ödünç verdiginiz montunuz tam bir yıl sonra geri gelirse???

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Acikcasi biraz sinirliyim. Kaybettigimi sandigim bir montum vardi ince türden.
Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hani tesadüfen gormesem montu hala tasinirken filan kayboldu zannedecegim....
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????

Ödünç verdiğim güneş gözlüğü 1 senedir başkasında. Üstelik artık o kişiyle de görüşmüyorum :)
Sen yine benden daha iyi durumdasın ;)

afferim cnm kalbini kirmiyarak en iysini yapmissin... madem baska ille gelin gidiyor bosver.

Ben borc yada ödünc olsun sevmedigim icin hemen arkasina düserim cünkü emanetin vebali agir olur. Fakat verdigim borcu ödüncleri istiyemem bir türlü :( cekine cekine utana utana bin bir renge girerim :(

Bir dahakine teline not gec kime ne verdiysen yada aldiysan, belirli bir süre sonra iste, eger kendileri akil etmiyorsa ne yapalim :(

kıyafette öyle sorun yaşamadım da kitaplarım eski sevgilimde kaldı ona yanıyorum hem de en çok sevdiğim kitaplarım :43::43::43:

Bugün arkadasimin evine gittik ve tesadüfen montumu gördüm. Aa sende de mi var aynisi diye saf saf sordum . "Yoo o senin bana gecen sene yazin üşümeyeyim diye verdigin montun" dedi!!
Hiçbirsey soylemedim montumu aldim bozuntuya vermemeye calistim ama arkadaşım evlendi zaten haftaya baska bir ile gidiyor... yani görmeseydim ne olacakti bilmiyorum. .
Siz olsaniz ????

Benim mont gidis o gidis sanslisin seenn :)

Benimde çoğu kitaplarım öyle ödünç alındı bekarken evleneli üç yıl oldu hala Gelecek bn ümidimi kestim çünkü istemem isteyemem.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben o montu geri almam giymem.

Benimde çoğu kitaplarım öyle ödünç alındı bekarken evleneli üç yıl oldu hala Gelecek bn ümidimi kestim çünkü istemem isteyemem.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAaa kitap filan onlari hiic saymiyorum bile
AMA MİLLET IKI kurusunun hesabini biliyor
Bir de bana bak..

Ayip ama yaptigi. Onun bişisi sende kalsa birakir miydi acaba :confused:
Kimi insan bazi konularda sorumsuz olabiliyo :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz olsaniz ????

Ben olsaydım " Aşkolsun yaaa, ben de her yerde bunu aradım durdum, kayboldu zannettim. en ihtiyacım olan zamanda kullanamadım.. Demekki sana böyle şeyleri vermemek gerekiyor" diyip hafif şakaya vururdum. Düşüncesiz insanları sevmem... Soğurdum muhtemelen.

Ben deyer verdigim seylerin arkasina duserim. Sonucta benim. Niye ben utanayim istemekten o emanete hiyanet etmekten dolayi kendi utansin diye dusunurum.

Son düzenleme:
Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti:(((

Son düzenleme:
Sen sukret benum bir elbisem vardi harika bir kumasi vardi her goren bayiliyordu bir arkadasim odunc istedi ben kiyafetlerimi paylasmam ama veremem diyemedim araya okul tatili girdi ben dogum felan yaptim gorusemedik sonra karsilastik tekrar gorustuk evine gittim annesi nedese iyi senin verdigin bir elbise vardi ya hediye etmisim guya olmamis arkadasa oda kestirip etek yaptirmis getir kizim arkadasina goster dedi sok oldum guzelim elbisem gitti:(((

Hiç cevap vermedin mi? Ben söylemeden duramazdım sanıyorum hediye değil, görüşemedik geri alamamıştım derdim en azından. Arkadaşın da getirip gösterdi mi yoksa ? Yüzsüz olana yüzsüz olmak şart.

Siz olsaniz ????

Bozuntuya vermemeye çalışmak yerine ben bunu kaybettim sandım çok aradım vs. deseydin en azından. Böyle yaptığı çok normal gibi olmuş.

Arada içimizdeki çirkefi ortaya çıkarmak gerekiyor bence.
Sizin elbisenizi o hale getiren arkadaş bozuntusu da sonuna kadar hak etmiş çirkefliği.

Back
X