bağdaştırmıyordum.Günahını alıyorumdur diye düşünmüştüm.Ayakkabılıktaki çizmelerimi alıcaktım bugün kusturacak kadar kötü bir koku hissettim kokunun kaynağını araştırdım oda arkadaşımın ayakkabıları iğrenç şekilde kokuyordu.Ayrıca ne zaman eve gelse ayakkabılarını çıkartsa etrafa kötü bir koku yayılıyor.Daha kötüsü benim çizmelerim bunun ayakkabılarının yanındaydı onlara da sinmiş hafiften koku.

Benim burnum ve midem çok hassas.Kusmamak için direniyorum sabahtan beri.Ve kız kişilik olarak çok iyi bir insan benden yaşça küçük,annesini 3-4 yıl önce kaybetmiş.Onu kırmak da istemiyorum ama kendim çok rahatsız oluyorum.Her şeyi geçtim çıkardığı çorapları kirli sepetine atıcağına sağa sola atıyor odada sürekli bir koku hakim.Havalandırıyorum ama malum kış günlerine girdik bu sefer de çok üşüyorum hasta olcam yakında.

Siz olsanız napardınız,güzel bir dille konuşmak istiyorum ama nasıl cümle kurabilirim bilmiyorum.Mizacım da serttir biraz normal bir şekilde konuşsam bile bazen insanlar benim sinirli olduğumu düşünüyorlar.Kırmak istemiyorum daha kötüsü olur da bana terslenirse öfke kontrolsüzlüğü yaşayan bir insanım ne tepki veririm bilemiyorum.Zaten bu günlerde yurt sahibi,yurttaki temizlikçi ve yurttan bir kızla kavga ettim.Daha çok problem yaşamak istemiyorum.

Ne yapmalıyım yardım edin lütfen:26:

arkadasini oncelikle incitmeden konusmaniz gerek, yada utandirmadan. Ama bu konu uzerinde ben bir konu acmisdim bugun.
Isterseniz varsa, kulanilmis kahfe bezi/ kayve filtresinu ayakkabilerin icinde sabaha kadar beklete bilirsiniz. Yoksa, onun yerine bir bardaga su ve az sirke koyup, yine ayakkabinin icinde beklete bilirsiniz.
Ayakkalari o gun cok kokuyorsa, kahve filtresi ve ya kahfeyi ayaklarinda kulana bilir.

Teşekkür ederim kızlar hepinize.Konuştum arkadaşımla konuyu açtıktan sonraki gün şimdi çok iyiyiz üstelik evi de toplamış odanın dekorunu değiştirip güzelleştirmiş.Bazen koku oluyor yine ama evden ilk geldiği ayakkabılarını çıkardığı anda oluyor.Onun haricinde problem yok çok şükür:9:

Ben de ayakkabılık alıcam haftasonu kendime ayrı yerlere koyucaz artık ayakkabılarımızı böylesi daha güzel olucak:9:

Ben de bu tür konularda hep açık açık konuşmaktan yanayımdır ama arkadaşımın bir çok ailevi problemleri vardı bu yüzden konuşmaktan çekinmiştim ama iyi ki konuşmuşum:10:

ozaman kokan oda'da bir kova suda az sirke ilacini ekleyip koku gidene kadar beklete bilirsin. kokuyu cekmediyse sirke, ozaman azdan, cok kulan.

Canım ben her geldiğimde banyoya gidip elimi ayağımı yıkıyorum ama kız ona rağmen hiç tepki vermiyor.Bir de en iyisi senin önerdiğin gibi ben çok titizim filan diyeyim.Belki bu sefer anlar.
Şekerim, her geldiğinde ayağını yıkamak zorunda olduğunu hissediyorsan sende de ayak kokusu sorunu var demektir.
Oda aynı şeyi yaparsa sorun olmaz..Ayak kokusu sorunu çok kadında var..Bende buna dahil..

Back
X