oda arkadaşlarım :/

İnanın ki çok iyi anlarım.Artık akıl başa gelmiş , yaş kemale ermiş çocukça davranmaz dersiniz siz de. Millet menfaatine ters bi durum olunca her türlü iğrençlikten geri kalmaz.Sadece muhattap olmayın,kendinizi üzmeyin.Eğer işinizi odanızda görmeniz gerekiyorsa odanızda görün ;) Allah yardımcınız olsun :)

işim odamda 4 yanım evrak dolu :)

bu arada çok teşekkür ederim kızlar.. iyiki varsınız. gerçekten biraz daha rahatladım..
bakalım bundan sonra ne olacak :)

Son düzenleme:
Ben de göreve ilk başladığımda yatılı yurtta belletici olarak kalmıştım. Evde tek kalma korkum yüzünden. Ama yurt hayatı çekilmez olunca küçük bir ev tuttum ikinci dönem taşındım. Kendi mutfağımda yemek yapmak gibisi yoktu. Bence eğer orada kısa süreli kalmayacaksan ayrı eve çıkmanı tavsiye ederim. Gerçi öğretmen evi belletici filan kalmaktan gene iyidir ama bilmiyorum öyle toplu ortamlar iyi olmuyor.

Ben de göreve ilk başladığımda yatılı yurtta belletici olarak kalmıştım. Evde tek kalma korkum yüzünden. Ama yurt hayatı çekilmez olunca küçük bir ev tuttum ikinci dönem taşındım. Kendi mutfağımda yemek yapmak gibisi yoktu. Bence eğer orada kısa süreli kalmayacaksan ayrı eve çıkmanı tavsiye ederim. Gerçi öğretmen evi belletici filan kalmaktan gene iyidir ama bilmiyorum öyle toplu ortamlar iyi olmuyor.

eve çıkmak istemiyorum işte sorumluluğu fazla. bi de evler güvenli olmuyor. öğretmenevi güvenlik için ideal.

öğretmenevinde tek kişilik oda yok mu

Ben de bes yil yurtta kalanlardanim ögrencilik dönemimde. Bazi insanlar asiri pimpirikli olabiliyorlar. Bu durumda yapacak birseyiniz yok. Üstelik dedikodu olayini kapatmanizin yolu yok. Bu cok dogal bir sürec yurt ortaminda. Odanizi degistirebilirsiniz. Gerci orda nasil insanlar olacak bilemezsiniz, ben 3 kere oda degistirmistim bes yil icinde.

Takmamayi ögrenmeniz gerekiyor bir saatten sonra. Eger yataginiz daginik diye söyleniyorlarsa, siz de biraz daha özen gösterin, yine olmuyorsa elbette gün gelir yüzünüze söylerler, o zaman anlatirsiniz neden yatagi toplayamadiginizi vs. Konusarak anlasmanin yollarini bulmayi deneyin, olmuyorsa da takmamaya cabalayin. Biliyorum ayni odada sevmedigin insanlarla yasamak cok zor. Ama bazen tersine dönüp cok iyi dostluklar da cikabiliyor ;)

Ben de bes yil yurtta kalanlardanim ögrencilik dönemimde. Bazi insanlar asiri pimpirikli olabiliyorlar. Bu durumda yapacak birseyiniz yok. Üstelik dedikodu olayini kapatmanizin yolu yok. Bu cok dogal bir sürec yurt ortaminda. Odanizi degistirebilirsiniz. Gerci orda nasil insanlar olacak bilemezsiniz, ben 3 kere oda degistirmistim bes yil icinde.

Takmamayi ögrenmeniz gerekiyor bir saatten sonra. Eger yataginiz daginik diye söyleniyorlarsa, siz de biraz daha özen gösterin, yine olmuyorsa elbette gün gelir yüzünüze söylerler, o zaman anlatirsiniz neden yatagi toplayamadiginizi vs. Konusarak anlasmanin yollarini bulmayi deneyin, olmuyorsa da takmamaya cabalayin. Biliyorum ayni odada sevmedigin insanlarla yasamak cok zor. Ama bazen tersine dönüp cok iyi dostluklar da cikabiliyor ;)

canım öğrenci değiliz yurtta da kalmıyoruz. okulda bir sürü çocukla ilgilen sonra bunları çek. zor olan bu işte.
önceki mesajlarım birinde dediğim gibi buradakiler yurtta aynı odayı paylaştığım insanların eline su bile dökemezler.
belki de üniversite ve yurt ortamı görmedikleri içindir.
özen gösterme meselesine gelince de bu hafta karne haftası e okulla uğraşıyoruz sürekli. burada sürekli elektrikler gidiyor ve elektriğin
gelmesini kırtasiyede bekliyoruz. karneler için. evrak işleri de yoğun oluyor çünkü müdür yetkiliyim.
akşam gelince hal kalmıyor tabi bende.

Amannnn düşündüğün şeye bak insan neyse karşısındakini de öyle sanırmış. :52: onlara deki zincir dolaba az gelir.kızıl ötesi ışın filanda döşesinler odaya hatta akşamları zincirin bir ucunu ayak bileklerine bağlasınlar daha sağlam olur:ssz:

Back
X