haklısınız aceleden öyle yazmışım ama konuyu siz bile anladığınıza göre sorun yokbayan değil. kız/kadın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim...Bayan degil ayiltan :)) hala boyle seylere takilanlar varmis demek.
Canim bilgim olsa yazarim. Buarada iyi puan almissin demek ki. Seni de ayrica tebrik ediyorum :)
Bayan, kadınların ad veya soyadlarının önüne gelen bir saygı sözcüğüdür, bir nevi erkeklerde kullanılan "bay"ın kadınlar için olan kullanımıdır. wikipedia.org/wiki/Bayankendinize hakaret gibi hitap edilmesinden hoslaniyorsaniz buyrun bayan. :)
teşekkür ederim canımyurtlar hakkın da bilgim yok ama tebrik etmek istedim canım
Odtü'ye gidip sakın bayan deme taşlanırsın canım. Kız yurtları deniyor ona. Bayan bir hitap şeklidir cinsiyet belirtmez :)
Ben bir dönem kalmıştım. Şu numaralı yurtlarda. 1. yurt muydu 2. yurt muydu hatırlamıyorum. Aslında itülüyüm de lisansüstü sırasında 6 ay kalmam gerekti orada. Daha lüksleri de varmış bu yurtların ama beni en dandiklerine yerleştirip lüks parası aldılar odtü öğrencisi olmadığım için. Bütçen ne kadar yurt ücretleri sitesinde yazıyordu. Benim kaldığım yurt şöyleydi. Bir kapıdan hole giriyorsun holde 6 tane kapı var. 2 si yatak odası 2 si çalışma odası 2 si wc/ banyo. Odalar 4 kişilik. İki adet ranza var. Odanın yanında çalışma odan 4 kişi aynı yerde çalışıp 4 kişi aynı wc'yi kullanıyorsun. Aynı zamanda da toplam 8 kişi 1 holden geçiyorsun devamlı yani. Dolaplarınız da o holde duruyor. Tuvaletler pisti. Mikrop kaptım. Kızlar pisti. 4 kişi aynı yerde küçücük odada yaşamak bana zor gelmişti. Çok kavga da ettim orda :)
Biraz dişli olucan yurtta hayatta kalmak için. ama bütçen müsaitse 2 kişilik odaları kullanmanı tavsiye edicem sana. Bu arada kampüs ortamı çok eğlenceli odtünün. Tebrik ederim ayrıca :)
ODTU de ogrenciligin tadi cidden yurtta kalmakla cikiyor bence, ama odan 2 kisilikse :)) Yani kampus icinde olmak super, ote yandan numarali yurtlar iyi degil bence, cok kalabaliklar ve 2 ranza bir odaya cok derim :))
Valla 4 kisi ayni odadaysa mutlaka iclerinden biri pistirMutlaka anlasamadigin birileri de olur, kavga dovus bol olur
Bayan, kadınların ad veya soyadlarının önüne gelen bir saygı sözcüğüdür, bir nevi erkeklerde kullanılan "bay"ın kadınlar için olan kullanımıdır. wikipedia.org/wiki/Bayan
bu sözcüğün sizde nasıl bir anlamı var bilmiyorum.... hakaret gibi bir anlamının olmadığını bilin istedim....hani olurda birisi size bayan filan derse mazallah ne tepki vericeksiniz merak ettim
Sekerim, numarali yurtlari mi dusunuyorsun?
Numarali yurtlardaki oadalar kalabalik oluyor, maddi imkanin varsa Demiray veya Refika Aksoy u tavsiye ederim, ben kalmadim ama odalari rahatmis, guzelmis. Maddiyatin daha da iyise EBI derim tabi :)
Okula kaydoldun mu, kayit islemini yaptin mi? Ogrenci numarani kayit isleminde veriyorlar, yurtlara basvuru ne zaman bilmiyorum ama ogrenci islerini ararsan soylerler.
bayan yurtları demenin yanlış bir tamlama olduğunu farkındayım.. acele birazda heycandan konuyu böyle açmış bulundumOdtü'ye gidip sakın bayan deme taşlanırsın canım. Kız yurtları deniyor ona. Bayan bir hitap şeklidir cinsiyet belirtmez :)
Ben bir dönem kalmıştım. Şu numaralı yurtlarda. 1. yurt muydu 2. yurt muydu hatırlamıyorum. Aslında itülüyüm de lisansüstü sırasında 6 ay kalmam gerekti orada. Daha lüksleri de varmış bu yurtların ama beni en dandiklerine yerleştirip lüks parası aldılar odtü öğrencisi olmadığım için. Bütçen ne kadar yurt ücretleri sitesinde yazıyordu. Benim kaldığım yurt şöyleydi. Bir kapıdan hole giriyorsun holde 6 tane kapı var. 2 si yatak odası 2 si çalışma odası 2 si wc/ banyo. Odalar 4 kişilik. İki adet ranza var. Odanın yanında çalışma odan 4 kişi aynı yerde çalışıp 4 kişi aynı wc'yi kullanıyorsun. Aynı zamanda da toplam 8 kişi 1 holden geçiyorsun devamlı yani. Dolaplarınız da o holde duruyor. Tuvaletler pisti. Mikrop kaptım. Kızlar pisti. 4 kişi aynı yerde küçücük odada yaşamak bana zor gelmişti. Çok kavga da ettim orda :)
Biraz dişli olucan yurtta hayatta kalmak için. ama bütçen müsaitse 2 kişilik odaları kullanmanı tavsiye edicem sana. Bu arada kampüs ortamı çok eğlenceli odtünün. Tebrik ederim ayrıca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?