odunluğa çözüm var mı?

Merhaba hanimlar. Size danismam gereken bir konu var. 1,5 senedir iliskim var. Yaz sonu evlenmeyi dusunuyoruz. Ama kafam karisik. Cunku benimki fazlasiyla odun. Ozel gunler (d.gunu sevgililer gunu) disinda hicbirsey yapmiyor. Bir kere cicek aldi sadece. Onu da ben soyledim. Kavga sonrasi eli bos gelme barismam diye. Basbasa bir yerlere gidiyoruz ama hic extra birsey yok. Ne bileyim az romantik seyler, suprizler istiyorum. Mum yaksin, dans edelim, cicek alsin. Ama yok. Soyleyince ben yapamiyorum diyor, degiscem diyor ama sonuc 0. Ne yapmasi gerektigini dusunemiyor bile. Aklina gelmemesi de garip geliyor bana. Ilerisi icin endiseliyim. Suan bu konulardan oturu konusmuyorum onunla. Ne yapmam lazim sizce?

Burcu ne sevgilinin?

Merhaba hanimlar. Size danismam gereken bir konu var. 1,5 senedir iliskim var. Yaz sonu evlenmeyi dusunuyoruz. Ama kafam karisik. Cunku benimki fazlasiyla odun. Ozel gunler (d.gunu sevgililer gunu) disinda hicbirsey yapmiyor. Bir kere cicek aldi sadece. Onu da ben soyledim. Kavga sonrasi eli bos gelme barismam diye. Basbasa bir yerlere gidiyoruz ama hic extra birsey yok. Ne bileyim az romantik seyler, suprizler istiyorum. Mum yaksin, dans edelim, cicek alsin. Ama yok. Soyleyince ben yapamiyorum diyor, degiscem diyor ama sonuc 0. Ne yapmasi gerektigini dusunemiyor bile. Aklina gelmemesi de garip geliyor bana. Ilerisi icin endiseliyim. Suan bu konulardan oturu konusmuyorum onunla. Ne yapmam lazim sizce?

Olduğu gibi kabu etmelisin.
Zevklerine göre şekillendirmeyi bırak bir kenara, böyle kabul etmişsin, adını koymuşsunuz.
Dahası ne?

Cevap yazan arkadaşlara tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Burcunu soran olmuş.. Tipik bir Oğlak erkeği. Sorun şu şekilde devam etti, kelimeler uçup gider yazı kalır misali, uzunca ve ne istediğimi nasıl etkilendiğimizi anlatır şekilde bir yazı yazdım kendisine. Ik mıklar.. Garip garip tepkiler vs. Onun beni anladığına inanana kadar düşünmesini sağladım, kendiyle baş başa bıraktım. Nitekim konuştuk ve beni çok iyi anladığına karar kıldım. Kişisel cevap verecek olursam,

Hayat bir romantik komedi degil. Kusura bakmada, bu ne saçma beklentiler? Lise çagindaki bir kizdan beklerim böyle beklentileri fakat siz ciddi ciddi bide evlilik planlari yapiyorsunuz. Evlilik öyle toz pembe birsey degil zaten. Önemli olan huzur, saygidir, beraber ortak noktalarin olmasi, hayata bakisiniz ayni olmasi,..

Dogruyu söylemek gerekirse benim esim durmadan hediye alsa, dans etmeye çalissa heralde kahkaha atardim. Cok fazla klise seyler bunlar. Biraz uyan, gerçek hayata katil canim.. ha, bide sakin evlenme daha. Evlenmek için yeterici kadar olgun degilsin.

Öncelikle kimse sana benim beklentilerime saçma deme hakkı tanımıyor. Bana kalırsa olgunluk kelimesini bile yazamayacak birisin. Yardım isteyen bir insana (terbiyesizce, ahlak dışı, küfürlü, hakaretli, saldırgan vs zerre bir kelimem yok yazdıklarımda!) bu üslupla cevap vermez normal bir insan. Ben yeni yetme 17 yaşında ilk defa sevgilisi olmuş bir insan değilim.

yaa şaka bi yana da bu adam hatırlaması gereken bütün günleri hatırlıyormuş... üstüne birde fazlasıyla odun demişsiniz.... bunları hatırlayıp fazlasıyla odunsa bu kadar yorumu yapan bayanların bende dahil bizimkiler nasıl odun oluyor acaba..... merak ettiğim siz daha neyi hatırlamasını bekliyorsunuz....

valla adamın tepesine çökerek hediyeler aldırarak nasıl mutlu oluyorsunuz gerçekten anlamıyorum... sonrada almadımmı yapmadım mı diye yüzünüze vurur durur... sizde ben söyledikten sonra ne anlamı kaldıki dersiniz... ve başa döneriz evet siz söyledikten sonra bi anlamı yok... gidin istediğinizi kendiniz alın en azından hem yaptırıp hemde sonra yüzünüze vurmasını engelleyin bari....

Bana doğum günümde, sevgililer gününde hediye al demem asla. öyle birşey yazmadım bir daha oku bence.

evlendiğinde de adamın başının etini yiyeceksen ayrıl adama yazık etme.tanışırken merasimlerden hoşlandığınızı bu sebepten küsebileceğinizi söyleyecektiniz.yazık etmeyin adama ayrılın nazik bir erkek bulun

Gülüyorum..

Siz yapıyor musunuz romantik bir şeyler, sürprizler?

Yakın bir zamanda doğum günü var. Ve ben ona öyle bir sürpriz hazırlıyorum ki, tanımadığım onlarca insanı buna da dahil ettim, o derece birşey.
Biraz Dizi ve Film izlemeyi azaltmaniz lazim...:KK14:

Bence sen klise önyargını azalt, 3 haftadır değil dizi tv bile izlemiyorum ;)

Daha ne bekliyorsun diyenlere, doğum günümde hediye alması mesele değil ki!! Ben onun aldığı paketin içinde ne olduğunu merak etmiyorum anlatabiliyor muyum??? Ben onun içindekileri görmek istiyorum.. Soru sormak yerine neden kesin yargılarınız var anlamadım! Adam bana sevgili olduğumuzdan ilk 6 ay hitap bile etmedi. Sevdiğimden sineye çektim.. Doğum günümde romantik birşeyler ayarlayacaktı. Güzel giyindim makyaj vs hepsi full. Bi geldi tişort, pantolon :S beni iğne atsan yere düşmeyecek bir cafeye götürdü ben onca hazırlanmışken (ki nasıl giyineceğimi söylemiştim) peki bunlar olurken, sizce önemli olan o lanet olası aldığı hediye mi? yoksa benim için birşeyler düşünüp, zaman ayırıp, eylem içinde olması mı?? Ben şekilci bir insan değilim.. Duygulardan anlarım ben maddi şeylerden değil. Beklentimin de bu sebeple devasa ve bunca tepkiyi hak edecek kadar kat-i hatalı birşey olduğunu sanmıyorum.

geneli böyle bunların ben artık bi beklenti içinde değilim pes ettim. ..evlilik yıldönümü nu hatırlar ama çiçek öyle romantik şeylere cesaretimi yok bunların acaba..?

Daha ne bekliyorsun diyenlere, doğum günümde hediye alması mesele değil ki!! Ben onun aldığı paketin içinde ne olduğunu merak etmiyorum anlatabiliyor muyum??? Ben onun içindekileri görmek istiyorum.. Soru sormak yerine neden kesin yargılarınız var anlamadım! Adam bana sevgili olduğumuzdan ilk 6 ay hitap bile etmedi. Sevdiğimden sineye çektim.. Doğum günümde romantik birşeyler ayarlayacaktı. Güzel giyindim makyaj vs hepsi full. Bi geldi tişort, pantolon :S beni iğne atsan yere düşmeyecek bir cafeye götürdü ben onca hazırlanmışken (ki nasıl giyineceğimi söylemiştim) peki bunlar olurken, sizce önemli olan o lanet olası aldığı hediye mi? yoksa benim için birşeyler düşünüp, zaman ayırıp, eylem içinde olması mı?? Ben şekilci bir insan değilim.. Duygulardan anlarım ben maddi şeylerden değil. Beklentimin de bu sebeple devasa ve bunca tepkiyi hak edecek kadar kat-i hatalı birşey olduğunu sanmıyorum.

Burcu ne acaba sevgilinin?

sen kimseyi dinleme bosver.bellki icine sinmiyor iste..bu is biraz risk isi duzelir duzelmez bunu Allah bilir :KK31: benim esim evlenmeden once hic onemsemezdi oyle seyleri acikcasi bende sIk bogaz etmedim hic.bende unuttum filan :KK45: simdi sagolsun arada beni simartir ama sunu belirteyim bizde sevgililer gunu yok efendim tanisma yildonumu gibi abidik kubidik seyler yok,canimiz istediginde yapiyoruz suprizleri.

nasıl geldiyse öyle gider..değişicem dediğine bakma değişmez.ama seni seviyorsa sende seviyorsan gerisini çokda takma kafana

Öğreteceksin arkadaşım. Benim kocamda odundu. Hatta ilk doğum günüm günümde beni yemeğe çıkartacakken, eve kaçta döneriz annem pasta yaptı diye birşey söyledi. Nereden bileyim ben dışarı çıkıyoruz, belki dışarda pasta yemek istiyorum ben dedim. Anasının yaptığı iğrenç pastayı yemeğe zorla götürdü ama yaptığı en büyük hatalardan biriydi. Sonra baktım, bayram seyran tamam lüks yerlere yemeğe götürüyor falan ama hediye yok. Bu böyle olmaz dedim. Şimdi hiç bir özel günüm pahalı hediyesiz ve romantizm dışında geçmez. Geçmesine müsade etmem. Sende elindeki odunu yontacaksın ve mutlu olmaya bakacaksın :KK66: Erkeklerin aklına herşey gelemeyebiliyor.

yapı meselesi :) adam ne güzel işte olduğu gibi gösteriyor kendini sana yapmacık değil ben buyum diyor .Bunun için ilişkinizi yıpratmayın derim o sizi sevdikten sonra bunlar sadece ayrıntı şunu da düşünün doğum gününüzü ve sevgililer gününüzü unutmuyor ki bunu bile hatırlamayan okdar insan var iken bence şuan odun kategorisinde yer almıyor anlıcağınız :))

benim esim ehhhh iste cinsinden bazen yapar bazen unutur gecen yil hayat boyu cicekmis dogumgunu pastasi gormeyen anacim sevgileler gununde babamin elinde gulu gorunce kalpden gitcekmis ahhhhh askim nasil akil ettin aldin gerci biz sevgilide degiliz ama bu centilmenligini unutmuyacam demis babamda niyeki demis eee gul alip geldinyaa ondan derdemez babamda heeee sen bu gulumu diyon kebab alirken kebabci Verdi bugun ecnibilerin sevgilimi meygilimi ne gunuymusde elime tutusturdu bende aldim geldim demis:KK57: nerdeeeee 40 yillik esini bile annem yola getiremedi 40 yillik mimarlikdan bile bi bina cikmadi annemin payina:KK14:

benim esim ehhhh iste cinsinden bazen yapar bazen unutur gecen yil hayat boyu cicekmis dogumgunu pastasi gormeyen anacim sevgileler gununde babamin elinde gulu gorunce kalpden gitcekmis ahhhhh askim nasil akil ettin aldin gerci biz sevgilide degiliz ama bu centilmenligini unutmuyacam demis babamda niyeki demis eee gul alip geldinyaa ondan derdemez babamda heeee sen bu gulumu diyon kebab alirken kebabci Verdi bugun ecnibilerin sevgilimi meygilimi ne gunuymusde elime tutusturdu bende aldim geldim demis:KK57: nerdeeeee 40 yillik esini bile annem yola getiremedi 40 yillik mimarlikdan bile bi bina cikmadi annemin payina:KK14:
Allahm cok güldüm bunaa :-) :-) çiçek almasa da kim bilir ne mutlu günleri olmuştur bosverin cok abartmadklari sürece :) olduğu gibi sevemezsek üzülürüz sonuçta

agac yasken egiliyor malesef annenelerimiz cocuklarini yetstirirken malesef ilerde evleneceksin bak bole olursa bole olur diye yetistirmedikleri icin sen erkeksin sana hersey mubah ilerde karinda senin her turlu rezilliklerini cekmek zorunda diye dusunduklerinden cocuklar buyuduklerinde adam olduklarinda tamamen bir kazma oluyorlar bunun tersi ornekleri varmi vardir muhakak ama buyuk cogunlugu bole malesef veee daha sonra deistirilmesi imkansiz gibi bisey

Back
X