• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşlarımından yediğim kazık

kurkmantolumaddonna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
19
4
1
24
Bundan tam 2 sene önce tramvatik bir olay yaşadım maalesef oda arkadaşlarımla aramız çok iyiydi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bi gün odamıza yeni bir kız geldi ismi y olsun bu y çok mutsuz egoist değişik manipüle eden bir tipti bir şey yapmazsam sanki beni sevmezmiş gibi hisseder dışlamasın diye herşeyi yapardım her neyse odada hakimiyeti yüksekti bir gün büt vakti bunların bütü yoktu tatile gittiler benimde her gün 2/3 bütüm vardı çok ders bırakmıştım o yüzden son gün odayı temizleyip gideyim dedim elimden geldiğince güzelce temizledim hatta annemde gördü beğendi.. İki üç gün sonra y beni aradı sen ne zaman gittin benim masamı temizlemedin mi bana gıcık mısın gibi saçma sapan şeyler sordu o sırada A kişisi de odaya gelmişti ve kendileri bütlerimin olduğunu biliyorlardı buzdolabının içine kadar temizlememi beklemişler ve ordaki her pisliği benden bildiler ben bişey yapmamıştım halbuki.. A kişisi bana küfürler etmeye başladı y de bunu destekledi. Sonra iş idareye gitti ve ben odadan ayrıldım sonrasında y kişisi bana çok kötü kinlenmiş olacakki sosyal medyadan tacize başladı.. Yetmedi yurtta sıkıştırdı odada yetmedi hakaretler etmeye başladı gördükçe mezuniyet için fotoğraf çıkartmıştım yukarı salona asmıştım ortadan ikiye yırtıldığını gördüm psikolojim sağlam bozulmuştu çünkü kızlar odadan ayrılmama rağmen beni rahatsız etmeye dvam ediyorlardı odamı basıyorlardı.. Onlara bir masa dolusu hediye vermiştim hepsini masama koymuşlardı.. Y kişisi beni dövecek raddeye gelmişti son dakika durdular bu süreçte sesim asla çıkmadk bulaşmak istemedim en sonunda y ve a kişsi hariç X kişisi arkadaşım üçüdü de yurttan ayrıldılar rahat bi nefes aldım ki bi de ne öğreneyim y ve a kişisi x kişisini de dışlamıişlar.. Panik atağım yoktu ama sayelerinde panik atağım başladı... Ne yapabilirim

Çekip gitmişler artık umurun olmasın.. Keyfine bak, güzel arkadaşlıklar edin her ruh hastasına da kendini ezdirme..

Onlar kim tatlım, derslerinden başka hiçbir şeyi takma.

Aynı terbiyesizliklerle karşılaşırsan üstteki arkadaşın dediği gibi hakaret davası aç. Şikayetçi ol ödleri kopsa bile onlara bir ömür yeter.

Ben anlamadım ortada hiçbir şey yokken birden sana küfürler edip seni aylarca taciz mi ettiler? Yani ben sırf bir temizlik mevzusundan bu tantananın çıkacağını düşünmüyorum ama her şekilde yaptıkları yanlış.
Yurda dilekçe ver, onları şikayet et. Tanıkların da vardır diye düşünüyorum. Bir yaptırımı vardır mutlaka. Sosyal medyadan ettiği hakaretler için de dava aç

Ben anlamadım ortada hiçbir şey yokken birden sana küfürler edip seni aylarca taciz mi ettiler? Yani ben sırf bir temizlik mevzusundan bu tantananın çıkacağını düşünmüyorum ama her şekilde yaptıkları yanlış.
Yurda dilekçe ver, onları şikayet et. Tanıkların da vardır diye düşünüyorum. Bir yaptırımı vardır mutlaka. Sosyal medyadan ettiği hakaretler için de dava aç
Ya bende inan bilmiyorum ki... Birden böyle bensiz plan yapmalar falan garip.. Kızlar yurttan ayrıldı bunları yapmama gerek kalmadan... Yorumun için teşekkür ederim destek görmek çok güzel

Çekip gitmişler artık umurun olmasın.. Keyfine bak, güzel arkadaşlıklar edin her ruh hastasına da kendini ezdirme..

Onlar kim tatlım, derslerinden başka hiçbir şeyi takma.

Aynı terbiyesizliklerle karşılaşırsan üstteki arkadaşın dediği gibi hakaret davası aç. Şikayetçi ol ödleri kopsa bile onlara bir ömür yeter.
Teşekkür ederim çok sağol yorumun çok kıymetli 😍

Ya bende inan bilmiyorum ki... Birden böyle bensiz plan yapmalar falan garip.. Kızlar yurttan ayrıldı bunları yapmama gerek kalmadan... Yorumun için teşekkür ederim destek görmek çok güzel
Ben sen de kız da hala aynı yurttasınız sandım. O zaman bitti gitti, her yerde böyle ruh hastası insanlar olacak. Aklını bunlarla meşgul etme. Ama bir daha hakaret işitirsen peşini bırakma. Çok kötü etkilendiğini düşünüyorsan psikolojik destek alabilirsin

Ben sen de kız da hala aynı yurttasınız sandım. O zaman bitti gitti, her yerde böyle ruh hastası insanlar olacak. Aklını bunlarla meşgul etme. Ama bir daha hakaret işitirsen peşini bırakma. Çok kötü etkilendiğini düşünüyorsan psikolojik destek alabilirsin
Teşekkür ederim 😊

Back
X