Forumda hemen herkes ameliyat sonrası burnunun kalkıklığından şikayet etmiş. Benimki de tam tersi, ben de burnumun inmesini hiç istemiyorum çünkü zaten çok kalkık değil şu anda. 18.günümdeyim. Ödemler inince burun da mı iniyor arkadaşlar? Ödemlerin inmesi demek tam olarak ne, burun nasıl bir şekil alıyor ödemler inince? Halihazırdaki halinin daha ince bir haline mi bürünüyor şişlikler indikçe, yoksa tamamen şekil mi değiştiriyor? Bana düşecek gibi geliyor
Forumda hemen herkes ameliyat sonrası burnunun kalkıklığından şikayet etmiş. Benimki de tam tersi, ben de burnumun inmesini hiç istemiyorum çünkü zaten çok kalkık değil şu anda. 18.günümdeyim. Ödemler inince burun da mı iniyor arkadaşlar? Ödemlerin inmesi demek tam olarak ne, burun nasıl bir şekil alıyor ödemler inince? Halihazırdaki halinin daha ince bir haline mi bürünüyor şişlikler indikçe, yoksa tamamen şekil mi değiştiriyor? Bana düşecek gibi geliyor
Inanki İlk günler ödem yok saniyosn ama var , odemin inmesi demek yüze uyumlu hale gelmesi demektir . Incelip kibarlasip oturması demektir. Dusermi kalkikligi degsiirmi doktorunla konuş genelde çok kalkık yapılır düşecek diye ama o yüz hatlarına göre ayarlamistir illaki. Canını sıkma yeni burnunun keyfini çıkar
Canım tedirginliğini anlıyorum ama şuan burnundan memnunsan şuanın keyfini çıkar, ilerisini düşünme :)
Burada alçısı çıkar çıkmaz burnuna bayılan insan sayısı o kadar az ki. Bırak düşerse onu o zaman düşünürsün