canım bak ben de senin sevgilin gibiydim biraz. herşeye sinirlenirdim herşeyin kontrolümde olmasını isterdim. başkalarına sinirlensem de hıncımı ondan alırdım resmen
ama nooldu.. bi gün sevgilim içine ata ata canına tak etmiş patladı. şuan devam ediyoruz ama ikimiz de o dönemde çok acı çektik.
bence iş büyümeden sevgilini al konuş karşına. ciddi bi şekilde onu sevdiğini ama hayata bu kadar kötümser bakmasının hem onu hem seni yıprattığını ılımlı bi şekilde anlat. kavgaların seni çok gerdiğini anlaşamadığınız şeyleri güzel güzel konuşarak inatlaşmadan sinirlenmeden çözebilceğinizi anlat ve bu konuya çaba harcasın. alışması biraz süre alıcaktır ama son bi sabırla bu konuda kendini geliştirmesine yardım edersen herşey çok güzel olucaktır eminim.
ben kendi açıma tüm hayata bakış açım değişti. tabi alışkanlıklar kolay değişmiyor. hala bazen sebepsiz yere sinirlenip yakınlarımı kırabiliyorum ama en azından farkettiğim anda kendimi hemen düzeltiyorum yavaş yavaş başarıcam inanıyorum. herkesin kendi elinde bence bu.. sevgilin de başarabilir :)