• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odadan gelen ses

O sesleri duyulacağını bile bile yapacak kadar rahat olan kız sen iki laf çarptın diye vazgeçecek birine benzemiyordu ama neyse.

Hayırlısı :süslü:

Selam arkadaşlar.

Ben arkadaşımın evine taşındım, işten dolayı. Sevgilisi var. Geçen gün sevgilisi geldi. Odalarından sesler geliyodu. Ben ilk anlamadım, hayatımda o tarz sesleri ilk defa duydum. İlk baş sesin ne olduğunu çözmeye çalıştım. Sonradan anladım, sex yapıyolar. Sonra ben sesten rahatsız oldum. Sonra bana hafif utanarak ses duydun mu dedi. Evet dedim. Ben öyle seviyorum dedi. Ben aslında rahatsız oldum. Sonra bugun sevgilisine yanımda söyledi vs. Güldüler. Sonra sevgilisi yine geldi. Gene aynı sesler. Ama ben rahatsız oldum yine.

Konu saçma biliyorum ama bu sesler normal mi? Çocukla iyi yaptını, bu yüzden cocugun ona çok bağlandını söylüyor. Ya da acaba bunu çocuğa kanıtlamak için mi böyle. Ev onun. Sizce uygun bir dille uyarayım mı?
Ev onun ise istediğini yapacaktır..aileniz uzakta mı,1 odalı bir ev bulamaz misiniz?bunlar özellikle yapıyor gibi..kafalarinda neler kuruyorlarsa artik..ayrıca elin adamı yaşadığınız eve neden girip çıksın..insallah ayrı bir hayat kurarsınız

Ev onun ise istediğini yapacaktır..aileniz uzakta mı,1 odalı bir ev bulamaz misiniz?bunlar özellikle yapıyor gibi..kafalarinda neler kuruyorlarsa artik..ayrıca elin adamı yaşadığınız eve neden girip çıksın..insallah ayrı bir hayat kurarsınız
Kız yabancı birde. Ben varken gelmıyo artık adam. Ama bu kadar pahalılık var oynayamıyoruz yerımızden

Kız yabancı birde. Ben varken gelmıyo artık adam. Ama bu kadar pahalılık var oynayamıyoruz yerımızden
haklısın canım ben anlıyorum seni ama sınırlarını iyi çiz erkek arkadaşı konusunda. inşallah uygun bir ev çıkar

genç kizlarimizin hali içler acısı...üzücü gerçekten...sizede üzüldüm umarim size bir zarari dokunmadan çıkarsınız birbirinizin hayatindan

Bence en kısa zamanda ayrı bir eve taşının. Eğer maddi imkanınız kısıtlıysa başka ev arkadaşı bulmaya çalışın. Bu arkadaşınızın normal olduğunu düşünmüyorum ben. Kolaylıklar dilerim size.

Yuh pislikler.
Ben de üniversitede eve çıktığım kız, nişanlıyım demişti, baştan nişanlın gelemez diye konuştuk anlaştık, her gün eve gelmeye başladı filan, gece arka kapıdan eve alıyormuş kız, sabah uyanıyoruz, üstümüzde pijama, oğlan evde, ailesi bilmiyor bi de kendi aralarında nişanlanmışlar, ailesi oplanı da istemiyordu, her gün aynı odada kalıyorlardı,ozamanlar banyo sobası var sobayı yakıyoruz banyoya giremiyoruz oplan pat diye geliyordu, banyodan odamıza geçemiyorduk düşünün, bir gün siz ne utanmazsınız yeter artık deyip kavga çıkardım, oplan üstümüze yürüdü sandalye fırlattı, evden apar topar kaçtık, eşyalarımızı da ertesi gün aldık çıktık başka yere arkdaşla. Ne olursa olsun sizinki daha da uç nokta. Mendeburlar, fantezi yapıyorlar akılları sıra tobe est. Kaç o evden yarın daha fena durumlarla karşılaşabilirsin. Aklı başında olmadıkları belli çünkü.

Back
X