Sadece zıbın giydiriyorum canim bide muslin ortuyle ortuyorum malesef benimki ayaklariyla acmayi basariyor uzeriniSıcakta uyuyamaz ki yazık. Üzerine uygun birsey giydirip açın bence cami. 2 aylık bebek üzerini de fazla acamaz. Ortersiniz güzelce.
Yatarken ne giydiriyorsunuz?
O da sıcaklığı 23-24 olmak zorunda .Kizlar 2 aylik bebegim var denizlide yasiyoruz havalar asiri sicak klimam yok cocuk emerken her yeri ter icinde kaliyor uzerini degistiriyorum uyuyunca bu sefer uykusu bolunuyor uyuyamiyor saatlerce geceleri pencere acik uyusak sorun olurmu odanin sicakligi 30 33 derece biz bile uykuda terliyoruz ama cesaret edemiyorum pencereyi acmayi usutur diye
Kundak yapSadece zıbın giydiriyorum canim bide muslin ortuyle ortuyorum malesef benimki ayaklariyla acmayi basariyor uzerini
Biliyorum ama klima olmayinca malesef hicbirsekilde ayarlayamiyorum sıcaklığıO da sıcaklığı 23-24 olmak zorunda .
Actim dun gece ama emerken hala cok terliyor kolik bi bebek usutur diye cok korkuyorum artik uykuya hasret kaldim terini kontrl etmektenÜstünü örtme zıbın yeteli ve camıda aç lütfen hiç birşey olmaz. Ceryanda kalmadığı sürece. Terlemesi daha tehlikeli.
Sicak olmazmiKundak yap
İnce muslin ile kundak yaparsanız hiç bsey olmazSicak olmazmi
UsutmezActim dun gece ama emerken hala cok terliyor kolik bi bebek usutur diye cok korkuyorum artik uykuya hasret kaldim terini kontrl etmekten
Oda çok sıcak bence. 23-24 ideal oluyor çocuklar için. Hatta benim kızım bu sıcaklıklarda bile terliyorKizlar 2 aylik bebegim var denizlide yasiyoruz havalar asiri sicak klimam yok cocuk emerken her yeri ter icinde kaliyor uzerini degistiriyorum uyuyunca bu sefer uykusu bolunuyor uyuyamiyor saatlerce geceleri pencere acik uyusak sorun olurmu odanin sicakligi 30 33 derece biz bile uykuda terliyoruz ama cesaret edemiyorum pencereyi acmayi usutur diye
Canım ben de denizlide yaşıyorum, geceleri acayip nemli ve sıcak. Cam açmasam pişeriz. Benim bebeğim de kolik ve sıcaklayınca daha fena krize giriyor. Biz sabaha kadar cam açık yatıyoruz. Üzerine kısa kollu zıbın giydiriyorum sadece, kolları ve karnını kapatacak şekilde yarım kundak, bacakları ve ayakları çıplak açıkta kalıyor. Emzirirken müslini açıyorum kafası ile kolumun arasına koyuyorum terlemiyor böyle yapınca. Gündüz klima ile duruyoruz. Bence camı açıp dene, sabaha karşı soğuk olur içine sinmezse kapatırsın.Kizlar 2 aylik bebegim var denizlide yasiyoruz havalar asiri sicak klimam yok cocuk emerken her yeri ter icinde kaliyor uzerini degistiriyorum uyuyunca bu sefer uykusu bolunuyor uyuyamiyor saatlerce geceleri pencere acik uyusak sorun olurmu odanin sicakligi 30 33 derece biz bile uykuda terliyoruz ama cesaret edemiyorum pencereyi acmayi usutur diye
Artik sabaha kadar cam acik uyuyoruz ayni sekilde müslini koluma koyuyorum bende biraz iz yapiyor ama sonradan geciyor alistim cok sukur yorumun icin tesekkur ederimCanım ben de denizlide yaşıyorum, geceleri acayip nemli ve sıcak. Cam açmasam pişeriz. Benim bebeğim de kolik ve sıcaklayınca daha fena krize giriyor. Biz sabaha kadar cam açık yatıyoruz. Üzerine kısa kollu zıbın giydiriyorum sadece, kolları ve karnını kapatacak şekilde yarım kundak, bacakları ve ayakları çıplak açıkta kalıyor. Emzirirken müslini açıyorum kafası ile kolumun arasına koyuyorum terlemiyor böyle yapınca. Gündüz klima ile duruyoruz. Bence camı açıp dene, sabaha karşı soğuk olur içine sinmezse kapatırsın.
Ben de denizli yazdığını görünce hemen yazmak istedim. Doğum yaptığımız tarihler de çok yakınArtik sabaha kadar cam acik uyuyoruz ayni sekilde müslini koluma koyuyorum bende biraz iz yapiyor ama sonradan geciyor alistim cok sukur yorumun icin tesekkur ederimdenizliden biri ilk kez denk geldi cok sevindim
Benim bebegimde ayni tum gun bebek arabasiyla dolasiyoruz ona alisti ömürlü olsun canim insallah birgün tanisirizBen de denizli yazdığını görünce hemen yazmak istedim. Doğum yaptığımız tarihler de çok yakınbaya zorlanıyorum ben bebeğim çok huysuz. Sallayarak uyutabiliyorum sadece, onu sallrken de burda teselli arıyorum
İnşallah canımm. Sağlıklı olsunlar da bir şekilde baş ederiz biz. Senin bebişinin de hayırlı ömrü olsun. Atlatsınlar bir an önce sıkıntılarını da mutlu olsunlarBenim bebegimde ayni tum gun bebek arabasiyla dolasiyoruz ona alisti ömürlü olsun canim insallah birgün tanisirizisimiz zor allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?