Oda sıcaklığını ayarlayamıyorum

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Kizlar 2 aylik bebegim var denizlide yasiyoruz havalar asiri sicak klimam yok cocuk emerken her yeri ter icinde kaliyor uzerini degistiriyorum uyuyunca bu sefer uykusu bolunuyor uyuyamiyor saatlerce geceleri pencere acik uyusak sorun olurmu odanin sicakligi 30 33 derece biz bile uykuda terliyoruz ama cesaret edemiyorum pencereyi acmayi usutur diye

Sıcakta uyuyamaz ki yazık. Üzerine uygun birsey giydirip açın bence cami. 2 aylık bebek üzerini de fazla acamaz. Ortersiniz güzelce.
Yatarken ne giydiriyorsunuz?

Sıcakta uyuyamaz ki yazık. Üzerine uygun birsey giydirip açın bence cami. 2 aylık bebek üzerini de fazla acamaz. Ortersiniz güzelce.
Yatarken ne giydiriyorsunuz?
Sadece zıbın giydiriyorum canim bide muslin ortuyle ortuyorum malesef benimki ayaklariyla acmayi basariyor uzerini

Karşılıklı iki cam açılmadığı sürece sorun olmaz bence. Bende açıyorum çok aşırı sıcak olduğu zaman. Zaten sıcağı hiç sevmiyor.
Üzerini açması içinde ince penyeden kundak almıştım ebebekten onu kullanıyorum ben rahat oluyor

O da sıcaklığı 23-24 olmak zorunda .

Üstünü örtme zıbın yeteli ve camıda aç lütfen hiç birşey olmaz. Ceryanda kalmadığı sürece. Terlemesi daha tehlikeli.

Üstünü örtme zıbın yeteli ve camıda aç lütfen hiç birşey olmaz. Ceryanda kalmadığı sürece. Terlemesi daha tehlikeli.
Actim dun gece ama emerken hala cok terliyor kolik bi bebek usutur diye cok korkuyorum artik uykuya hasret kaldim terini kontrl etmekten

Lütfen eskilerin üşür bu çocuk baskısını bir kenara koyun. Soğuk değil sıcak ve terlemek hasta eder insanları. Bezin üstüne ince askılı bir zıbın giydirin ve camı açın. Gerekirse odanın kapısı kapalı kalsın ki iki cam arasında falan kalmasın. Üstünü de örtmeniz gerekmez. Sabaha karşı uyandığınızda ince bir müslin örtersiniz ancak gece gerek yok

Actim dun gece ama emerken hala cok terliyor kolik bi bebek usutur diye cok korkuyorum artik uykuya hasret kaldim terini kontrl etmekten
Usutmez
Sıcaktan iyice koliklesir
Hatta kolik bile değil belki
Sıcaktan huysuzdur

Oda çok sıcak bence. 23-24 ideal oluyor çocuklar için. Hatta benim kızım bu sıcaklıklarda bile terliyor Bebeğin yattığı yere en uzak camı açın bence hem havalansın içerisi hemde çocuk perişan olur o sıcakta. Zıbın üstüne ince bir tulum giydirirseniz ayaklarıda üşümez.

Canım ben de denizlide yaşıyorum, geceleri acayip nemli ve sıcak. Cam açmasam pişeriz. Benim bebeğim de kolik ve sıcaklayınca daha fena krize giriyor. Biz sabaha kadar cam açık yatıyoruz. Üzerine kısa kollu zıbın giydiriyorum sadece, kolları ve karnını kapatacak şekilde yarım kundak, bacakları ve ayakları çıplak açıkta kalıyor. Emzirirken müslini açıyorum kafası ile kolumun arasına koyuyorum terlemiyor böyle yapınca. Gündüz klima ile duruyoruz. Bence camı açıp dene, sabaha karşı soğuk olur içine sinmezse kapatırsın.

Artik sabaha kadar cam acik uyuyoruz ayni sekilde müslini koluma koyuyorum bende biraz iz yapiyor ama sonradan geciyor alistim cok sukur yorumun icin tesekkur ederim denizliden biri ilk kez denk geldi cok sevindim

Artik sabaha kadar cam acik uyuyoruz ayni sekilde müslini koluma koyuyorum bende biraz iz yapiyor ama sonradan geciyor alistim cok sukur yorumun icin tesekkur ederim denizliden biri ilk kez denk geldi cok sevindim
Ben de denizli yazdığını görünce hemen yazmak istedim. Doğum yaptığımız tarihler de çok yakın baya zorlanıyorum ben bebeğim çok huysuz. Sallayarak uyutabiliyorum sadece, onu sallrken de burda teselli arıyorum

Benim bebegimde ayni tum gun bebek arabasiyla dolasiyoruz ona alisti ömürlü olsun canim insallah birgün tanisiriz isimiz zor allah yardimcimiz olsun

Benim bebegimde ayni tum gun bebek arabasiyla dolasiyoruz ona alisti ömürlü olsun canim insallah birgün tanisiriz isimiz zor allah yardimcimiz olsun
İnşallah canımm. Sağlıklı olsunlar da bir şekilde baş ederiz biz. Senin bebişinin de hayırlı ömrü olsun. Atlatsınlar bir an önce sıkıntılarını da mutlu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…