Arkadaşlar dün oğluma oda takımı baktık fiyatlar karşısında dehşete düştük aslında tüm takımlar aynı ama iyi bişey aldım desen 16 bin lirayı gözden çıkarman gerekiyor. Sitelerden baktık. Ankara'da oturup oda takımları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar öneri ve yorum alabilirmiyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar dün oğluma oda takımı baktık fiyatlar karşısında dehşete düştük aslında tüm takımlar aynı ama iyi bişey aldım desen 16 bin lirayı gözden çıkarman gerekiyor. Sitelerden baktık. Ankara'da oturup oda takımları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar öneri ve yorum alabilirmiyim.
Ben netten begenmistim subesine gidip aldik.cok uygundu ve oglumu buyuttum simdi kizim kullaniyor.hicbiyerinde kirilma soyulma olmadi.hersey marka degil bence isme aldanmayin.zaten 4-5 yasina gelince begenmeyecek bebeksi diyecek o yuzden fazla masraf yapmayin bence soylediginiz fiyatin cok cok altinda yapabilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla çok markayada bakmadık aslında bi özel tasarım yerine girdik orasının fiyatını sormadık bile çıktık. Valla en hoşumuza giden uygun fiyatı alıcaz artık. Saolun ☺️
Valla çok markayada bakmadık aslında bi özel tasarım yerine girdik orasının fiyatını sormadık bile çıktık. Valla en hoşumuza giden uygun fiyatı alıcaz artık. Saolun ☺️
Tecrubeli anne olarak heyecaninizi anliyorum insan herseye ozeniyor bebek alisverisinde.ben belis mobilyadan almistim bebek takimini.oglum buyuyunce cilekten aldik sorun yasamadik bence cilegin mobilyalari hem kalite hem gorsel olarak guzel ve fiyatlarida ucuk degil.perdesi halisi duvar kagidi abajuruna kadar takim satiliyor ve 5.000 civarlarinda tutar.
Bebeginizi sasaglim kucaginiza alip guzel gunlerde kullanirsinizislh mobilyalarinida :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.