Odaya Giren Anne korkunç Manzara ile Karşılaştı

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Antalya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi Seher Çakır intihar etti. Çakı'ın babasını kaybettikten sonra içine kapandığı ve kimseyle pek konuşmadığı belirtildi

Olay, Muratpaşa İlçesi, Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan Balcı Apartmanı'nda meydana geldi. Bu Sabah kızı Seher Çakır'ın odasına giren anne Elif Çakır, kızını gardrobun üzerindeki tahtaya bağlanan çamaşır ipinde asılı halde buldu. İhbar üzerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Seher Çakır'ın öldüğünü belirledi. Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi 3'üncü sınıfta okuyan ve daha önceden de intihar girişiminde bulunan Çakır'ın 2.5 yıl önce babasını Hacı Ali Çetin'i kaybettikten sonra içine kapandığı ve kimseyle fazla konuşmadığı belirtildi. Genç kızın cesedi yapılan inceleme ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Ah be yavrum, ne derdin vardı hayatına son verecek kadar annesi mahfolmuştur kadın, eşini kaybetmiş, şimdi de yavrusu
Allah kimseyi evladıyla sınamasın, kimseye evlat acısı yaşatmasın inşaallah

allah rahmet eylesın mekanını cennet eylesın neyazsam bılmıyorum ama ben onu cok ıyı anlıyorum hısedebılıyorum hısettıgı acının buyuklugunu...

allah rahmet eylesın mekanını cennet eylesın neyazsam bılmıyorum ama ben onu cok ıyı anlıyorum hısedebılıyorum hısettıgı acının buyuklugunu...
İslam dinine göre intihar edenler ebedi cehennemlik olurlar. Onlar için Allah'ın affı da cenneti de yok malesef. İntihar edenlere en çok bu yüzden üzülüyorum. Dünyayı geçtim ahiretlerini de bitiriyorlar.

İslam dinine göre intihar edenler ebedi cehennemlik olurlar. Onlar için Allah'ın affı da cenneti de yok malesef. İntihar edenlere en çok bu yüzden üzülüyorum. Dünyayı geçtim ahiretlerini de bitiriyorlar.
sen hangı hakla boyle bı hukum verıyorsun soylermısın bana sen kımsınkı hesap soracak olan allahtır kul degıl bana sahhı bı hadıs veya ayet gosterırmısın ıntahar edenlerın ebedı cehenemlık oldugunu soyleyebılıyorsun uzuntunu kendıne sakla ve unutma sen bı kulsun kımse ıcın hukum veremezsın ıntahar buyuk gunahlardandır sadece affedılmeyecek veya ebedıyeten cehennemde kalacagınıda nerden cıkarıyorsun sen nerden bılyorun o ınsanların hangı suurda ıntahar ettıgını aklılları baslarındamıydı suurları yerındemıydı bılıyormusun hayır kım bılebılır bırtek ıntahar eden kısı ve yuce RABBIM bılır....

bulutefe,
lütfen konudan ayrıl gülüm lütfen, seni bu tip konularda görmek istemiyorum

bulutefe,
lütfen konudan ayrıl gülüm lütfen, seni bu tip konularda görmek istemiyorum
dayanamadım abla hangı hakla boyle bı hukum verıyor hadısı gectım cunku cogu hadıs sahıh degıl ve boyle bı ayet yokken kedn kendıne ebedıyeten cehennemde kalacaklarını affedılmeyeceklerını soyluyor hankı hakla neyse ablam sagol cıkıyorum konudan yorumu gorunce cıdden cıldırdım oldugum yerde...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazı çok acımasız ve bilinçli değil edenlerin çoğu piskolojik hapın etkisi altında bazı depresyon haplarıda bunu tetikliyor umarın bizzat böyle bir vaka yaşayıpta şahit olmazsın , böyle kolaydan yazmak kolay

Bu yazı çok acımasız ve bilinçli değil edenlerin çoğu piskolojik hapın etkisi altında bazı depresyon haplarıda bunu tetikliyor umarın bizzat böyle bir vaka yaşayıpta şahit olmazsın , böyle kolaydan yazmak kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…