Ödem hala geçmedi

Ladydiana34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
164
82
18
30
Merhabalar herkese burun estetiği olalı tam 2 ay oldu ama burnum uç kısımları hala şiş doktor masaj verdi, verdiği masajta normal bir masaj değil baya sert neyse yaptığım halde daha çok şişiyor burnum, bu şişler ile eski haline benziyor sizce bir çözümü var mıdır ? sanki boşuna ameliyat oldum gibi hissediyorum

Ben de aynı sekildeyim ama benimki ödem mi kendi seklimi bilmiyorum. Açtıgım konuda fotolarım da var bakabilirsiniz. Siz de fotograf atar mısınız özelden?

Sizin de ödem var aslında ameliyat olduktan sonra çekilen fotoya bakarsanız daha iyi anlarsınız ben o fotolara baktıktan sonra ödem olduğunu normal halinin bu olmadığını daha iyi anladım siz de ameliyattan hemen sonraki fotolara bakın anlarsınız

Ben ameliyat sonrası fotolarımı görmedim maalesef

Ve maalesef ameliyat sonrası fotolar gerçeği pek yansıtmıyor. Evet ameliyat sonrasına benzer olabiliyor ama farklı olması da olağan

Ve maalesef ameliyat sonrası fotolar gerçeği pek yansıtmıyor. Evet ameliyat sonrasına benzer olabiliyor ama farklı olması da olağan
Ödemsiz hali olduğu için doktorların da dediği gibi en doğru olması gereken hali ameliyattan hemen sonraki durumu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…