- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
3500Kirası nekadar evin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3500Kirası nekadar evin
Kiranin tamamı sizde, peki elektrik,su ,doğalgaz kim karşılıyor artı mutfak masrafı
ben 3 gun kalıyorum yarısı bendeKiranin tamamı sizde, peki elektrik,su ,doğalgaz kim karşılıyor artı mutfak masrafı
Ev onun ise istediğini yapacaktır..aileniz uzakta mı,1 odalı bir ev bulamaz misiniz?bunlar özellikle yapıyor gibi..kafalarinda neler kuruyorlarsa artik..ayrıca elin adamı yaşadığınız eve neden girip çıksın..insallah ayrı bir hayat kurarsınızSelam arkadaşlar.
Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.
Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Ses titreşim yapıp suyu mu patlatmış. Vay be nasıl bir aşk/şevkle sevişiyorlarsa...Çünkü evi su bastı, bende sizin yüzünüzden dedim kıza, ses titreşim yapıp suyu patlatmış olabilir diye.
Kız yabancı birde. Ben varken gelmıyo artık adam. Ama bu kadar pahalılık var oynayamıyoruz yerımızdenEv onun ise istediğini yapacaktır..aileniz uzakta mı,1 odalı bir ev bulamaz misiniz?bunlar özellikle yapıyor gibi..kafalarinda neler kuruyorlarsa artik..ayrıca elin adamı yaşadığınız eve neden girip çıksın..insallah ayrı bir hayat kurarsınız
haklısın canım ben anlıyorum seni ama sınırlarını iyi çiz erkek arkadaşı konusunda. inşallah uygun bir ev çıkarKız yabancı birde. Ben varken gelmıyo artık adam. Ama bu kadar pahalılık var oynayamıyoruz yerımızden
İnşallah teşekkür ederimhaklısın canım ben anlıyorum seni ama sınırlarını iyi çiz erkek arkadaşı konusunda. inşallah uygun bir ev çıkar
Teşekkür ederim çokgenç kizlarimizin hali içler acısı...üzücü gerçekten...sizede üzüldüm umarim size bir zarari dokunmadan çıkarsınız birbirinizin hayatindan
çok teşekkür ederimBence en kısa zamanda ayrı bir eve taşının. Eğer maddi imkanınız kısıtlıysa başka ev arkadaşı bulmaya çalışın. Bu arkadaşınızın normal olduğunu düşünmüyorum ben. Kolaylıklar dilerim size.