Odam ve antremin eski ve yeni hali

çok güzel olmuş..çok beğendim ... evinin olamzsa odanın tamamını görme şansımız olursa çok iyi olur... fikir amaçlı :34:

ya da evin tamamını ...

Son düzenleme:
haa bir de tv yi ne yaptın ?

odanın diğer kısmına ait bir fotograf eklemiştim birkaç sayfa önce galiba, ordan bakabilirsin.. evin diğer bölümlerini de eklerim en kısa zamanda ;)

çektiğim fotograf TV'nin daha duvara asılmadan önceki haliydi. raflar ve vitrinin ortasında Tv miz...

evınızı cok begendım guzel seçımler olmus bende holdekı halı hangı marka ogrenebılırmıyım ..

Merhaba Arkadaşlar mayıs 2012 de evlendim, evlilik telaşı vs.. derken tv ünite kısmına pek özen gösterememiştim... hiçte içime sinmemişti orası... ne yapsam ne etsem derken ani bi kararla duvar kağıdı kaplattım ve komple camlı bir vitrin yaptırttım... Hal böyleyken birde antreyi elden geçiriyim bari dedim ve kalan kağıtlada orayı kaplattım... farklı bir atmosfer oldu :)

sizinle de paylaşmak istedim...

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallaah, ne eşya ne evin büyüklüğü küçüklüğü ... önemli olan o evdeki huzur, duvarları çınlatan kahkahalar...

yeni hali ;

eski hali

antre yeni hali

eski hali;

canım duvar kağıdın çok güzel olmuş beğendim ben bişey sorcam sana girişteki fayansının adı yada markası bide duvar boyanın rengini öğrenebilir miyim tam olarak evime istediğim renkler böyle benimde

canım, güle güle kullan evini öncelikle. cam dolap fikri çok güzel ve çok hoş, şık durmuş, ama en iyi değişikliği televizyonu ordan kaldırmakla yapmışsın. masanın arkasında, koltuğun üstünde duvarda tv hiç hoş olmuyor. eline salık canım, huzurla oturun.
yorum yazdım ama sonradan ilerleyen sayfalarda tv'yi koymadan önceki hali demişsin:( koymasan keşke, başka yer hiç mi yok ki? ve salonun diğer kısmına ait fotoğraf da açılmıyor.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş o tv ünitesindeki cam dolabın içindeki örtüleri kaldırmanız çok iyi olmuş :) güle güle oturun :D

Merhaba Arkadaşlar mayıs 2012 de evlendim, evlilik telaşı vs.. derken tv ünite kısmına pek özen gösterememiştim... hiçte içime sinmemişti orası... ne yapsam ne etsem derken ani bi kararla duvar kağıdı kaplattım ve komple camlı bir vitrin yaptırttım... Hal böyleyken birde antreyi elden geçiriyim bari dedim ve kalan kağıtlada orayı kaplattım... farklı bir atmosfer oldu :)

sizinle de paylaşmak istedim...

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallaah, ne eşya ne evin büyüklüğü küçüklüğü ... önemli olan o evdeki huzur, duvarları çınlatan kahkahalar...

yeni hali ;

eski hali

antre yeni hali

eski hali;

canım tv ünitesi bölümü ve camlı bölüm çok güzel olmuş yalnız koridor yer seramiğin ve salondaki parkenin adı ve markasını öğrenebilir miyim evimizi yaptırcaz bende böyle açık renkler istiyorum

Back
X